kodo írta:
Lassan mindenki #teamNeymar lesz, aztan ha aláír a Barcaba sajnálni fogjuk.
Amíg nem merült fel a neve, hanem ugy volt visszamegy hozzájuk meg kb kiröhögte mindenki a Barcát.
A #teamNeymar azért költői túlzás szerintem. Szinte minden csapatától borzalmas módon távozott, voltak kamunak tűnő sérülései és a PSG-ben amúgy is a klub fejére nőtt, így abszolút érthető, ha sokan ellene vannak.
A fentiek miatt nekem is félig lenne tele a pohár, mert focizni azt nagyon tud egyébként, de a bokája és attitűdje miatt rengeteg a rizikó benne.
A középpálya megerősítése azért nem "zavar", mert szerintem független a brazil érkezésétől (egyébként van de Beek azért sanszos, hogy már le van zsírozva). Ha Neymar jön, akkor esélyes a következő évi fizetés, amúgy kötve hiszem, hogy beleférne nálunk idénre.
Viszont a távozásának körülményein kívül Barcelonában nem volt vele baj emlékeim szerint, így kicsit sem örülnék, ha visszamenne oda. Főleg, ha a fáradt Coutinhot is elboltolják közben és viszonylag értelmes áron viszik vissza. A körberöhögés tárgya inkább az volt, hogy még perre is mentek hűségbónuszok miatt, most meg majd jól előadnák a hazatérő tékozló fiú csodálatos tündérmeséjét. Kvázi segget csinálnának a szájukból.
Nyilván ne ezért hozzuk ide, ha hozzuk, de sosem örülök, ha a riválisok erősödnek.
Amúgy friss hír, hogy elvileg ma reggel látták Neymar jogi képviselőit besétálni a Barcához. Kérdés, hogy igaz-e.
Máshol még mindig azt hajtják, hogy Al-Khelaifi inkább Pereznek adná, hogy a Barcelonát alázza.