Leírhatnád az eddigi pontjaidat is.messideco írta:Faust beleegyezésével bepótoltam a filmeket, és a klub tagja vagyok ismét)

Madridom Filmklub
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Madridom Filmklub
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na az igen, remélem a hétvége folyamán, vagy jövő hét elején sort kerítek rá.
A Jagtent értékelem ma. (Faust beleegyezésével bepótoltam a filmeket, és a klub tagja vagyok ismét)
A Jagtent értékelem ma. (Faust beleegyezésével bepótoltam a filmeket, és a klub tagja vagyok ismét)
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Na végül változtattam.
Ajánlásom
/color]
The Iceman
Trailer (aki szereti, én nem a spoilerek miatt)
A film Richard Kuklinksiről szól, aki egyrészt családos ember, másrészt sorozatgyilkos. Az egész történet valós eseményeket mutat be. Feltehetőleg több, mint 250 embert ölt meg, mialatt felnevelt két lányt.
A filmben a főszereplő játéka az egyik pozitívum, a bizonytalansága, frusztrációja, amit nagyon jól alakít a ridegség mellett Michael Shannon, ez miatt teljesen átjönnek az embernek az "érzései". Mellette még feltűnik a filmben Ray Liotta, Winona Ryder, James Franco, Chris Evans, David Schwimmer. A gyerekkori élmények által létrehozott (esetleg örökölt gének) személy kifejlett állapotát érte el a felnőttkorára.
Van, aki nehéz filmnek tartja, pedig messze van tőle, valószínű dzsiádzsón nevelkedett, mert csak folynak az események, és nincs semmi erőltetett történeti szál. De nem lesz ez nehéz itt senkinek, már meg vagytok edzve.
A filmben történtek pedig egy apróbb részlettől eltekintve teljesen úgy mutatja be, ahogy megtörtént. A kevésbé tapasztalt rendező is megtette a dolgát, talán szépen kinő belőle egy jó krimiket gyártó futószalag.
Még érdekesség a majdnem 20 évet felölelő időben az amerikai városok változása is, mint látvány. Meg a hatalmas monológok egy-két helyen, ami nagyon meg tudják fogni az embert.
Egy kicsit gengszterfilm, egy kicsit családi dráma, krimi, és lélektani dráma is egyben. A végére eldöntheti mindenki, hogy mi hangsúlyosabb a számára.
Pontszámom egyenlőre még nincs, majd később.
Ajánlásom

The Iceman
Trailer (aki szereti, én nem a spoilerek miatt)
A film Richard Kuklinksiről szól, aki egyrészt családos ember, másrészt sorozatgyilkos. Az egész történet valós eseményeket mutat be. Feltehetőleg több, mint 250 embert ölt meg, mialatt felnevelt két lányt.
A filmben a főszereplő játéka az egyik pozitívum, a bizonytalansága, frusztrációja, amit nagyon jól alakít a ridegség mellett Michael Shannon, ez miatt teljesen átjönnek az embernek az "érzései". Mellette még feltűnik a filmben Ray Liotta, Winona Ryder, James Franco, Chris Evans, David Schwimmer. A gyerekkori élmények által létrehozott (esetleg örökölt gének) személy kifejlett állapotát érte el a felnőttkorára.
Van, aki nehéz filmnek tartja, pedig messze van tőle, valószínű dzsiádzsón nevelkedett, mert csak folynak az események, és nincs semmi erőltetett történeti szál. De nem lesz ez nehéz itt senkinek, már meg vagytok edzve.
A filmben történtek pedig egy apróbb részlettől eltekintve teljesen úgy mutatja be, ahogy megtörtént. A kevésbé tapasztalt rendező is megtette a dolgát, talán szépen kinő belőle egy jó krimiket gyártó futószalag.
Még érdekesség a majdnem 20 évet felölelő időben az amerikai városok változása is, mint látvány. Meg a hatalmas monológok egy-két helyen, ami nagyon meg tudják fogni az embert.
Egy kicsit gengszterfilm, egy kicsit családi dráma, krimi, és lélektani dráma is egyben. A végére eldöntheti mindenki, hogy mi hangsúlyosabb a számára.
Pontszámom egyenlőre még nincs, majd később.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Második lehetőség
Jó ajánlás, örültem, hogy nem mai darab a film, de sajnos csalódtam benne. Maga a történet és a kivitelezés ügyes volt. Látszódott, hogy az operatőri munka nagyon magas szinten mozgott, illetve a zene is nagyon fontos elemét képezte a filmnek. Színészileg sem mondanám rossznak, de valahogy mégsem működött nálam. Nem tudtam élvezni, ezáltal hosszúnak éreztem.
Mindig vártam, hogy beinduljon a film, de hiába. Viszont, ami dicséretes, és ami tényleg pozitívum volt számomra, az a végjáték. Na, akkor odaszögezett a képernyőre a film, de ekkor már elég sok eltelt a filmből, és az összképet nézve nem vagyok elégedett. 5/10
Mindenesetre Faust eddig elég jó filmeket hoztál, úgyhogy a nagy számok törvénye alapján kellett már egy kevésbé bejövős a számomra
Jó ajánlás, örültem, hogy nem mai darab a film, de sajnos csalódtam benne. Maga a történet és a kivitelezés ügyes volt. Látszódott, hogy az operatőri munka nagyon magas szinten mozgott, illetve a zene is nagyon fontos elemét képezte a filmnek. Színészileg sem mondanám rossznak, de valahogy mégsem működött nálam. Nem tudtam élvezni, ezáltal hosszúnak éreztem.
Mindig vártam, hogy beinduljon a film, de hiába. Viszont, ami dicséretes, és ami tényleg pozitívum volt számomra, az a végjáték. Na, akkor odaszögezett a képernyőre a film, de ekkor már elég sok eltelt a filmből, és az összképet nézve nem vagyok elégedett. 5/10
Mindenesetre Faust eddig elég jó filmeket hoztál, úgyhogy a nagy számok törvénye alapján kellett már egy kevésbé bejövős a számomra

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most akkor miva'?
Nem mintha még nem lenne pótolnivalóm, csak annyira lassú az a film, hogy most nehezen visz rá a lélek
De nem rossz, érdekes.
Nem mintha még nem lenne pótolnivalóm, csak annyira lassú az a film, hogy most nehezen visz rá a lélek

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem kell. Gondold meg ezt, remek filmAnyaka írta: kell választanom

Én ma kirúgásra állok, de holnap elvileg semmi dolgom sincs, igy behozom magamat.
- Anyaka
Ha cserére gondolsz annak nincs sok értelme, mert még nincs fordító a filmre. Egy hét alatt meg nem igazán készül el. Esetleg, ha valaki bevállalja az angol lefordítását magyarra. 
De ha szünetre megint, akkor se biztos, hogy meglennék a filmmel, így megint ugyanott vagyok. Szóval jó lesz ez. Amit ma találtam film az szimpatikus, és nem dráma.
A háborús film kicsit művészi, így meghagyom másnak, lincseljenek meg mást érte, meg a 4:3-as képarány miatt is, ami átállítva se az igazi.

De ha szünetre megint, akkor se biztos, hogy meglennék a filmmel, így megint ugyanott vagyok. Szóval jó lesz ez. Amit ma találtam film az szimpatikus, és nem dráma.

A háborús film kicsit művészi, így meghagyom másnak, lincseljenek meg mást érte, meg a 4:3-as képarány miatt is, ami átállítva se az igazi.

Ha gondolod, várhatsz vele egy hetet.

- Anyaka
Tudom én jövök. Nem felejtettem el. Éjfél előtt ideérek a filmmel, csak kicsit megcsúsztam, mert most értem haza, és még átnézek mindent, meg megírom a mondandómat, valamelyik filmhez. Sajnos az eredeti ajánlásom (vígjáték) az elcsúszott, mert nincs hozzá még felirat, így egy háborús dráma, és egy életrajzi krimi közül kell választanom, amiből utóbbi csak ma került a látókörbe, ezért is van a késésem, amiért elnézést kérek.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Anyaka írta:Benn a film mellett. Vagy te mit töltöttél le?Tádám írta:Faust filmjéhez tud valaki feliratot? Nem találtam sehol.
Itt van külön kiszedtem akkor. A fájl nevére kattints. Ott indul a letöltés.
Köszi köszi, közben rájöttem, hogy két fájl van, és az egyik a felirat, csak balfasz voltam.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anyaka
Benn a film mellett. Vagy te mit töltöttél le?Tádám írta:Faust filmjéhez tud valaki feliratot? Nem találtam sehol.
Itt van külön kiszedtem akkor. A fájl nevére kattints. Ott indul a letöltés.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Faust filmjéhez tud valaki feliratot? Nem találtam sehol.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem elsőre jónak tűnik, ahogy a Seconds is, egyszerűen csak az van, hogy mindig úgy alakul, hogy nemtok filmezni valamiért, mert más fontosabb. De igyekszem már a héten letudni.francois írta:realistahuni bedobta a klubkillert
Az Santi vót. Vagy én.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
franciois: most nézem, majd a filmes topicban írok róla

"And my heart will leave you never."
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
új filmet még senki?
valami bíztatót írjon már valaki, kicsit nehezen veszem rá magam

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak azért néztem meg a Kungfut - jó, nem csak ezért, hanem ezért néztem meg, amint tudtam -, hogy minél előbb meg tudjam nézni a Second-öt, csak aztán elkezdődött a felköltözés, és az egyetem.... De meglesz a napokban.Faust írta:Na mi van lányok, megint meghalt mindenki?
A Kungfu hustle-re és a Secondsra vasárnap éjfélig van mindenkinek ideje.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4