Ja, női szakág, most már ki kell emelni ezt is.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 7., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. július 7., vasárnap 21:31
A FTC profizmusát ismerve a Vidi elviszi mindkét játékost, Pali meg megsértődhetTottinho írta:Ebbű megint világi cirkusz fog kerekedni more
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 7., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 7., vasárnap 5:34
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. július 7., vasárnap 2:15
De ez kötekedés, kiemelsz egy mondatot a környezetéből és azzal támadod.Tottinho írta: A sorsolás után egyből azt mondja, ezzel már kár foglalkozni. Utána meg mégis azzal foglalkozik, hogy lehetett volna kegyesebb a sors, nagyon nehéz ellenfelet kaptak. Hogy mit is kellett volna most nyilatkozni? Talán azt amit előzőleg mondott.
Kicsit nem úgy jön ez le, hogy már azért egy kicsit kezd fosni? Aztán lehet csak nekem, de szoktam követni az interjúkat amiket ad és hát jókat lehet rajta röhögni ahogy előadja magát mintha ő lenne a nagy valaki. Közben meg rendre átb***ák a fejét a haverjával együtt, meg megy az értelmetlen magyarázkodás ha úgy van.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 7., vasárnap 0:12
A sorsolás után egyből azt mondja, ezzel már kár foglalkozni. Utána meg mégis azzal foglalkozik, hogy lehetett volna kegyesebb a sors, nagyon nehéz ellenfelet kaptak. Hogy mit is kellett volna most nyilatkozni? Talán azt amit előzőleg mondott.ToniKroos írta:Nem tudom, hogy honnan vetted ezt a szöveget, de gondolom erről kérdezték. Mégis mit kellett volna mondania? Soha nem értettem ezeket az erőltetett kötekedéseket. Szerintem ez egy teljesen korrekt nyilatkozat.Tottinho írta: Most akkor ez hogy is van? Kár foglalkozni vele, majd ahogy közeledik a meccs azért mégis csak foglalkoznak a sorsolással és már előjön a félsz?
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. július 7., vasárnap 0:02
Nem tudom, hogy honnan vetted ezt a szöveget, de gondolom erről kérdezték. Mégis mit kellett volna mondania? Soha nem értettem ezeket az erőltetett kötekedéseket. Szerintem ez egy teljesen korrekt nyilatkozat.Tottinho írta: Most akkor ez hogy is van? Kár foglalkozni vele, majd ahogy közeledik a meccs azért mégis csak foglalkoznak a sorsolással és már előjön a félsz?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 6., szombat 23:49
Figyelj, Orosz Pál a BL selejtező sorsolása után:LiamGallagher írta: Ez a bohóc még mindig Petrjakon van fennakadva![]()
https://rangado.24.hu/magyar_foci/2019/ ... terju-ftc/
Valaki szóljon már neki, hogy a Sahtartól vették meg, nem a fraditól.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 4., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 2., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 1., hétfő 15:40
A lista a transfermarkt alapján készült, amitől itt sokan eldurrannak:kovacsszandra345 írta: Igen, itt a konkrét cikk a tízes listáról http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2708997 https://hu.flatfy.com/
Szerintem azért egy kicsit erős, ügyes a srác meg van benne lehetőség, de ennyire nem érzem hatalmas ígéretnek...
HozzászólásSzerző: kovacsszandra345 » 2019. július 1., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 1., hétfő 11:55
Szar a lista, mert októberben már 19 lesz!!!!!!sebydani írta:Ők még nem látják hogy gyenge.A világ tíz legértékesebb 18 év alatti játékosa között ott van Szoboszlai is a Transfermarkt szerint.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 1., hétfő 11:45
Ők még nem látják hogy gyenge.A világ tíz legértékesebb 18 év alatti játékosa között ott van Szoboszlai is a Transfermarkt szerint.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 26., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. június 26., szerda 7:17
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. június 26., szerda 5:46
Nem biztos, Magyar szinten az Ftc nem olyan gyenge , hogy esélytelen lenne , Ludogorec jobb csapat de nem sokkal , abban sem vagyok biztos , hogy a Ludogorec tuti megnyerné e az nb1 et a Vidi meg az Ftc előtt..Szerintem ez 45/55 a Bolgárok javára ami nagyon csekély és kiegyenlített párharcot várok.De a Grupamában ha az Ftc nem fog be tojni akár még 2 góllal is nyerhet.sebydani írta: FTC-Ludogorec. Hát, ez se tart majd sokáig![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. június 25., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 25., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: kovacsszandra345 » 2019. június 25., kedd 20:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem