HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. október 7., kedd 23:03
Jó kiszáltam, látom nem sikerült megérteni. Röviden azért még leírom, hátha valakinek így leesik, vagy én írtam rosszul.
Magyarországon ami van, amiért dolgozunk, az semmi. Megkapod a pénzt, feladod a számlákat, és jó ha marad 50 ezer forintod egész hónapra. Ez nem normális. Ha valaki ezen okból kifolyólag mondjuk teljesen kifogy a pénzből hiába dolgozik, és zsebre rak valamit egy nagy boltban azt én nem veszem egy kalapba azokkal, akik autókat törnek fel, bicikliket lopnak, vagy éppen sikkasztanak. Ez sem normális, ez is elítélendő, de nem egy szint. A cél az lenne, hogy egy egyszerű bolti eladó, festő, burkoló, gyári munkás, akárki is keressen annyit, hogy abból ne kelljen nélkülözni alapvető dolgokat, ehhez még csak nem is kell hatalmas kereset, 170-180 ezer forintból már vígan el lehet élni, pedig ez is csak a fele az ausztriai keresetnek. Amíg pedig ezt nem tudja biztosítani az ország, addig én nem fogok valakit azért semmibe nézni, mert elkövetett valami kissebb bűnt, amivel az életszínvonalát szerette volna egy hangyányit megdobni. Én nem fogok ilyesmit csinálni, jelenleg is egy kisboltban dolgozok, és előbb törném el az ujjam minthogy zsebrerakjak valamit. Kaptam már lopáson valakit, de nem hívtam rá rendőrt, egyszerűen rászóltam hogy tedd szépen vissza, és itt többet eszedbe ne jusson ilyesmit tenni, mert következő alkalommal már nem leszek elnéző. Azóta esze ágában sincs ilyesmit tenni (itt legalábbis), de továbbra is jár ide vásárolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Becksy23 2014. október 7., kedd 23:07-kor.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano