Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Már a Wolfsburg is érdeklődik iránta és 30 millió eurót fizetnének érte.Lukaku
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Attól, hogy 32 éves, nagyon jó back-up lesz. 4 millió font volt, igazi liverpool drukker. Hihetetlen élete van neki, igazi hollywood-i. 05 éves korában elküldték a liverpoolból, 20 éves koráig egy céklagyárban dolgozott napi 20 fontért, utána ívelt fel a karrierje, és most hazatérhetett. Nem melleslegezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.
most tényleg egy 32 éves lambert kell oda?
azokután, h másodikok lettek és bl-ben nyomulhatnak jövőre?
ez megint ilyen downing, carroll érzés.. az is jól sült el.
még a végén eladják suarezt aztán megint küzdhetnek a 4. helyért.
Lambert scored more league goals than: RvP, Robben, Volland, Benteke, Ribery, Gotze, Negredo, Welbeck, Neymar, Eto'o
&
Lambert got more league assists than: Ozil, Silva, Yaya, Ronaldo, Eriksen, Gotze, Iniesta, Hazard, Nasri, Robben, Isco and Modric.
és a Pl-ben 4en vannak, akik +10 gól és +10 assist felett voltak a szezonban. Suarez, Gerrard, Lambert meg még valaki.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem hasonlitanam ahhoz. Iden nem teljesitett rosszul,ahogy tavaly se,tud csatart es csatar mogott os jatszani. 4 millioba kerult csak,annyiert szerintem okes. Downingek joval dragabbak voltak. Es a padra hoztak,nem Suarez potlasara.Toti írta:ezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.
Ennyiert szerintem meg ha 32 eves is,okes. De majd meglatjuk
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pool nevelés, angol, és csatár, ami kell Suarez/sturridge mellé. sztem nem fog panaszkodni ha nem játssza végig az idényt, bőven jó lesz tehermentesítőnek egy vélhetően 50+ meccses idényre (idén csak 43 meccsük volt). és így ez a hármas megvan előre. Sterling, Coutinho és még jön egy ide is (Alexis?, Lallana?).Toti írta:most tényleg egy 32 éves lambert kell oda?
viszont ha akarnak valamit kp-ra is vesznek valakit/valakiket, mert Allen, Gerrard, Leiva, Henderson nem lesz valami acélos egy BL-el tarkított idényben.
- EXCLUSIVE: Fabregas seen visiting a cafe only just away from Stamford Bridge.BBeno írta:Mundo Deportivo has reported that Chelsea will look to Barcelona midfielder Cesc Fabregas to replace Frank Lampard.
- Skybeten előlépett elsőszámú esélyessé a Chelsea Fabregas leigazolásában
- BREAKING NEWS: Cesc Fabregas has agreed terms with Chelsea. [El Confidential]
Lukaku:
"Még mindig van egy 2 éves szerződésem Anglia legnagyobb klubjával, ami a Chelsea. Még mindig remélem, hogy ott játszhatok majd. Nagyszerű edzőjük van."
"Jó lenne előbb tisztázni a helyzetem, de erre nem fog sor kerülni, így már 100%-osan a vébére koncentrálok."
VB után megtárgyalják, főleg ha jól teljesít akkor tuti marad. de szerintem amúgy is.
Villa már elhagyta az Atleticot, Costa is megy sztem. Torres+pénz = Costa. Lukaku marad a Chelseaben, Eto'o elmegy, Ba esetleg 3.nak maradhat ha akar (korábban mondta hogy maradna).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
ezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.
mindig ezt csinálják.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nagy kár lenne érteKAG írta: Sajnos Gündogan szerintem megy a süllyesztőbeDe remélem, hogy rám cáfol, mert szimpatikus játékos.
fabregast meg elkúrta a barca, ha thiago még ott lenne érteném az eladását, de így..
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ha gündogan hátával minden rendben lenne, idén is játszott volna és már bejelentettük volna.
Sajnos Gündogan szerintem megy a süllyesztőbe

ZIDANE
Mundo Deportivo has reported that Chelsea will look to Barcelona midfielder Cesc Fabregas to replace Frank Lampard.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha gündogan hátával minden rendben lenne, idén is játszott volna és már bejelentettük volna.Nika91127 írta:Viszont elvileg hozzák Göndugant a helyére...KAG írta:Azért a Barca is komoly.... két éven belül eladják (vszleg) azt a két embert, aki megfelelőképpen tudta volna pótolni a vén csataló Xavit.![]()

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Viszont elvileg hozzák Göndugant a helyére...KAG írta:Azért a Barca is komoly.... két éven belül eladják (vszleg) azt a két embert, aki megfelelőképpen tudta volna pótolni a vén csataló Xavit.![]()
- KAG
Azért a Barca is komoly.... két éven belül eladják (vszleg) azt a két embert, aki megfelelőképpen tudta volna pótolni a vén csataló Xavit.

ZIDANE
-
Ha igaz lenne a dolog, szegény Özil ríva fakad.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ebből sp?rs lesz!Barca: Fabregas távozik, Londonban megegyezett egy klubbal" (El Mundo Deportivo)

- KAG
peti_madrid írta:Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Alexisnek mindenképpen jobb, hogy elmegy.... Meglátjátok milyen szezont fog produkálni.

ZIDANE
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én meg pont azt olvastam nálatok a múltkor, hogy szinte borítékolható Sanchez távozása...GT37 írta:De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
- KAG
tucsoki írta:Ramsey-t? Gondolom nem sok Arsenal meccset láttál idén...KAG írta:
1; Ramseyt vagy Wilsheret szerintem bármikor kiszorítja
2; Ha egyáltalán nem sérült valamelyik
És azt se felejtsük el, hogy Guardiola egy remek csatárt nevelt belőle
Képzeld láttam azokat a meccseit, amikor épp nem volt sérült és épp nem egy top klubb ellen játszott.... És ilyenkor tényleg király volt

DE, ha már így gondolomzgatunk.... Gondolom te sem láttad Fabregast túl sokszor játszani a középpályán....

ZIDANE
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát az érdekes lenne, mármint az, ha maradna Lallana. Sajnálnám, ha nem jönne hozzánk, de valahol tudnék örülni annak is, ha nem kapkodnák szét a Southamptont teljesen. (Mondjuk például Shaw maradására nem sok esélyt látok, szerintem a United elviszi őt szép összegért.)sucre írta:pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.
Alexis... Hát egy Suárez-Sturridge-Sterling-Coutinho-Alexis ötösfogat elég komoly lenne, lehetne őket rotálni szépen, kreativitásból és lendületből nem lenne hiány, az biztos. De remélem, nem fogunk megválni a chileitől, nagyon szomorú lennék, ha nem maradna.
Közben nálunk történnek jó dolgok is, Eriksen kijelentette, hogy egyáltalán nem gondolkodik a távozáson, illetve Paulinho is azt mondta, hogy maradni fog. Emellett pedig továbbra is szeretnénk csatárt igazolni, Remy-ről, Jay Rodríguezről és Balotelliről írnak a legtöbb helyen.
szerk.: Tényleg nem lesz semmi a Cesc-Pool-házasságból, úgy tűnik.
Exclusive: We can confirm that Cesc Fàbregas will not be moving to Liverpool. No bids or enquires made. (Indykaila)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. június 2., hétfő 13:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
pedig lehet megleszel lepődve, ugyanis most jött ki egy megbízható forrastól a hír, hogy a Soton 30-at akar még mindig, így mi tovább állunk. Ugyan ez a forrás (Tony Barett-Times) említést tesz Fabre-ről, miszerint BR szereti, de nem fogunk rámozdulni, sokkal inkább Alexisre. A csíleinek tudnék örülni.Sucre, meglepne, ha nem vinnétek el Lallanát,