te szegyen.
miert nem ide irod be a magasroptu perverz gondolataidat?

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 31., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 31., vasárnap 18:23
Sztroga írta:Mi 24 bol 19 pontot ertunk el. Ez döntötte el.Zsombor írta: De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 17:12
Köszönjük hogy ezt kihangsúlyoztad. Már megérte regisztrálni.Sztroga írta:Mi 24 bol 19 pontot ertunk el. Ez döntötte el.Zsombor írta: De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 17:05
Mi 24 bol 19 pontot ertunk el. Ez döntötte el.Zsombor írta: De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 17:02
De a bajnoki cím is joggal került hozzájuk. A Barca-Atleti-Valencia-Sevilla négyes ellen 24-ből 10 pontot szereztünk. H kivesszük a Sevillát, akkor 18-ból 4-et...Remy írta:Épp azt mondom, hogy a kupa és a BL a MI csapatunkon ment el. (függetlenül a barcától, mert nem találkoztunk velük) Elbasztuk, pedig megvoltak az esélyeink. Nem éltünk vele. A barca meg kiütötte az ellenfeleit. A 2 kupa teljes joggal kerülhet hozzájuk, még akkor is, ha ez fájó... de a bajnoki cím elbukását nem tudom elnézni, mert ott nem csak a teljesítmény szólt közbe.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 31., vasárnap 16:57
A csillagok állása, páratartalom, GDP, stb...Remy írta:a bajnoki cím elbukását nem tudom elnézni, mert ott nem csak a teljesítmény szólt közbe.
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. május 31., vasárnap 16:55
Hát akkor köszönjük a lehetőséget. Fociban meg ugye nincs ha...Remy írta:Köszönjétek a sérülteknek. Mert az szinte biztos, hogy behúztuk volna, ha nem esik ki Modric, James és Ramos... meg a végén Benzema...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 16:51
Azt írtam,hogy benne vagyunk az elmúlt 10 évetekben mi is, rengeteg szakmai és "mentális" hiba amit elkövettünk, ezzel nem a ti érdemeiteket kisebbítem, jó csapatotok volt/van hanem a mi oldalunkról megközelítve elég nagy szégyen,a hibák amit elkövettünk az évek során vezetésről bukott meccsek stb most is az utatokba álhattunk volna... Leírtam nem egyszer,hogy megérdemelt a triplázásotok.Matyi írta:Azt írtad, hogy naggyá tettetek minket és odaengedtétek a Juvét, ezzel nem tudok mit kezdeni.gen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.
Sorry ,hogy egy Real Madrid oldalon elsősorban a mi hibáinkat emeljük ki, de kezdtek egy kicsit túl sokan lenni, engem zavar.Főleg amikor szerretném megvitatni egy kis madridista cimborámmal,hogy miért is nem mi triplázunk 2szer és akkor jön valami keselyű,hogy miért nem fröcsögök a nyáltól és mérnem a barcát dicsőítem...egyébként odaírtam,hogy nagyon erős a barca ennél többet ne várjatok itt...
Nem mondtam, hogy dicsőítened kell bárkit is, de azért picit sok volt, amit írtál, szerintem.
Az elfogultságnak is van egy határa.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 16:50
Suarez első bajnokija volt . Még egyáltalán nem volt meg a chemistry az MSN között. Ráadásul Suarez jsz játszott, és Leo játszott középen. Legjobb formaban lévő kpinkat LE nem kezdette ( Rakiticot). Tehét bőven nem voltunk 100%.Remy írta:
Kupában nem volt beleszólásunk, magunknak köszönhetjük, hogy kiütött minket az Atletico. A BL-ben szintén mi csesztük el, hogy nem mentünk tovább a Juve ellen. Mind a 2 kupát megérdemli majd a barca, mert ők sikerrel vették az akadályokat. azonban a bajnokság egyértelműen azért ment el, mert kulcsjátékosok estek ki tőlünk, míg a barcától senki nem esett ki hosszabb időre. A 120 gól meg csak statisztika, nem garantálja a kupákat. CR is elpakolt egy rakás gólt, aztán szarra se mentünk vele. Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 31., vasárnap 16:50
De egy csapat nem 11 emberből áll.Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 31., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 16:45
lesliejr írta:Én meg azt gondolom, hogy sok Real játékos ugyanúgy felsőbbrendűnek érzi magát mint néhány szurkolója és ez tükröződik vissza az eredményekben az utóbbi sok sok évben. Persze lehet utálni egymást, de most már ott tartunk lassan, hogy a Barcelona a létezését is a Real-nak köszönheti jelenleg. Real odatolta nekünk a Juve-t meg a kupákat? Na jó, én mára befejeztem, mert ebből topic bezárás lesz úgyis.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 16:42
Kupában nem volt beleszólásunk, magunknak köszönhetjük, hogy kiütött minket az Atletico. A BL-ben szintén mi csesztük el, hogy nem mentünk tovább a Juve ellen. Mind a 2 kupát megérdemli majd a barca, mert ők sikerrel vették az akadályokat. azonban a bajnokság egyértelműen azért ment el, mert kulcsjátékosok estek ki tőlünk, míg a barcától senki nem esett ki hosszabb időre. A 120 gól meg csak statisztika, nem garantálja a kupákat. CR is elpakolt egy rakás gólt, aztán szarra se mentünk vele. Amikor 2 100%-os csapat találkozott, akkor elvertük őket, szóval a bajnokság nem azért ment el, mert elbalfaszkodtuk, hanem mert kiestek az embereink.Zsombor írta:Mi tettük triplazo csapatta a Barcat? Azért ne komolytalankodjunk már. Az MSN elpakolt 120 gólt. Azt is nekünk köszönhetik nem? Vagy hogy idén rendre megcsapták az Atletit. Az is ugye rajtunk múlt. Kiderül a végén hogy csak azért nyert kupakat a Barca mert mi ugy intéztük. Ez a szint szerintem másik oldalra való, nem ide.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 31., vasárnap 16:39
Azt írtad, hogy naggyá tettetek minket és odaengedtétek a Juvét, ezzel nem tudok mit kezdeni.gen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.
Sorry ,hogy egy Real Madrid oldalon elsősorban a mi hibáinkat emeljük ki, de kezdtek egy kicsit túl sokan lenni, engem zavar.Főleg amikor szerretném megvitatni egy kis madridista cimborámmal,hogy miért is nem mi triplázunk 2szer és akkor jön valami keselyű,hogy miért nem fröcsögök a nyáltól és mérnem a barcát dicsőítem...egyébként odaírtam,hogy nagyon erős a barca ennél többet ne várjatok itt...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 16:35
Igen azt írtam,hogy direkt voltunk rosszak.Ha nem tudtok olvasni, akkor ne válaszoljatok az írásaimra.Matyi írta:Igen, ezt írtad, direkt rosszak voltatok, hogy megverhessünk titeket.amikor 6-2re meg 5-0ákra vertek
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 16:31
Elismerem, h sérültek valóban közrejátszottak a Barca sikerében, de azért Barcanak is be kellett huznia a kötelezőket. ( Valencia oda-vissza, Atl oda-vissza)Remy írta:Köszönjétek a sérülteknek. Mert az szinte biztos, hogy behúztuk volna, ha nem esik ki Modric, James és Ramos... meg a végén Benzema...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem