indykaila News @indykaila
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 7., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 5., csütörtök 22:26
Az idei hátvédsorba még Lipták is erősítés lett volna.sucre írta:Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 5., csütörtök 22:16
Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 5., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 5., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:48
Persze, kell a hosszú pad, mert akármi közbe jöhet. De ha mindenki egészséges lesz?BBarni írta:Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 5., csütörtök 19:36
Igen nekem is fura, bár nem tudom ott milyen teljesítményt nyújtott!55 millió euróért ment oda ha jól emlékszem most meg kb 30-at kapnának...Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...
Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.
Nem semmi ez a Wenger, hogy "csak" TKP-okban tud gondolkodni....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: cart » 2014. június 5., csütörtök 19:23
Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...BBarni írta:Állítólag a Zenit elfogadta az Arsenal 26 millió fontos ajánlatát Hulkért és még a VB előtt meg lesz az orvosi is!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:20
Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.Csabi írta:ő mindig szélen játszott.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 5., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 5., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 5., csütörtök 15:06
Nagyon adom.ziro4vr írta:Mourinho érdemeit, tudását nem lehet vitatni, de a személyiségének van egy olyan aspektusa, ami egy bizonyos határig, pontig előny, de utána hátránnyá válik, és ezt nem tudja kontrollálni, vagy csak egyszerűen nem kompatibilis bizonyos elemekkel. A madridi öltözővel meg közeggel nem volt kompatibilis.
Jövőre felépíthet egy bl/pl bajnok csapatot, de nekem az az érzésem most, nevezzük jóslatnak, hogy nem fog összejönni
so funny I can't stop laughingAnis írta:"Nobody want to become a chick." by Paulo Coelho
senki nem akar a Tottenhambe igazolni!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 5., csütörtök 14:44
Erre kitérve egy pár sor erejéig:Anis írta:sztem az Inter abszolút nem volt az. ott csak egy Milito, Eto'o, Sneijder trió volt akik nagyobb névnek és a jobb focisták közé tartoztak szerintem (technikásságra értem), a többi hozta amit kellett védekezett ezek helyett is. a meglévő anyagból dolgozott!hehe írta:utána minden csapatánál világválogatottakat kapott ajándékba,
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 14:38
Új csapat épül, 13-14-ben már meg lett kezdve az átalakítás. nagyon fiatal a csapat. meg lehet nézni a BL győztes csapat és a 13-14es csapat átlagéletkorát. aztán még a köv idényé még fiatalabb lesz Cole és Lamp kiválásával. Amúgy meg A PSG elleni meccsen ott volt a tűz a játékosokban és az edzőben is! Ott átjött minden. de menet közben is a Pool, City és a többi nagycsapatok sorban leverése közben is. most épp a kiscsapatok ellen nem ment, de ez megváltozhat a köv idényre.ziro4vr írta:Eza happy one imidzs, a boldogsag, hazateres, vidamsag blabla, szoval valahogy nem ereztem iden a gyilkos osztont, a mindent elsopro vagyat, a mourinhoizmust..persze voltak szokasos balhei, de valahogy nyugodtnak, poffeszkedonek tunik nekem, aki tudja, vagy csak hiszi, hogy azt csinal amit akar, raer. Persze a keret nem volt raszabva, iden nagyjabol ez meglesz, ha nem hoz mar eredmenyeket, trofeakat, erdekes lehet a helyzete.
Valencia ugyan úgy BL és EL mentes csapat, mint a MU BL mentes. oda se fog senki sem menni (nagyobb név). AtMa esetleg, de nem hinném. ahogy már írtam Eto'o lelép, Ba esetleg marad 3.nak (vagy megy pénzért, 15m?), marad Torres akit simán bele lehetne vonni a Costa bizniszbe. Lukaku meg marad costával London kék felén. két teljesen más fajta csatár, kell ez a legtöbb csapatba.Realista24 írta:Az Atma azon dolgozik, hogy megszerezzék Lukakut a londoniaktól. De a Valencia is érdeklődik, 25 milláról beszélnek.
sztem az Inter abszolút nem volt az. ott csak egy Milito, Eto'o, Sneijder trió volt akik nagyobb névnek és a jobb focisták közé tartoztak szerintem (technikásságra értem), a többi hozta amit kellett védekezett ezek helyett is. a meglévő anyagból dolgozott!hehe írta:utána minden csapatánál világválogatottakat kapott ajándékba,
+1, jó kérdés!tucsoki írta:OFF a kérdés, de témához kapcsolódik: létezik olyan játékos/edző aki a távozása után (és nem levezetni ment..) nem lett egyből egy undorító (és vagy) gyenge képességű?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 5., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 5., csütörtök 13:58
ziro4vr írta:Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 5., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 13:37
Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem