Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 13., hétfő 8:55

34 evesen nem fogjuk hozni. Amugy O is tul van a csucson, de jelen helyzetben gond nelkul feldobnek neki egy 1+1 eves (opcio meccsszam fuggvenyeben) szerzodest, realis fizuval. Kerdes, hogy az asszony(ok?) koruli huzavona mennyire rakta gallyra fejben, de vedekezesben meg mindig klasszisokkal jobb, mint LV.

De tenyleg mindegy, fel sem merul ilyen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 13., hétfő 8:47

Pad'em írta:
Impostor írta: A hírek szerint Kyle Walker kérte Guardiola-t hogy távozhasson, mert kipróbálná magát egy másik országban is, aki erre úgy reagált, hogy inkább olyat állít a helyére a csapatba aki fejben a M.Cityre gondol.

Tudom hogy 34 éves már, de lehetséges, hogy kis lóvéért már januárban elengednék és lehetne hozni 1+1 éves opcióval.
Nem a hírek szerint hanem maga Guardiola nyilatkozta. Milannal tárgyal éppen. Nekem is megfordult a fejemben fél évre, de Perezék fejében egészen biztosan nem fog.

Dobunk inkább még egy ajánlatot Trentért amit megint elutasít a Pool, és ennyi lesz januárban.
Szomorú :/

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 13., hétfő 8:46

Impostor írta: A hírek szerint Kyle Walker kérte Guardiola-t hogy távozhasson, mert kipróbálná magát egy másik országban is, aki erre úgy reagált, hogy inkább olyat állít a helyére a csapatba aki fejben a M.Cityre gondol.

Tudom hogy 34 éves már, de lehetséges, hogy kis lóvéért már januárban elengednék és lehetne hozni 1+1 éves opcióval.
Nem a hírek szerint hanem maga Guardiola nyilatkozta. Milannal tárgyal éppen. Nekem is megfordult a fejemben fél évre, de Perezék fejében egészen biztosan nem fog.

Dobunk inkább még egy ajánlatot Trentért amit megint elutasít a Pool, és ennyi lesz januárban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 13., hétfő 8:43

A hírek szerint Kyle Walker kérte Guardiola-t hogy távozhasson, mert kipróbálná magát egy másik országban is, aki erre úgy reagált, hogy inkább olyat állít a helyére a csapatba aki fejben a M.Cityre gondol.

Inkább hoznám őt kiegészíteni Carvajal-t (közben keresni egy fiatal tehetséges jobb védőt)mint TAA-t 4 évre, akivel lehet csak befürdenénk évekig...

Nem focimenedzser játékban vagyunk tudom, de nem értem ilyen opciókat miért nem veszünk fontolóra... :coffee:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 16:20

realfan írta:
realmadrid95 írta:

A 38 millio a piacierteke, ezzel azt akartam neked prezentalni, hogy nem ugy van, ahogy te elgondolod. Piacierteke csokken ilyen esetben egy jatekosnak, raadasul a ~felere, ezt mas is figyelembe veszi, ugy tesznek erte ajanlatot.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ennyiert oda is adjak, csak ecseteltem, hogy emiatt sem tudnak tobbert eladni, mint amennyiert vettek. A vilag futball tortenelmeben hanyszor esett meg, hogy egy adott jatekost olcsobban adnak el, mint amennyiert vettek? Az ffps reszt a legutobbi Arsenal elleni meccsen mondta a kommentator, kitert a PSRra is, de azt mondta, hogy az elmult 3 ev miatt az FFPvel is harcolnak.
piaciérték?azt mégis hogy határozzák meg?hol van olyan leírva (nem, transfermarktot ilyen szempontból nem lehet komolyan venni), a paici értéke annyi, amennyiért eladják, 38-ért biztos nem, főleg, hogy nekik minimum 40 milla bevétel kell, de alapból felesleges vita ez, mert sosem merült fel Newcastle-ben, hogy eladnák.
szerintem ott valamit a kommentátor balfaszkodott csak és keverte össze a dolgokat :lol: :lol: napi szinten követem a híreket velük kapcsolatban (főleg Athleticen, ami kb a legmegbízhatóvv focis dolgokban) és semmi gondjuk az FFP-vel

Sajnos sok esetben nem annyi a piacierteke valakinek, amennyit fizetnek erte. Tudom, hogy van ez a kozmondas, de peldakent felhozhatnam Antony arat is. :mrgreen:

Az siman lehet, en csak ebbol tudok kiindulni, de ha azt irod, hogy csak a PSR al van gond, nem az FFPvel, elhiszem neked.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 9., csütörtök 16:11

realmadrid95 írta:
realfan írta:

ez így nem igaz, amit a végén írsz. még kell nekik szezon végéig 40 milla bevétel (vagy arányosan fizut csökkenteni), hogy ne legyen bajuk a PSR-ral(az FFP, amit írsz, nem érinti őket, azzal rendben vannak/lesznek). erre a bl nincs hatással, mert idei szezont nézik, nem azt, hogy jövőre mekkora bevételük lesz :) Tonalit meg 38-ért, de még 70-ért sem adnák/adták volna el, mert van piacképesebb játékosuk. végig Bruno eladása volt csak képben, Tonali komolyan szóba sem került, csak a dailynél, amit gondolom átvettek a megbízható olaszok is :mrgreen:
A 38 millio a piacierteke, ezzel azt akartam neked prezentalni, hogy nem ugy van, ahogy te elgondolod. Piacierteke csokken ilyen esetben egy jatekosnak, raadasul a ~felere, ezt mas is figyelembe veszi, ugy tesznek erte ajanlatot.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ennyiert oda is adjak, csak ecseteltem, hogy emiatt sem tudnak tobbert eladni, mint amennyiert vettek. A vilag futball tortenelmeben hanyszor esett meg, hogy egy adott jatekost olcsobban adnak el, mint amennyiert vettek? Az ffps reszt a legutobbi Arsenal elleni meccsen mondta a kommentator, kitert a PSRra is, de azt mondta, hogy az elmult 3 ev miatt az FFPvel is harcolnak.
piaciérték?azt mégis hogy határozzák meg?hol van olyan leírva (nem, transfermarktot ilyen szempontból nem lehet komolyan venni), a paici értéke annyi, amennyiért eladják, 38-ért biztos nem, főleg, hogy nekik minimum 40 milla bevétel kell, de alapból felesleges vita ez, mert sosem merült fel Newcastle-ben, hogy eladnák.
szerintem ott valamit a kommentátor balfaszkodott csak és keverte össze a dolgokat :lol: :lol: napi szinten követem a híreket velük kapcsolatban (főleg Athleticen, ami kb a legmegbízhatóvv focis dolgokban) és semmi gondjuk az FFP-vel

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 9., csütörtök 16:00

🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Virgil Van Dijk was offered to Real Madrid C.F. in the summer, but they REJECTED the chance to sign him.

(Source: x/Relevo)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 15:37

realfan írta:
realmadrid95 írta:

Igen, de ez a cikk meg a 7 meccse tarto gyozelmi szeria elott volt. Akkor szo sem lehetett a blrol sem. Nem veletlenul szakadt be a piaci erteke 60 millio eurorol 38 milliora, ez egyertelmu. Ha valaki elete formajaban eligazol(tehat az erteke is a csucson van) egy masik csapathoz, ahol kozel kihagy egy teljes szezont, akkor annak az erteke csokkenni fog, ez ilyen egyszeru.

Viszont igy, hogy 7 meccses streakben vannak, raadasul a csapata kb legjobbja Isakkal, termeszetesen mar nem opcio az eladas. Ugye az ffp miatt a Newcastle van a leginkabb szorongatva minden evben, ha a bl indulas nem lenne meg, 2-3 nagyobb huzonevet is el kene passzolniuk. A piac raadasul olyan, hogy ha tudod, hogy raszorul a Newcastle az eladasara, a jatekos piaci erteke kozel a felere csokken, akkor nyilvanvaloan nem tudnak tobb penzt elkerni, mint amennyiert vettek. A szerencseje a Castlenek, hogy bombaformaban fociznak es nem kell mar(!) ezen agyalniuk, hogy a szezon vegeig az ffp miatt kit kell bealdozniuk.
ez így nem igaz, amit a végén írsz. még kell nekik szezon végéig 40 milla bevétel (vagy arányosan fizut csökkenteni), hogy ne legyen bajuk a PSR-ral(az FFP, amit írsz, nem érinti őket, azzal rendben vannak/lesznek). erre a bl nincs hatással, mert idei szezont nézik, nem azt, hogy jövőre mekkora bevételük lesz :) Tonalit meg 38-ért, de még 70-ért sem adnák/adták volna el, mert van piacképesebb játékosuk. végig Bruno eladása volt csak képben, Tonali komolyan szóba sem került, csak a dailynél, amit gondolom átvettek a megbízható olaszok is :mrgreen:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 9., csütörtök 14:39

realmadrid95 írta:
realfan írta:

https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... onali.html

nem mondom, hogy nő, de minek adnák el csak annyiért?abban mi a logika?főleg, hogy nagy formában van. illetve olvasom Chris Waugh írásait, akinek elég jó kapcsolatai vannak Newcastle-ben, ők full cáfolta az egészet, miután a daily lehozta elsőnek
Bruno vagy Isak van terítéken eladásnál, de még ezt is el akarják kerülni, ha nem muszáj és max nyáron, télen peremebrek rávoznak max, logikus is, bl helyekért mennek
Igen, de ez a cikk meg a 7 meccse tarto gyozelmi szeria elott volt. Akkor szo sem lehetett a blrol sem. Nem veletlenul szakadt be a piaci erteke 60 millio eurorol 38 milliora, ez egyertelmu. Ha valaki elete formajaban eligazol(tehat az erteke is a csucson van) egy masik csapathoz, ahol kozel kihagy egy teljes szezont, akkor annak az erteke csokkenni fog, ez ilyen egyszeru.

Viszont igy, hogy 7 meccses streakben vannak, raadasul a csapata kb legjobbja Isakkal, termeszetesen mar nem opcio az eladas. Ugye az ffp miatt a Newcastle van a leginkabb szorongatva minden evben, ha a bl indulas nem lenne meg, 2-3 nagyobb huzonevet is el kene passzolniuk. A piac raadasul olyan, hogy ha tudod, hogy raszorul a Newcastle az eladasara, a jatekos piaci erteke kozel a felere csokken, akkor nyilvanvaloan nem tudnak tobb penzt elkerni, mint amennyiert vettek. A szerencseje a Castlenek, hogy bombaformaban fociznak es nem kell mar(!) ezen agyalniuk, hogy a szezon vegeig az ffp miatt kit kell bealdozniuk.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 12:46

realfan írta:
realmadrid95 írta:

Kerlek, kuldd el a dailys linket, mert az olasz ujsag egyaltalan nem hivatkozik ra, pedig szokott, ha atvesz hireket mastol.

Miert lenne hulyeseg? Megvesznek egy jatekost, aki elete formajaban van, majd masfel szezon alatt osszesen 22 bajnokit jatszik, azt ne mondd, hogy felfele megy az ara, mert kiugrok az ablakon…

nem mondom, hogy nő, de minek adnák el csak annyiért?abban mi a logika?főleg, hogy nagy formában van. illetve olvasom Chris Waugh írásait, akinek elég jó kapcsolatai vannak Newcastle-ben, ők full cáfolta az egészet, miután a daily lehozta elsőnek
Bruno vagy Isak van terítéken eladásnál, de még ezt is el akarják kerülni, ha nem muszáj és max nyáron, télen peremebrek rávoznak max, logikus is, bl helyekért mennek

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 9., csütörtök 12:00

realmadrid95 írta:
realfan írta:

igen, ezt hozta le a daily mail (szószerint ezeket a neveket, akiket te is írsz eladási és vételi oldalon is) és ezt vették át mások, már maga az hülyeség, hogy ne bukjon, ha eladnák, akkor haszonnal :)
ha Newcstle, onnan inkább Bruno az, aki távozhat oder Isak, de midnkettő 100 fölött

Kerlek, kuldd el a dailys linket, mert az olasz ujsag egyaltalan nem hivatkozik ra, pedig szokott, ha atvesz hireket mastol.

Miert lenne hulyeseg? Megvesznek egy jatekost, aki elete formajaban van, majd masfel szezon alatt osszesen 22 bajnokit jatszik, azt ne mondd, hogy felfele megy az ara, mert kiugrok az ablakon…

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 9., csütörtök 9:55

Inkább a minőségével vannak itt gondok.

Lehet hallani ha értenek is hozzá vagy csak okoskodnak jobbra balra.
Ezekben a podcastokban pedig csak az utóbbi a jellemző.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 9., csütörtök 9:52

Amúgy van igény erre a majd 2 óra elemzésekre minden héten?
Egyidőben én is hallgattam 1-2 ilyen podcastot, de rájöttem,hogy tök felesleges 1,5 órát elemezni a hétvégi meccseket, mikor 2 nap múlva jön a kövi, és úgyis változhat minden. De gondolom akkor jól megélnek belőle.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 9., csütörtök 9:32

Látom peet feje elkezdett visszahizni es kezdi felvenni megint a jól ismert hólyag formát.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 9., csütörtök 9:07

Trent Alexander Arnold hétvégi teljesítményének és potenciális leigazolásának margójára;
Premier Leak S05E21 1:35:13-tól kell hallgatni, ha csak fókuszáltan TAA érdekel, bár igazából a teljes témát átszövi az ő elemzése.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 8., szerda 19:46

Castillába jó lesz.
Lamine is, Fati is :lol:

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Real Madrid completed deal to sign Lamini Fati from Leganés, confirmed! 18 year old centre back joins for €100k fee.

Ennyiért bőven megéri. Castillának is kell az erősítés, mert kiesés elől menekülnek. Van 1 értelmes támadó, gólszerző, aztán ennyi...

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 8., szerda 14:59

Külön kell megvenni a jogokat, nem adják ingyen. Például Romániában az olasz és a spanyol bajnokságot is adja a Digi, de szuperkupát csak a spanyolt. Az olaszt pedig RTL féle streamingen lehetett nézni.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 8., szerda 14:52

nzooli93 írta: Asszem olyasmi van,hogy a legtobb bajnokság közvetítéséhez adják gratiszba a szuperkupat is, szoval az Arena4 azert adta olaszt. Viszont a spanyol szuperkupát külön kell asszem megvenni, azt meg talán nem eri meg itthon ezekszerint. Gondolom a Piques arab szerződéses torna óta lehet igy,de lehet full hulyeseg amit írtam. Nekem igy remlik

Konnyen lehet, hogy neked van igazad, nekem valamiert ugy remlett, hogy a szuperkupak jogat is meg kellett vasarolni. :mrgreen:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 8., szerda 14:42

Asszem olyasmi van,hogy a legtobb bajnokság közvetítéséhez adják gratiszba a szuperkupat is, szoval az Arena4 azert adta olaszt. Viszont a spanyol szuperkupát külön kell asszem megvenni, azt meg talán nem eri meg itthon ezekszerint. Gondolom a Piques arab szerződéses torna óta lehet igy,de lehet full hulyeseg amit írtam. Nekem igy remlik

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 8., szerda 13:30

Hege írta: Létezik, hogy semmilyen csatorna se közvetíti majd a szuperkupat, amikor az olaszt igen?

Hogy ne legyen teljesen off, szerintem más felallasban a középpálya teljes mértékben rendben lenne.

Sokkal inkább cserélném le Tchou-t, és hoznék egy kreatív kpt.

Egyetlen egy tv csatorna sem vasarolta meg a jogokat a spanyolra, az olaszt feleannyiert meg tudtak szerezni, igy azt valasztottak.

Egyebkent a tippmixpron tudjatok nezni eloben.(ha minden igaz.)

Vissza: