Persze, de nekik még nem akkora vagy nem is lesz akkora. Egyelore Fede es Cama, akikbe lehet bizni, mint a jovo nagy emberei.sebydani írta:Ezt adom, de valahol most kéne akkor, hogy meredjen a többinek is nem?Kerlon írta:
Abból a csapatból, aminek a BL himnuszra felállt kőkeményen, abból maradt 1 Benzema és 1 Casemiro.
Hozzuk be Jovicot egyébként aztán bebirkózik egy duplát.

Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rodrygo nem is melegit, pedig most siman be lehetne kukdeni balra
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
NincsTorquemada írta: Jovicot ? Minek ? Nincs még elég baj ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jovicot ? Minek ? Nincs még elég baj ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sebydani
Ezt adom, de valahol most kéne akkor, hogy meredjen a többinek is nem?Kerlon írta:Abból a csapatból, aminek a BL himnuszra felállt kőkeményen, abból maradt 1 Benzema és 1 Casemiro.sebydani írta: Hát srácok a meccs előtt erre nem sok pénzt tettem volna. Pedig azt hittem, ahogy megszólal a BL himnusz a stadionban dara lesz.![]()
Hozzuk be Jovicot egyébként aztán bebirkózik egy duplát.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Abból a csapatból, aminek a BL himnuszra felállt kőkeményen, abból maradt 1 Benzema és 1 Casemiro.sebydani írta: Hát srácok a meccs előtt erre nem sok pénzt tettem volna. Pedig azt hittem, ahogy megszólal a BL himnusz a stadionban dara lesz.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Akármi is lesz a vége, szerintem túl szép nem, az szerintem biztos, hogy ilyen szar védekezéssel sehol semmit nem fogunk elérni. Jó a foci, szép a foci, de a mai futballban ez így ebben a formában nem elég semmiféle címre. Ezen változtatni kell.
Megint kaptunk egy szar bírót, csoda, hogy nincs sérülés, kb. 25 percig hentelték a csapatot büntetlenül. Azt a madárfészekfejűt, amelyik a végén besárgult végre, régen le kellett volna zavarni.
Valverde a legjobb magasan. A "régi" Vini meg sajnos visszatért. Casemiro teljesen használhatatlan, pihentetni kellett volna. Modric nélkül meg nincs foci. Pótolhatatlan.
Már csak azt nem tudom, hogy az alibikirály háziversenyt Hazard vagy Asensio fogja nyerni.
Megint kaptunk egy szar bírót, csoda, hogy nincs sérülés, kb. 25 percig hentelték a csapatot büntetlenül. Azt a madárfészekfejűt, amelyik a végén besárgult végre, régen le kellett volna zavarni.
Valverde a legjobb magasan. A "régi" Vini meg sajnos visszatért. Casemiro teljesen használhatatlan, pihentetni kellett volna. Modric nélkül meg nincs foci. Pótolhatatlan.
Már csak azt nem tudom, hogy az alibikirály háziversenyt Hazard vagy Asensio fogja nyerni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Mi bajod Hazarddal? Legalább akar valamit és jól mozog.flori írta: Kroos vagy Modric kell Case helyett, Cama összeporszívózza a labdákat, felesleges a brazil. Hazard még játsszon pár percet, aztán decemberig ne is lássuk.
Vini röhej ma, kapu előtt teljesen veszélytelen és embert sem tud megverni.
- sebydani
Az evidens de én már az elsőben se akartam izgulni. Aztán csodálkoznak ha iszik az emberel magico írta: Megjött a tavalyi Vini, és a tavalyi ZZ féle Real![]()
![]()
Megfordítjuk a második félidőben, calma.

- flori
Kroos vagy Modric kell Case helyett, Cama összeporszívózza a labdákat, felesleges a brazil. Hazard még játsszon pár percet, aztán decemberig ne is lássuk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Na kirúgták már Carlot?

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megjött a tavalyi Vini, és a tavalyi ZZ féle Real

-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo
Hazard? Egyik legjobb ma!sonic írta: Casemire -> Kroos
Hazard -> Jovic/Rodrygo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem kell idegeskedni, tavaly megalázott minket a Shakhtar C, ahhoz képet ez a 0-1 nem is olyan kellemetlen.
Lukita jöhetne. A kaput meg jó lenne eltalálni
Lukita jöhetne. A kaput meg jó lenne eltalálni
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Casemire -> Kroos
Hazard -> Jovic/Rodrygo
Hazard -> Jovic/Rodrygo
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- sebydani
Hát srácok a meccs előtt erre nem sok pénzt tettem volna. Pedig azt hittem, ahogy megszólal a BL himnusz a stadionban dara lesz.

Tudom, jogy Nacho nem szélsővédő, de ennyire eszetlenül támadni...
Casemiro felesleges, kell csatár középre (Jovic)
Casemiro felesleges, kell csatár középre (Jovic)
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En Jovicot kukdenem be, Benzema ugy is kimozod a kapu elol, Hazardot es Casemirot meg le, Modric is mehetne be meg
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kell Modric vagy Kroos mert kapkodunk.
Casemiro le, Asensio/Rodrygo be
K
K