Akkor azért nem játszik...Drake írta:és Verma a meccsek 50%-án pályára lép.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 31., vasárnap 21:25
Akkor azért nem játszik...Drake írta:és Verma a meccsek 50%-án pályára lép.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 21:24
Kizárt, hogy kivágja. Laporta nem az a szemlélet, mint Pérez, nagyon nem. Változni fognak a dolgok vele abban biztos vagyok csak térjen már vissza El hombre Joan!dzsi91 írta:Én LE sorsára leszek kiváncsi, Laporta vajon hoz saját embert vagy megadja neki a következő évet. Perez szerintem kivágná
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 31., vasárnap 21:20
Semmit.Abban az esetben fizetnénk 3 millió eurót ha 5(?) éven belül nyerünk 2 BL-t és Verma a meccsek 50%-án pályára lép.dzsi91 írta:Thug life Vermalen miatt mennyit kell majd perkálni az arsenalnak?
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 31., vasárnap 21:20
Nem mondtam, hogy elhiszem. Mondjuk ha Alves is távozik, az nagy könnyítést jelentene.goal.comnak nem szabad mindent elhinni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 31., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 21:15
Ez meg a másik, és még ha akarnak egy Pogbát... Már nem jönnek olyan játékosok az utánpótlásból mint korábban, kész sztárokat "kell" venni, ami a bérezésre is rányomja a bélyegét. Dani Alvessel szemben sem azért zsugoriskodnak, mert Montoya vagy Döglégy olyan jó lenne, hanem mert lassan patikamérlegen kell kiszámolni a dellát.revolver írta:Na meg a fizetések ott se alacsonyak, volt is egy goal.com-os cikk erről, hogy valaki a közeljövőben távozhat az MSN-ből ilyen bérek mellett.Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy olyan jóléti társadalom lesz ez a Barcelona jövőre is, mint idén.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 21:13
goal.comnak nem szabad mindent elhinni.revolver írta:Na meg a fizetések ott se alacsonyak, volt is egy goal.com-os cikk erről, hogy valaki a közeljövőben távozhat az MSN-ből ilyen bérek mellett.Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy olyan jóléti társadalom lesz ez a Barcelona jövőre is, mint idén.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 31., vasárnap 21:12
Na meg a fizetések ott se alacsonyak, volt is egy goal.com-os cikk erről, hogy valaki a közeljövőben távozhat az MSN-ből ilyen bérek mellett.Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy olyan jóléti társadalom lesz ez a Barcelona jövőre is, mint idén.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 21:07
Ezt írtam én is.Sztroga írta: Én Stegent védetném kövi szezonban a bajnokságban, Bravot kupaban. Több meccse lenne,talán még kihúzni 1 evig, mig Bravo visszavonul.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 21:07
Akkor zsír. Jön De Gea és jön a tripla.Sztroga írta:Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 21:04
Én Stegent védetném kövi szezonban a bajnokságban, Bravot kupaban. Több meccse lenne,talán még kihúzni 1 evig, mig Bravo visszavonul.ziro4vr írta:
Csak hosszabb távon az egyik többet fog akarni. Mint már most a német.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 21:01
Csak hosszabb távon az egyik többet fog akarni. Mint már most a német.Sztroga írta:Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 31., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 31., vasárnap 20:59
Végy 1 jo kapust. Nos, hat mi 2 vettunk.Zsombor írta: Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 31., vasárnap 20:58
Plusz a Real Madridot rúgott gól nélkül nem lehet megverni. Ezt idén hallottam egyik sport1-es szakértőtől - Ivántól talán, nem emlékszem már -, sosem fogom elfelejteni..Zsombor írta:Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.
Én ezt már kigondoltam tök jól.. Az összes hétközi meccsen MAtS véd, a hétvégi meccseken Bravo. Így kb fele-fele arányban játszanának, a német védhetne a bajnokságban is, boldogabb lenne, de nem cseszünk ki senkivel. Remélem Lucho egyik megfigyelője olvassa majd..ziro4vr írta:Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 20:58
Igen az FM-ben ez lenne a megoldás, köszönöm.Sztroga írta:1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
2. Bravo és Stegen is klasszis kapus.
3. Ha a labda nálad van nehezen kapsz golt.
Én jövőre a németet játszatnám, még ha ezzel be is kéne áldozni a chileit. Ha ő most megkapja teljesen a bizalmat és év vele, akkor lesz egy top5 kapusotok 10 évre. A chileiben nincsen több, egy simán nagyon jó kapus.DinhoL írta:Bravot se kéne kihagyni ha védekezésről beszélünk! Nagyon szerettem VV-t de őszintén szólva nem volt egy világklasszis kapus, főleg az első éveiben sok potyája volt. Most viszont szereztünk két, szerintem nagyon jó képességű portást és ez is meglátszik a bekapott gólok számán. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban LE miként fog dönteni kapusposztot illetően, mert MATS már jelezte, hogy neki ennyi nem elég..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 31., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 20:55
Labdarúgás 1x1? Plusz aki mer az nyer és a labda gömbölyű.Sztroga írta:1. Mash és Pique nagyon jo teljesitmenyt hozott.ziro4vr írta: Komolyan nehéz felfognom hogy kapnak ilyen kevés gólt.
2. Bravo és Stegen is klasszis kapus.
3. Ha a labda nálad van nehezen kapsz golt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem