HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 25., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 24., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 24., szombat 2:09
Ugyanezt érzem, igaz hátra van még a harmadik rész.Faust írta: Ez a Before trilogia tenyleg zsenialis. Ujraztam most, az elso kettot csodas, a harmadikat konkretan faj nezni, de elkepeszto, mennyire eletszagu es megis mukodik. Ket ember beszelget harom filmen keresztul es minden pontjaval tudsz valahol azonosulni, unalom es filler nelkul, csodaszep. Kb 5-6 eve lattam, es teljesen mas rugokat mozgatott meg bennem, ahogy idosodik ugy bomlanak le az ujabb es ujabb retegek. Kotelezo.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 23., péntek 19:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 23., péntek 19:03
Plusz ahogy nézem, PC madness lesz ez is. Mondjuk iszonyatos pénzt toltak bele, kíváncsi leszek, de előbb el kéne olvasnom, óriási hiányosság...füst írta: https://www.youtube.com/watch?v=ijml1syQ3_0
Anyám!
Jól értem, hogy az Asimov-féle Alapítvány trilógia lesz megfilmesítve?
Ecsém mennyiféle módon el tudják ezt baszni, de ha sikerül vászonra vinni a könyvek hangulatát, akkor számomra meg is van az év filmje, pár hónapja olvastam őket újra, és pont ezen agyaltam, hogy jól állna neki a mozi. Hát ez most hideg zuhany.
Ah nem, most látom hogy sorozat lesz, elsőre túl izgatott voltam hogy észrevegyem. Akkor sztornó, nem is érdekel.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 23., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 22., csütörtök 23:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 20., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 19., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 19., hétfő 22:13
Oregszel.sonic írta:Nekem a Midsommar es a Lighthouse is tetszettek.Faust írta: A Midsommart en sem tudtam hova tenni, par jeleneten kivul ures es kerkedo esztetikai fasszopas, ugyanugy, mint a Lighthouse. Kivancsi vagyok a Hereditaryre, mert Eggers elso filmje, a Witch az egyik top kedvenc horrorom, elkepeszto film, talan Astere is tetszeni fog - a masodik filmje mindkettonek full ugyanaz az iranyvonal.
Mondjuk a Witch is.a hereditary kevesbe de az is ko volt.
Lehet mar nem vagyok valogatos.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 19., hétfő 22:07
Most nézem a Hereditary 4 ponton áll nálam IMDb-n, szerintem ez volt a legtöbbször elalvós film nálam tavaly nyáron amíg otthon voltam, aztán napközben elkezdtem egyszer előről végignézni, ezek szerint nem hatott meg, nem is nagyon emlékszem rá, csak a nagyira.Faust írta: A Midsommart en sem tudtam hova tenni, par jeleneten kivul ures es kerkedo esztetikai fasszopas, ugyanugy, mint a Lighthouse. Kivancsi vagyok a Hereditaryre, mert Eggers elso filmje, a Witch az egyik top kedvenc horrorom, elkepeszto film, talan Astere is tetszeni fog - a masodik filmje mindkettonek full ugyanaz az iranyvonal.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. július 19., hétfő 22:06
Nekem a Midsommar es a Lighthouse is tetszettek.Faust írta: A Midsommart en sem tudtam hova tenni, par jeleneten kivul ures es kerkedo esztetikai fasszopas, ugyanugy, mint a Lighthouse. Kivancsi vagyok a Hereditaryre, mert Eggers elso filmje, a Witch az egyik top kedvenc horrorom, elkepeszto film, talan Astere is tetszeni fog - a masodik filmje mindkettonek full ugyanaz az iranyvonal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 19., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 19., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. július 19., hétfő 16:14
na majd az új filmje Phoenixszelziro4vr írta: Midsommar
Folytatom a régi mindig jobb sorozatomat, ez is csalódás. Az Örökség elég durván bejött, ez viszont unalmas, hosszú és kicsit sem parás talán 1 jelenetet leszámítva. Többet vártam a rendezőtől.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 19., hétfő 14:29
Szerintem főleg kisgyerekes szülők fognak menni a filmre. vagy korunkbeliek, akik imádták az első részt és vágynak egy kis retróra modern köntösben.ikelemen5 írta: Space Jam 2.
Nem tudom hova tenni ezt a filmet..
A történet szerintem ultra gagyi, viszont azt gondolom, hogy ez egy 10 éves gyereket most jobban leköt, mint az elődje. Mert vizuálisan nagyot megy. Mondjuk a gyerekek nem értik a rengeteg utalást, kikacsintást, karaktereket. Szóval fogalmam sincs, hogy ki a celkozonseg..
10/ nem tudom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 19., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 18., vasárnap 21:41
Lehet hozzátett az élményhez, hogy a második részt moziban néztem, de nekem jobban tetszett sokkal mint az első rész. Helyre lettek téve a dolgok, és a flashback az tényleg nagyon jó volt.ziro4vr írta: Quiet Place 2
Sokkal kevésbé tetszett mint az egy. A flashback jó volt, de kb annyi, a többi ilyen elmosott akciózgatós kicsit logikátlan valami.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 18., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 18., vasárnap 21:29
Remy.ikelemen5 írta:Szóval fogalmam sincs, hogy ki a celkozonseg..
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem