VB - 2022
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2022
Nemetek is beszalltak a ""lepjunk ki Fifa" mozgalomba a hirek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
2018ban is talalkoztak ha jol remlik, meg gondolom van internet es tv, fel tudjak térképezni a szerbeket, plusz ez a brigad jobb.
Majd akkor kezdek aggodni, mikor 10 perc van vissza es nincs zsebben a 3 pont.
Majd akkor kezdek aggodni, mikor 10 perc van vissza es nincs zsebben a 3 pont.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem valaki ma is felsul es mivel a masik ket meccsen nincs olyan boduletes papirforma, a portugalok meg stabilabbnak tunnek, siman nem lepne meg egy daralos, brusztolos, kemeny szerb focitol meglepodo toketlen brazil egylet sem.hehetheoriginal írta: Ma öcskök nejmár dupla, sima 5:0![]()
Meanwhile ceronaldo tripla mutatja a fuckot
portugalok es brazilok meg gondolom szivesen elkerulnek azert egymast, igy mindkettonek extran fontos a csoportgyozelem (vagy akkor a masodik - masodik hely

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nemetek is 827 vs 279-et toltak.lordgabi írta:Nem voltam egész nap, visszaolvasgattam a kommenteket, és ezen megakadt kicsit a szemem, mert hasonló adatot láttam kiírva meccs közben én is a 86. percben, és 1-2 percre rá, szemmel láthatóan, számolás nélkül is meglett az 1000. passz, eredmények.com szerint 1060-231. Teljesített passz: 998-166.Buitre írta:
976-165 volt a passzmutató, 82-18 a labdabirtoklás![]()
érthetetlen volt az a mértékű passzivitás. Legalább leütközték volna őket... Nagyon gáz. Csóró Keylor![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ma öcskök nejmár dupla, sima 5:0

thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem voltam egész nap, visszaolvasgattam a kommenteket, és ezen megakadt kicsit a szemem, mert hasonló adatot láttam kiírva meccs közben én is a 86. percben, és 1-2 percre rá, szemmel láthatóan, számolás nélkül is meglett az 1000. passz, eredmények.com szerint 1060-231. Teljesített passz: 998-166.Buitre írta:976-165 volt a passzmutató, 82-18 a labdabirtokláshehetheoriginal írta: tudnak hetekig gurigazni, ha hagyjak oket, ebben semmi extra, semmi ujdonsag nincs.
onbizalomnovelonek jol jon.![]()
érthetetlen volt az a mértékű passzivitás. Legalább leütközték volna őket... Nagyon gáz. Csóró Keylor![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Pad'em
Kemény, hogy KdB lett a meccs embere Courtois helyett.
Kevin De Bruyne: “I don't think I played a great game. I don't know why I have got the trophy. Maybe it's because of the name.”
Kevin De Bruyne: “I don't think I played a great game. I don't know why I have got the trophy. Maybe it's because of the name.”

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
nekem annyira nem tunt fel, pedig eleg sok barcas oldalt is kovetek.
inkabb csapatszinten vannak ajnarozva, ahogy en lattam.
amugy ugyesen es az atlagosnal higgadtabban jatszott, meg hat csak az elso vb meccse, de mind neki mind a csapatnak jol dobott a gep, morata vagy asensio is jobban mozgott, mint a klubjukban pl, szoval kisse torz a kep.
illetve costa rica alulteljesitett, azert egy 7-0 a san marino vagy gibraltar szeru csapatok ellen realis csak.
en fatira leszek inkabb kivancsi, vajon csak jegeli e vagy epizodista lesz.
mert hat a karcsu idenye ellenere azert azok koze tartozik, akiben azert van kraft.
inkabb csapatszinten vannak ajnarozva, ahogy en lattam.
amugy ugyesen es az atlagosnal higgadtabban jatszott, meg hat csak az elso vb meccse, de mind neki mind a csapatnak jol dobott a gep, morata vagy asensio is jobban mozgott, mint a klubjukban pl, szoval kisse torz a kep.
illetve costa rica alulteljesitett, azert egy 7-0 a san marino vagy gibraltar szeru csapatok ellen realis csak.
en fatira leszek inkabb kivancsi, vajon csak jegeli e vagy epizodista lesz.
mert hat a karcsu idenye ellenere azert azok koze tartozik, akiben azert van kraft.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért van mindenhol agyondicsérve Gavi? Akármilyen foci oldalra megyek fel mindenhol ez folyik. Egy Costa Rica elleni meccs után, komolyan?
Mindjárt lehányom hehét!
Mindjárt lehányom hehét!
- 'shutterisland
nem akarom vedeni, mert fogalmazasmodban van egy kis wxzy beutes, ami itt nem lesz nyero, de mind a cr temaban mind pedig mas esetekben is mondott szerintem jo dolgokat.
belga kp vedekezes mondjuk tenyleg nem volt a helyzet magaslatan, ettol fuggetlenul davies tenyleg nem egy futobolond, pedig nyilvan kisse meg is torte a fejlodeset az a covid szovodmeny, ami miatt asszem fel evet hagyott ki.
belga kp vedekezes mondjuk tenyleg nem volt a helyzet magaslatan, ettol fuggetlenul davies tenyleg nem egy futobolond, pedig nyilvan kisse meg is torte a fejlodeset az a covid szovodmeny, ami miatt asszem fel evet hagyott ki.
Csak valahogy mindig ilyen magas lovon ulo takony stilussal jar, ki erti ezt…Berti írta:Irónia irónia, de amúgy elég szar az arány azok számára, akik tényleg értik a játékot..mocsok írta: Örülök hogy megint került a madridomra egy mindenkinél mindent jobban tudó szagerto. Épp hiány volt belőlük.![]()
Irónia irónia, de amúgy elég szar az arány azok számára, akik tényleg értik a játékot..mocsok írta: Örülök hogy megint került a madridomra egy mindenkinél mindent jobban tudó szagerto. Épp hiány volt belőlük.![]()
- hehetheoriginal
á nem meriRealista24 írta:Remelem tényleg valamelyik agytröszt YouTube szaki.mocsok írta: Örülök hogy megint került a madridomra egy mindenkinél mindent jobban tudó szagerto. Épp hiány volt belőlük.![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remelem tényleg valamelyik agytröszt YouTube szaki.mocsok írta: Örülök hogy megint került a madridomra egy mindenkinél mindent jobban tudó szagerto. Épp hiány volt belőlük.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az volt az eredeti posztja.Caraway írta: En a 20.perc ota nezem, de Davies brutal azota. Siman keresztulmegy 2-3 emberen folyamat, szelsonek se lenne rossz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Belgaknak mázli hogy Körte a kapusuk és nincs egy értékelhető csatára Kanadának. Hanem leülhetnének a szégyen padra az argentin-nrmet duó mellé...
- hehetheoriginal
Az tűnt fel, hogy elfogyott a sör. El kene menni a hutoig.cronaldoforever írta:Nem tudom, hogy feltűnt-e, de az egész kanadai csapat abból él, hogy nincs belga középpályásvédekezés és hatalmas terület van felgyorsulni, futni labdaval és anélkül.hehetheoriginal írta:
Most mar akkor tudod mi volt nekunk 10 even at roberto carlos![]()
Szagerto

thereisonly1ronaldo
- mocsok
Örülök hogy megint került a madridomra egy mindenkinél mindent jobban tudó szagerto. Épp hiány volt belőlük.

Ez a belga valogatott is ilyen oreg fiuk csapat lett mint az argentin. Amennyire vissza tudok emlékezni már akkor is az Alderweireld, Vertonghen, Witsel es tarsai rohangaltak ott 10+ evvel ezelott
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ez a Batshuayi is... A gólja ellenére, néha eskü Mendyre emlékeztet mozgása alapján.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”