JustoVillar írta:üresen áll és mindig levon érte, nem sokat de idegesítő. Amúgy azt valahogy el lehet intézni hogy ne small forwardot játszak? Mert ez az új ötlete az edző bácsinak és csak szenvedek abban a pozícióban.
kérj cserét, ezzel nem lehet mit kezdeni sajnos.
Galacticos írta:
88as, az ötödik legjobb kettes a ligában.
játék szint asszem eggyel van az alap felett, ez a szezon után fogok váltani mert kicsit valótlan az nyugati döntő második meccse előtt a playoff statomnál másfél pattanó hiányzik a meccsenkénti tripla-duplához
nálam 2k14-ben 78-as az irányítóm, Miamiban. :Đ
De a Hall of fame eszméletlen csalás. Lebron 4/15 mezőnyből meg hasonló, túloldalt meg bevernek mindent. De tényleg, hihetetlen bosszantó, mikor Bradley Beal betolja Jamest a palánk alá és bedobja. 5-ös losing streak után levettem superstarra a szintet, mert hiába hoztam 41 pont 15 asszisztos meccseket 5 steallel, és mezőnyből is 47% körül, ha a többiek gyengék.
De amúgy az pofátlanság, mikor a tökéletes dobás(A+) zsinórban ötször nem megy be, wide-open szituációból. 88-as triplával, 87-es mediummal. 2 tripla duplát összehoztam már hof-on, mindkettő esetben 10 steallel.
42 meccs ment le a szezonból, vizsgaidőszak után bedarálom ezt a szezont.