Parádés!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 18., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 18., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. június 18., szombat 15:02
Elég komoly
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 18., szombat 15:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 18., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 18., szombat 14:49
oké, de nekem vhogy nincs kedvem találkozni 10ezer vikingleszármazottalIkerCasillas írta:hagyjad már, feleannyian se lesznek a vikingek, mint mihehe írta:csak nehogy összefossák magukat a srácaink, amikor az izlandiak elkezdik a szurkolást, elég impresszív volt a dolog a portugálok ellen![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=hZIoK8_kmHo
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 18., szombat 14:44
hagyjad már, feleannyian se lesznek a vikingek, mint mihehe írta:csak nehogy összefossák magukat a srácaink, amikor az izlandiak elkezdik a szurkolást, elég impresszív volt a dolog a portugálok ellen![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=hZIoK8_kmHo
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 18., szombat 14:29
Ja, jogos mondjuk.palesz77 írta:Hát szerintem Lukaku bizonyította, hogy játékban nem vele a legjobb a kezdő. Mondjuk törvényszerű, hogy ma ver egyet, de szerintem Origivel vagy Batshuayival jobban pöröghetne a támadógépezet.Kerlon írta:Szerintem ez a legjobb kezdőjük amúgy.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 18., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 18., szombat 14:27
Másik Lukakut kellene játszatni balhátvéd poszton, Verthongen mehetne vissza középre a klubtársa mellé. Másik oldalra Denayer, előre pedig Origi.TheBull6 írta:Line-up #belirl | Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Hazard, Carrasco & R. Lukaku
Mennyivel jobban kinéző egy csapat ez bakker, mint a múltkori.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 18., szombat 14:19
Hát szerintem Lukaku bizonyította, hogy játékban nem vele a legjobb a kezdő. Mondjuk törvényszerű, hogy ma ver egyet, de szerintem Origivel vagy Batshuayival jobban pöröghetne a támadógépezet.Kerlon írta:Szerintem ez a legjobb kezdőjük amúgy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 18., szombat 14:18
Lukaku gyereket kéne offolni. Semmit nem érő bajnokikon meg bari meccseken tud beerőszakolni pár gólt, de focizni nem tud. Benteke ugyanez. De ott van Origi meg Batyu Jani.TheBull6 írta:Line-up #belirl | Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Hazard, Carrasco & R. Lukaku
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 18., szombat 14:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 18., szombat 14:10
Brutál milyen keret, és ennek tetejébe még fiatal is!TheBull6 írta:Line-up #belirl | Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Hazard, Carrasco & R. Lukaku
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 18., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 18., szombat 11:09
Én meg teljesen másra számítok, most is a belgáknál kapcsoltak le 12 embert. Szerintem majd valamelyik környező ország nagyobb szurkolói összeülésén lesz balhé, mivel mindenki szeme Franciaországon és az idióta oroszok meg egyéb szurkolók el is terelik a legtöbb figyelmet.hehe írta:egyre inkább az az érzésem, hogy csak azért nem pukkantott eddig az ISIS, mert nem akartak, és/vagy mert ők is kiváncsiak a meccsekre.
franciák híresen balfaszul nem tudják megoldani ezeket a helyzeteket, most a horvátok, korábban az angol, orosz drukkerekről is tudni lehetett, hogy málnázni mennek elsősorban, aztán ha továbbjutnak a csoportból, akkor kezdi el érdekelni őket a fodball.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 18., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 18., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 18., szombat 10:22
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem