Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 17., péntek 10:36

Lol ezen a gárdiólán besírok :lol: Van egy olyan érzésem,hogy jövőhéten már munkanélküli lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 17., péntek 10:31

A bayorok meg hátradőlva nézik, ahogy az isteni Pep szétcseszi Yup Heynckes mondhatni életművét. Megváltoztatta a játékukat, egy sokkal nézhetetlenebb, rosszabb valamire. Elspanyolosította a németek legnagyobb csapatát. Most már elkezdte a csapat hátterét is tönkretenni...annyi a szerencséje hogy egy harmatgyenge bubdásban bohóckodnak.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 17., péntek 10:04

Pep megoldotta, az orvosok a felelosek a veresegert, fel is mondtak :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 16., csütörtök 22:05

Mascherano ott a jobboson levenné :lol:
"And my heart will leave you never."

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 16., csütörtök 21:58

Ramos, mint Atleticos kerulhetett be, jobbnal jobb labdakat osztogatott. :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 16., csütörtök 21:34

és pont varane nincs ott, hát beszarok :lol: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 18:37

csabi* írta:forduló válogatottja
ramos. ok. nehogy varanet. nem.
Thiago? :D
Oke,nem láttam a meccset,de az eredmény alapján nem nagyon értem.Sztm Modric lehozhatta azt amit ő...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 16., csütörtök 18:14

az mi vicc top11. ezekre sem kell adni semmit. vakon vannak ott is
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 16., csütörtök 18:10

forduló válogatottja
ramos. ok. nehogy varanet. nem.
Kép

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 16., csütörtök 15:51

Ez bizony így van ahogy írod.Ami egy kicsit viszont aggaszt,hogy 60 perc után ki volt a csapat mint az állat.
Ezért sem szabad így neki menni az Atleticonak jövőhéten.
Okosan kell,Mousan,20 percenként váltogatni a felfogást visszaállni(fújni kicsit)-majd letámadni és így tovább.
Mert ha nekik megyünk,berámolunk egyet,de a 60.percbe megint ez lesz,akkor kurva meleg lehet az utolso 20-30 perc.
BL negyeddöntő,ide kell az edző is már,nem elég kimenni aztán ami a csövön kifér.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 16., csütörtök 15:50

Mekkora beszólás már :lol:
Mondjuk a hazai meccs előtt 1 héttel, ahol persze nem állnak fényesen, de 2 gól nem is a világ egy ilyet beszólni, sok észre nem vall.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 16., csütörtök 15:45

Beckenbauer: „Nem akarok túlozni, de egyetlen játékos sem volt a Bayern Münchenben szerda este, aki megközelítette volna az átlagos formáját. Fekete napja volt ez a német futballnak… Egy védő rosszul játszik? Rendben. A kapusod rossz passzban van? Még ezt is el tudom fogadni, de hogy mindenki ennyire gyengén futballozzon, az már nekem is sok. Az egész csapat együtt dolgozott, így sikerült összehozni ezt a »csodás« eredményt. Nehéz kiemelni bárkit, de Dantéban különösen nagyot csalódtam. Ha mondjuk izlandi, esetleg északi-sarki lenne, megérteném, hiszen mondhatnám, hogy elfelejtette levenni a sícipőjét, ezért szenvedett, de így… Annyi lett volna a dolga, hogy ne adja oda az ellenfélnek a labdát”

Mekkora beszólás már :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 15:24

Kerlon írta:
realistahuni írta:Csúcs Madrid...f@szomatazt. :lol:
Amikor jön a hajrá és azt kell látni mint most az atma ellen, hogy a BBC a béka segge alatt, Marcelo a béka segge alatt(pedig azelőtt jó volt) Ramos nagyobb veszély mint az atletico támadói, Carvajal, Modric, Kroos, James max elfogadható, de nem kiemelkedő, és van EGY azaz 1 Varane akire azt lehet mondani, hogy igen bazdmeg, odatette magát amikor kellett.
Kurvára megnyugtató.
hogy te mekkora antikrisztus vagy, a pesszimizmus ne továbbja :D van igazság a mondandódban, de te meg a másik véglet vagy... Nehéz meccsünk lesz, de bőven jók lehetünk, most is csak a mi szarakodásunkon múlott, hogy nem kaptak 2-3 gólt az első felesben.
Na,te legalább láttad a meccset :D Ez bizony így van ahogy írod.Ami egy kicsit viszont aggaszt,hogy 60 perc után ki volt a csapat mint az állat.Akin látszott hogy fizikálisan ott van a szeren,az Modric,Ronaldo,meg Varane,Ramos is mondjuk de ő mentálisan kattant el szok.szerint,de pl Hamesz,Kroos,vagy Carcajal rettenetesen elfáradt.
Ez vhogy nekem nrm ok,ilyen szinten a 90 percet birni alap.Az atman meg ezt nem nagyon láttam.

Jólvan,nem "legtöbben",hanem sokan.Ott a pont a kettő nem ugyan az.Jogos a taps és a sikoly :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 16., csütörtök 15:14

Ha meg kapunk egy gólt akkor úgyis kénytelenek leszünk nagy rohamokba kezdeni, de szerintem így hogy nincs idegenbeli gólunk elsődleges a védelem stabilitása és ahhoz mérten támadni/rohamozni(a lehetőségek úgy is meglesznek), csak a csapat hajlandó elragadtatni magát, ha érzik a vérszagot mennek mint a gőzmozdony aztán olyankor jön a bekapott gól.
Csak nem mindegy, hogy mikor kapjuk azt a gólt, mert ha vége felé, akkor cseszhetjük...Hiába találtunk be esetleg addigra. Én alapból annak a híve vagyok, hogy lőjünk minéol több gólt, akkor kicsit nagyobb kockázattal. Engem nagyon idegesítene, ha 1-0-ás vezetéssel szépen játszogatnánk, aztán a végén kapott góllal meg szépen kihullanánk. Jobban zavarna, mint ha egy nyilt játékkal esnénk ki. Vaklahogy nem azt érzem, hogy egy kevés gólos meccsből mi jönnénk ki jobban, ahhoz túlságosan benne van a gól a védelmünkben.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 14:59

CS0ki írta:
Szerintem ez a felfogás lesz a vesztünk.0-0 az állás, nem kell sietni.Ők pont ezt várják tőlünk,hogy nekik essünk és kedvükre kontrázhassanak.Sőt azt is megkockáztatom,hogy majd megpróbálnak meglepni minket, az első 5 percet megnyomják, hátha eltesznek egy gólt.Nem kéne kapkodni, nem hátrányt kell ledolgozni, "csak" nyerni kell.Ha stabil védelemmel játszuk a focinkat, akkor előbb utóbb jönni fog a gól, szerintem ha nekik esünk és megpróbálunk minél hamarabb 1-2 gólos előnyt szerezni annak megisszuk a levét.
Ez nem felfogás kérdése. Az atma nem fog kitámadni, max nagyon rövid időszakokra, de az ő játékuk alapból a biztos, a zárt védekezés. És ők abból is képesek gólt lőni "akármikor", nekik tényleg nem kell jól vagy támadóan játszaniuk hozzá. Legalább egy góllal én számolok náluk, mert nálunk már többször előfordult, hogy nem találtunk be, nekik hosszú idő óta az volt az első. Akkor meg már két gól kell.
Igen ezt értem, egyértelmű ,hogy mi leszünk a kezdeményező csapat,nem is úgy gondoltam,hogy álljunk be bunkerbe csak attól tartok,hogy átbillenünk a ló túlsó oldalára és amolyan dortmund(2013as visszavágó) féle rohamokba kezdünk majd, pedig az most egyáltalán nem szükséges és nem is járnánk vele jól. Szépen kevés kockázattal próbálni nyomulni előre és ha rúgunk egyet akkor nem rögtön futni a második után.

Ha meg kapunk egy gólt akkor úgyis kénytelenek leszünk nagy rohamokba kezdeni, de szerintem így hogy nincs idegenbeli gólunk elsődleges a védelem stabilitása és ahhoz mérten támadni/rohamozni(a lehetőségek úgy is meglesznek), csak a csapat hajlandó elragadtatni magát, ha érzik a vérszagot mennek mint a gőzmozdony aztán olyankor jön a bekapott gól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 14:48

Chris írta:amikor Juanfran megindult jobboldalt és James próbálta meg megállítani - fogalmam sincs hol volt Marcelo, rengetegszer fenn maradt
Talán, mert ez a taktika. A két szélsőhátvéd felfut, támad, megbontja a védelmet, a középpálya meg mélységben visszazár és vagy ők vagy a középhátvédek lépnek ki a szélekre tisztázni. Amikor volt idő visszaért mindenki. Gyors kontrák esetében persze, hogy nem lehet visszazárni, ilyenkor értelemszerűen az lép vissza aki közelebb van.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 16., csütörtök 14:47

Szerintem ez a felfogás lesz a vesztünk.0-0 az állás, nem kell sietni.Ők pont ezt várják tőlünk,hogy nekik essünk és kedvükre kontrázhassanak.Sőt azt is megkockáztatom,hogy majd megpróbálnak meglepni minket, az első 5 percet megnyomják, hátha eltesznek egy gólt.Nem kéne kapkodni, nem hátrányt kell ledolgozni, "csak" nyerni kell.Ha stabil védelemmel játszuk a focinkat, akkor előbb utóbb jönni fog a gól, szerintem ha nekik esünk és megpróbálunk minél hamarabb 1-2 gólos előnyt szerezni annak megisszuk a levét.
Ez nem felfogás kérdése. Az atma nem fog kitámadni, max nagyon rövid időszakokra, de az ő játékuk alapból a biztos, a zárt védekezés. És ők abból is képesek gólt lőni "akármikor", nekik tényleg nem kell jól vagy támadóan játszaniuk hozzá. Legalább egy góllal én számolok náluk, mert nálunk már többször előfordult, hogy nem találtunk be, nekik hosszú idő óta az volt az első. Akkor meg már két gól kell.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. április 16., csütörtök 14:45

Egyetértek dzsivel. Nem mondom, hogy örülök Marcelo kiválásának, de most is volt olyan szituáció, amikor Juanfran megindult jobboldalt és James próbálta meg megállítani - fogalmam sincs hol volt Marcelo, rengetegszer fenn maradt. És egy ilyen hiba több bajt hozhat, mint az előrejátékban az a plusz. Szerintem ha Coentrao belerázódik minőségi játékot tud bemutatni, nem kutyaütő ő támadásban sem. Legalább az elődöntőben már tuti játszhat Marci :D .

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 16., csütörtök 14:32

CS0ki írta:
Az a baj, hogy nekünk kell támadni inklább, nekünk kell gólokat lőni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 16., csütörtök 14:25

Marcelo egyike azon játékosainknak, akik váratlan megoldással képesek megbontani a védelmet. Mélyről jön, nehéz őt fogni és követni. Lehet, hogy nem volt előző meccsen jó mozdulata, de 2 hónapja nagyon jó formában van és beállt védelem ellen nagyon nagy veszteség az ő hiánya.

Ja, Bayern ellen jó volt Koncentráló, mert ők kinyíltak. Viszont döntőben Atma ellen értelmes megmozdulása nem volt. Bejött a brazil és Isco, miattuk voltunk fölényben tulajdonképpen a második félidőtől kezdve.

Vissza: