ő is ezt írtaCS0ki írta:Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.![]()
A lenti idézett részben is az van, hogy a barca volt, aki nem akrta , hogy ott legyen.

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. június 4., csütörtök 9:40
ő is ezt írtaCS0ki írta:Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.![]()
A lenti idézett részben is az van, hogy a barca volt, aki nem akrta , hogy ott legyen.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 4., csütörtök 9:39
Miért is nem?Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 9:28
Jó, most átnyálaztam a dolgokat és csak nem én vagyok a hülye.dannen írta:jah, én is úgy tudom, hogy a barca mondta, hogy ne legyen ott végül.
Once Barcelona were aware of UEFA’s plan for Figo to play as one of their legends they contacted the organisation to ask for the Portuguese midfielder to be left out, a request UEFA accepted. Barcelona tweeted: “As UEFA informs us, by request of our Club, Luis Figo will not represent Barça in the Legends match in Berlin #FCBlive”
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. június 4., csütörtök 9:24
+1dannen írta:jah, én is úgy tudom, hogy a barca mondta, hogy ne legyen ott végül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 7:43
Na, ma is új infóval gazdagodtam, köszi. Én a másik verziót olvastam két helyen.BBCKPH írta:???
pont hogy az Uefa hivta meg egy Barca-Juve legends vs mindenki mas meccsre, amibe Figo bele is ment.
csak miutan ez kiderult es kozfelhaborodast valtott ki katalaneknak a Barca kerte hogy ne kepviseljen minket a meccsen, s nem is fog
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2015. június 4., csütörtök 7:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 23:24
ez az zidane minden franciát a helyére tesz hit is eléggé légből kapott....nem is értem hogy lehet ebben ennyire acélosan hinni sokak által.Ezért kellene Zidane-t Madridban tartani, ha jön a fiatal francia kell valaki akire maradéktalanul hallgat.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 3., szerda 23:08
Hat ott lesz a mindenkori edzo. Az a munkaja hogy az edzojere maradektalanul halgasson. Ha az nem megy akkor ne jojjon...wZoLee7 írta:Rossz napod van? Nem igazán értem mi is a gondod...én nem aggódom, inkább leírtam mi az amitől tartanék ha ide jönne. Szinte mindenki, minden igazolás előtt leírja a véleményét, nem értem miért baj ez. SAF megvált Pogbától, leginkább a mentalitása miatt. Már pedig ha valaki tudhatta mekkora tehetség lesz a srácból akkor az ő. Tudom, Pogba nyilatkozta hogy SAF miatt hagyta ott a MU-t, de ha 19 évesen valaki azzal jön hogy márpedig neki játszania kell akkor ott lehetnek gondok. Ez van, számomra nem csak az a fontos hogy sok gólt rúgjon valaki vagy nagy sztár legyen a pályán, a pályán kívüli dolgok is fontosak, a személyiség stb. Ezért kellene Zidane-t Madridban tartani, ha jön a fiatal francia kell valaki akire maradéktalanul hallgat.numberone1 írta:Meg itt sincs es mar elore aggodalmaskotsz.....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 21:48
Rossz napod van? Nem igazán értem mi is a gondod...én nem aggódom, inkább leírtam mi az amitől tartanék ha ide jönne. Szinte mindenki, minden igazolás előtt leírja a véleményét, nem értem miért baj ez. SAF megvált Pogbától, leginkább a mentalitása miatt. Már pedig ha valaki tudhatta mekkora tehetség lesz a srácból akkor az ő. Tudom, Pogba nyilatkozta hogy SAF miatt hagyta ott a MU-t, de ha 19 évesen valaki azzal jön hogy márpedig neki játszania kell akkor ott lehetnek gondok. Ez van, számomra nem csak az a fontos hogy sok gólt rúgjon valaki vagy nagy sztár legyen a pályán, a pályán kívüli dolgok is fontosak, a személyiség stb. Ezért kellene Zidane-t Madridban tartani, ha jön a fiatal francia kell valaki akire maradéktalanul hallgat.numberone1 írta:Meg itt sincs es mar elore aggodalmaskotsz.....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:33
Olvastam... ilyenek az ugynokok, beszeljen csak, a dontes ugy is Pogba kezeben van. Ha nem minket valaszt en azt is eltudom majd fogadni, akkor is ha a Barcat v a PSG-t valasztana helyettunk...City tuti nem lesz.HA ugy alakul, hogy a francia ide igazol a francia, akkor azert boven lesz gondunk az ugynokevel (gondolom a korabbi nyilatkozatait te is olvastad).
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:25
Zsombor írta:
Amúgy ha te sok objektív dolgot írsz az általad nem kedvelt jatekosokrol akkor miből gondolod hogy rád céloztam? Kinek nem inge...
Nem az egy nagy kutya,felesleges aggodalmaskodni miatta.Zsombor írta:Aggodalmaskotsz. Ez nem kiskutya.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 21:22
Fosi Bácsi írta:Ha a megnyert kupák számát nézzük akkor igen vagy szerinted mi a megfelelő kifejezés erre? A szerencse?R.M.C.F írta: Nagy bajban voltunk a Barca ellen idén is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 3., szerda 21:13
HA ugy alakul, hogy a francia ide igazol a francia, akkor azert boven lesz gondunk az ugynokevel (gondolom a korabbi nyilatkozatait te is olvastad).numberone1 írta:Meg itt sincs es mar elore aggodalmaskotsz.....Áruld el hogy hol vannak itt tényként leírt dolgok...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 3., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 21:00
Minden objektivitas nelkulZsombor írta:Én meg azt bírom mikor valaki kinéz magának egy játékost a kedvenc csapatából és fikazza ahol tudja, objektivitast nélkülözve. Gondolom sejted kire célzok.
Meg itt sincs es mar elore aggodalmaskotsz.....Áruld el hogy hol vannak itt tényként leírt dolgok...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 3., szerda 20:59
Áruld el hogy hol vannak itt tényként leírt dolgok...mert az hogy számomra nem túl szimpatikusak nem jelenti azt hogy bunkó beképzelt barmok. Az meg, hogy félek attól, hogy elszáll magától, nem jelenti azt hogy elvan szállva magától. Kérlek értelmezd amit leírok és aztán támadj azzal, hogy te ezeket mennyire bírod...numberone1 írta:Honnan tudod, h Pogba milyen?wZoLee7 írta: Pogba és a menedzsere nem túl szimpatikus páros, tartok attól hogy ha ide kerül, azonnal nagy pénzeket fog keresni és elszáll magától.![]()
Az meg hogy milyen a menedzsere es mennyire szimpatikus, ne hogy mar ezert is itelkezzunk felette....ennyibol CR-t is elovehetnenk Mendes miatt, de meg par jatekost is.
Ezeket annyira birom, amikor vki elore megmondja, h vki majd elszall magatol...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 3., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 3., szerda 20:52
Honnan tudod, h Pogba milyen?wZoLee7 írta: Pogba és a menedzsere nem túl szimpatikus páros, tartok attól hogy ha ide kerül, azonnal nagy pénzeket fog keresni és elszáll magától.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 3., szerda 20:44
TV-n keresztul is full egyertelmu volt hogy ezt csinaljak. Aljadek fergek. Es megis ok voltak a jok, mi meg a szararcok.dannen írta:anyukák álmaThis is what Dudek has wrote in his book, which El Confidiencial has been publicising this week. And he focused his criticisms on Lionel Messi, detailing that in the clasicos "he would say such rude things to Pepe and [Sergio] Ramos, things you would not imagine from a such a quiet and seemingly good person. As well as Messi, Barça were a really provocative team to play against."
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem