A második félidő azért már mutatott valamit hogy mi várható.
Jude brutál volt a második felesben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:08
Vagy a régi milanos diamond:Babinho írta: Tegnap a második félidőben többször előfordult, hogy Bellingham helyett Rodrygo jött vissza a félpályára elkérni a labdát, és tette fel Vininek, vagy épp Bellinghamnek. Jude a saját térfelünkről nem tud jól szervezni szvsz, miután fentebb megkapta a labdát, érződött, hogy ez az ő terepe.
Miután Arda beállt, pedig érződött, hogy mennyit tud a kp-n adni a kistörök, átmenetekben, labdakihozatalokban.
Tehát én Rodrygo-t Ardara cserélném, akit a középpályán (jobb oldalt) játszatnék, így több lehetősége lenne Jude-nak a tavalyi szerepkörében játszani.
Ez egyfajta 4-2-2-2 felállás lenne.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:44
Ne remyzd el kérlek. Azért papíron lehet erős a csapat, ezt a pályán is be kell bizonyítani.Remy írta:2012-es csapatunk se nyert BLt ugye, pedig az kurva erős volt.Tjacks írta:
Nyilván esélyesek vagyunk, de egy bl, kupa szereplés sokszor nüanszokon múlik, 1-1 hiba és máris kiestél.
Én továbbra is spanyol liga dominanciát várnék, jó lenne zsinórban behúzni pár liga címet.![]()
Én is elsősorban spanyol dominanciát várok. 3-4 bajnoki címet behúzni egyhuzamban, jó néhányszor duplázva... Ezzel a kerettel, ha vékony a védelem, ha nem... elbukni a ligát, óriási baki.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:12
2012-es csapatunk se nyert BLt ugye, pedig az kurva erős volt.Tjacks írta:
Nyilván esélyesek vagyunk, de egy bl, kupa szereplés sokszor nüanszokon múlik, 1-1 hiba és máris kiestél.
Én továbbra is spanyol liga dominanciát várnék, jó lenne zsinórban behúzni pár liga címet.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:51
Nyilván esélyesek vagyunk, de egy bl, kupa szereplés sokszor nüanszokon múlik, 1-1 hiba és máris kiestél.ikarus93 írta: Innen nincs mese mindent megkell nyerni.
Ez a csapat olyan mint mikor az NBA all star csapat játszik csak ott több klubbol szedik össze a legjobbakat, itt meg mindenki egy klubba játszik.
Papiron mindenhol egyértelműen főesélyesek vagyunk a BLben is.
Amire kivancsi vagyok hogy fogunk jatszani igy hogy nem underdogként néznek ránk. Elvárás az egekben, de ha valakik akkor ezek a jatekosok kepesek lesznek megugrani azt.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:47
Én valamiért a Spanyol Kupától tartok. A többi simán meglehet.ikarus93 írta:
Papiron mindenhol egyértelműen főesélyesek vagyunk a BLben is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 15., csütörtök 8:46
quartet van egyelőreAnthony írta: Kitalálták a spanyolok, BMV az új trió neve![]()
ezt a csapatot Bappéval a fedélzeten szerintem már senki nem kezeli underdogkéntSierra írta: Elnézve ezt a kezdőt meg az utóbbi évek sikereit, nem csoda ha mindenki irigy erre a csapatra. Eskü jobb így szurkolni, mintha szét lenne hypeolva a csapat, mint anno a Barca vagy az utóbbi időben a City. Sokkal jobb így underdogként kezelve a csapat szerintem, a szurkolás is másabb, különölegesebb vhogy.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 15., csütörtök 7:59
Kb. ez lesz a taktikánk megint, 60 perc kifárasztás, aztán kivégzés.Pad'em írta: 7/1 kupa pipa
Második félidő azért megmutatta mire számíthatunk. Beteg.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 15., csütörtök 6:40
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. augusztus 14., szerda 23:54
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem