Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Hege

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Hege » 2025. január 8., szerda 12:41

Létezik, hogy semmilyen csatorna se közvetíti majd a szuperkupat, amikor az olaszt igen?

Hogy ne legyen teljesen off, szerintem más felallasban a középpálya teljes mértékben rendben lenne.

Sokkal inkább cserélném le Tchou-t, és hoznék egy kreatív kpt.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 8., szerda 11:34

Pad'em írta:
Realista24 írta: At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
AS meg arról ír, hogy kontaktáltuk az Atalantát Ederson miatt. Ő a b terv ha Zubimendi nem sikerülne.
Csak ot ne. Semmiben sem emelkedik ki igazan, nekunk tenyleg egy kreativ ember kell, o meg egy gyenge Valverde.

Vitinhanak peldaul en is orulnek nagyon, sajnos ez is egy kihalo poszt lesz lassan. Van 3-4 igazan top srac, de ok mar 100+ millios arcedulaval kerulnek a piacra.

Jobbhatvednek meg mindenkepp Alex Jimenezt hoznam. Gyors, eroszakos, technikas es sajatneveles is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 8., szerda 11:23

doncsontos írta: https://www.youtube.com/watch?v=6-YJs9s-ew8

jhv posztra, TM szerint 20millios piaci értéke van. én sokkal inkább egy ilyet próbálnék be, mint trentet, csúszikmászik, van technika is, bal lábbal se szégyenlős, a sebessége is rendben van, 23 éves és még bőven formálható a megfelelő közegben szerintem
peldaul.
egy jo danilo beutese van az embernek, de innen csak felfele vezet az ut :lol:
thereisonly1ronaldo

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 8., szerda 10:42

https://www.youtube.com/watch?v=6-YJs9s-ew8

jhv posztra, TM szerint 20millios piaci értéke van. én sokkal inkább egy ilyet próbálnék be, mint trentet, csúszikmászik, van technika is, bal lábbal se szégyenlős, a sebessége is rendben van, 23 éves és még bőven formálható a megfelelő közegben szerintem
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 8., szerda 10:05

Nem kell több brazil aranylábú. :mrgreen:

Davies és Trent. Remélem már most ügyködnek Perezék és lefixálják Őket.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 8., szerda 9:28

Realista24 írta: At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
AS meg arról ír, hogy kontaktáltuk az Atalantát Ederson miatt. Ő a b terv ha Zubimendi nem sikerülne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 7., kedd 19:14

nagyot akartak mondani de nincs olyan messze a valóságtól. és ez nem azt jelenti, hogy nem is fognak igazolni de életkor alapján príma az anyag. védőket kell igazolni

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 18:17

At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 7., kedd 13:57

Yazid írta: Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
A hétvégi meccs után annyira sortűz alá került hogy ő is várja szerintem.
Ez a lötyögés mondjuk Madridban is hamar kibassza a biztosítékot de a zsíros szerződéssel a kézben pont le fogja szarni.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 7., kedd 13:50

Remélem aláír egy 5-6éves hosszabbítást a vörösökkel.. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 7., kedd 13:37

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.
Jonne is, kozben masik hirek szerint maradna is, ugyanugy, ahogy Davies eseteben. Szoval senki nem tud semmit, amondo vagyok :mrgreen:
Nyilván nem fix még semmi. De sztem esélyesebb a váltás már ezen a ponton.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 7., kedd 13:36

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.
Jonne is, kozben masik hirek szerint maradna is, ugyanugy, ahogy Davies eseteben. Szoval senki nem tud semmit, amondo vagyok :mrgreen:
Mindketten maradnak. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 13:32

Pad'em írta:
Yazid írta: Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 7., kedd 13:22

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 7., kedd 13:11

Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 7., kedd 13:04

NEW: Real Madrid keep being confident about Trent Alexander-Arnold, but they’re trying to bring the signing forward for THIS window.

Further moves in the next days or weeks are not ruled out.

Sources at Real Madrid say that they see no way of being competitive in all competitions without a RB signing.

One source said: “What I know is that without a RB, it’s impossible to win the Champions League.”

@MarioCortegana

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 15:44

Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are very interested in Lens CB Abdukodir Khusanov.

Talks have already taken place. Lens want over €25M for Khusanov. @Santi_J_FM

Öreg Santi nem nagyon ír kamukat. Azt is írja, hogy a Newcastle és a Man City is már tárgyalt az ügynökével. Üzbég gyerek, 20 éves.
Egyetlen egyszer lattam, u23 ban jatszott a Spanyolok ellen, ahol nagynehezen 2-1 re nyertek a spanyolok. Ott amugy eleg bitang volt, ahogy az egesz csapat. Kokemenyen vedekezett az uzbeg csapat, harciasak nagyon. 25 milliot megerhet. De akkor mar Asencio kapja mar meg inkabb a lehetoseget, istenit neki…

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 6., hétfő 15:34

Aztán majd nyomatjuk Alabát meg Militaot és nem fog szerepet kapni, mint Asencio. :lol:

Két szélsőhátvéd és egy irányító lenne számomra a prioritás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 14:43

BREAKING: Real Madrid are very interested in Lens CB Abdukodir Khusanov.

Talks have already taken place. Lens want over €25M for Khusanov. @Santi_J_FM

Öreg Santi nem nagyon ír kamukat. Azt is írja, hogy a Newcastle és a Man City is már tárgyalt az ügynökével. Üzbég gyerek, 20 éves.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 6., hétfő 14:05

Tjacks írta:
RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.

Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.
Én azt olvastam hogy bruttó 10et keres, ami nagyjabol már a fele, a korábbi sztargazsinak.
Sztem ez korrekt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: