Kismillió szerencse segíti a barcát. Szóval nem kell megmagyarázni... ja, és ez nem azt jelenti, hogy ne lennétek jók.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 4., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 4., csütörtök 19:49
Ettől még amiket leírtam a mérleg másik serpenyője. Illik észrevenni.ziro4vr írta: Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 19:48
Szerintem is, mert súlyosan elfogult vagy.TheKingSlayer írta:Jah, a Chelsea elleni elődöntő, meg Övrebö :-) Ne zavarjon senkit, hogy az odavágón nem kaptunk meg egy jogos tizit, Londonban meg elnézték Ballack kezezését az 5. percben, kamura kiszórták Abidalt (biztos Övrebö be akarta biztosítani a Barca győzelmét ezzel, 1:0-ás Chelsea vezetésnél).
Inter párharc meg főleg vicces. Odavágón Milito lesgól, Dani Alves tizi gyanús eset, visszavágón Bojan meg nem adott szabályos gólja (Touré fantom kezezés).
Szerintem hagyjuk :-)
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 4., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 17:17
Inter ellen kaptuk vissza, nem elég az?TheBull6 írta:Ha már a nagy inter párharc ugye nem úgy alakult ahogy akartátok és lesgólok és miegymás, akkor meseljetek a nagy cselzi meccsrol, Ini történelmi góljaval és stb![]()
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 16:50
Ha őt kérdezed meg, akkor többet nem akarsz hozzánk szólni szerintem...na de offból ki.DinhoL írta: Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. június 4., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 16:45
Tudom, de ti is írtátok, hogy a szerencse is közrejátszott benne. Jövőre ha mindenki toppon lesz ellenünk - bá az Atleticot emlékeim szerint "tisztán" vertük ki a kupából, szóval nem csak a sérüléseknek hála az eredmény -, könnyen minden nélkül maradhatunk, és fölénk kerekedhetnek.. Nem mondom amúgy, hogy akkora reformok kellenek, mint nektek, de nekünk is kell fejlődni néhány helyen azért, és az egyik ilyen a középpálya - ha mást most még nem is, de a Maestrot is pótolni kell..Realista24 írta:És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.
R24 egyik "kedvenc" fórumozója Shutter. Többit következtesd ki..DinhoL írta:De most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:44
Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.Realista24 írta:Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:41
Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:39
Imádom hogy nem engedi elküldeni a rendszer a hsz.-t amíg az újakat nem olvastam el. Így nem kell leírnom szinte ugyanazt mint te. Király ez a fórum, na!palesz77 írta:
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:38
És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 4., csütörtök 16:38
ott miért is nem volt jogos a kiállítás? Hátraütött Motta, Busi rájátszott,persze,mert egy féreg, és pfujj de gyűlölöm. De sárga járt érte, a bíró mondjuk egyből pirosat adott,ez hiba. Ha sárgát ad,akkor is kimegy Motta, mert volt már előtte neki egy.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 4., csütörtök 16:34
Majd jövőre jön egy olyan Bl idény mint a 09/10-es, aztán megnyugodhat mindenki. Bár piros gatyánk lesz, ami elég jó előjel - 1, 2.sonic írta:No offense, de remelem lesztek is meg.Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...
Én ennek a helyedben nem örülnék..DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.
Erre meg itt írok, nem akarok annyi hsz-t küldeni. Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg. A tavaszi klasszikuson is 60 percig - amíg Modric bírta - uraltátok a meccset, a München is többször fölénk kerekedett.. Ha jövőre ezen nem változtatunk ezen bukhatjuk a szezont. És Verratti pont olyan játékos, aki a mérleg nyelvét elbillenthette volna a jó irányba, mert passzolna a mostani középpályára nagyon, úgyhogy én is kesergek miatta - ha esetleg nem tűnt volna még fel..Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem..realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...
Ja nem.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:34
Akkor most már mondja el valaki mit takar ez fogalom..ziro4vr írta: Inkább ne köszönd...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 4., csütörtök 16:28
Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 4., csütörtök 16:24
Inkább ne köszönd...DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 16:18
No offense, de remelem lesztek is meg.DinhoL írta:BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 4., csütörtök 16:16
Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 4., csütörtök 16:13
Az, valóban. De hogy Ramos, James és Ramos/Karim kiesése nem volt kedvező hatással ránk, az is biztos.A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem.
Na, ez már-már shutteresBL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék... De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem