én is csak sötétben tudok aludni igazán, emiatt itthon csak éjjel tudok aludni rendesen.
de egyébként mikor már alszok akkor jó alvó vagyok. nem ébredek fel egyszerűen.
ti melyik oldalatokon szerettek aludni? jobb vagy bal? esetleg has, hát?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. október 7., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 7., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 7., kedd 1:58
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 0:52
Nekem mindegy mikor alszom, azzal nincs gond, ellenben azzal igen, hogy nagyon nehezen alszom el. Ha már alszok egy világháborúra nem kelnék fel idő előtt, de az elalvás van hogy órákba kerül. Ez nem napszakfüggő, és nem is új dolog, emlékszem már óvodás koromban is ez volt. Mindenki aludt az óvodában ebéd után, én meg csukott szemmel feküdtem, és ugy csináltam mintha aludnék, ennek már 20 éve... Te jó ég de öreg vagyok'shutterisland írta:hát nem lehet könnyű.
az éjszakai/műszak pótlék persze gondolom jól jön, de tényleg megviselheti a szervezetet.
még szerencse, hogy az a típus vagy, aki nappal is képes normálisan aludni, ejj de sokan vannak, akiknek nem megy.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 7., kedd 0:06
egyébként igen, ez sem elhanyagolható.főleg mivel hiába dolgozok átlagban heti 42 órát, mégis van rendesen szabadidőm.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 6., hétfő 23:51
Jelen. A munkabeosztásom: 3 nap egymás után 19:00-07:00-ig, utána 3 nap otthon. A 3 munkanapon 8 körül alszok el, 3-4 között kelek, de néha becsúszik egy-egy hatos kelés is egy "hosszabb" nap után. Az első szabadnapomon már fél 2-kor felkelek, este így már 11 körül az ágyban vagyok, és a 3 szabadnapban így rendesen alszok. Az első munkanapon is rendesen kelek, reggel 8 körül, de délután alszok egy órát munka előtt (ha sikerül elaludni). Nem egy nehéz dolog, főleg mivel hiába dolgozok átlagban heti 42 órát, mégis van rendesen szabadidőm. A szervezetnek viszont biztosan nem jó, az első napokon pl étvágyam sincs, mert a szervezet nem kívánja pl éjszaka a kaját, mert az előző nap ilyenkor aludtam. Bírni lehet, ráadásul én semmilyen szutyok kávét vagy energiaitalt nem iszok, de a szervezet idővel így is befogja nyújtani a számlát, szóval ha lesz egy hasonlóan jól kereső lehetőségem napközi munkával, váltani fogok.'shutterisland írta:jó, azt csak úgy megjegyeztem, hogy biztosan meg lenne a módja, hogy az emberek tökéletesen rá legyenek állva felnőtt korukra az ilyen több műszakos munkarendekre, gyakorlatban elég kemény lenne.![]()
egyébként ha a holtponton átesel, onnantól már nem vészes, de addig baromi rossz tud lenni.
nekem olyan 2-3-4 között/környékén szokott eljönni, de pölö mikor már világosodik, én is éledek fel.
arra lennék még kíváncsi, hogy akik állandó éjszakások, azoknak milyen az életvitele.
ha van itt olyan, aki így melózik, írhatna pár sort.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 6., hétfő 23:24
Messze még a hetedik hét.nmate írta:Mert ahelyett, hogy tanulnál, inkább itt fórumozol.Zsombor írta:#szoporoller
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 6., hétfő 23:21
Mert ahelyett, hogy tanulnál, inkább itt fórumozol.Zsombor írta:#szoporoller
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 23:21
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 6., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 23:07
ez így kicsit keményebb, nagyon pihend ki magad előtte, ha van lehetőséged.Délután 5kor lenne indulás, másnap délelőtt 9-10re elvileg ott lehet lenni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 6., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. október 6., hétfő 22:50
A hajnal.. napfelkelte előtt nehéz lesz. De ha van más aki vezethet akkor nincs gond.csababarca írta:Köszi a tippeket!
Többen megyünk szóval lesz társaság,illetve vész esetén be tud ugrani valaki helyettem vezetni egy kicsit.
Délután 5kor lenne indulás, másnap délelőtt 9-10re elvileg ott lehet lenni.
Tudom este nem a legjobb ötlet de így jön ki nekünk.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 6., hétfő 15:53
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 6., hétfő 10:49

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 6., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. október 6., hétfő 10:00
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 6., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 6., hétfő 9:48
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem