Akkor ezek szerint a fehér nyúl vezette ide.dzsi91 írta:Hiába ő maga a mátrix,megmondta. A teknika ördöge.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 5., péntek 19:58
Akkor ezek szerint a fehér nyúl vezette ide.dzsi91 írta:Hiába ő maga a mátrix,megmondta. A teknika ördöge.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. június 5., péntek 19:54
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 19:53
Abszolút nem értek egyet Zoli!Erről már regéltem is de nem volt itt népszerű..még..Realista24 írta:Áh, egy ilyen miatt nem érdemes. Biztos odaát is volt pár iq betyár madridista. Bár, hogy ilyen kitartó volt-e azt nem tudom, mert ez már hatnál jár.wZoLee7 írta:De, egy csapatot sajnos nagyban jellemeznek a szurkolóik.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 5., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 5., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 19:47
Áh, egy ilyen miatt nem érdemes. Biztos odaát is volt pár iq betyár madridista. Bár, hogy ilyen kitartó volt-e azt nem tudom, mert ez már hatnál jár.wZoLee7 írta:De, egy csapatot sajnos nagyban jellemeznek a szurkolóik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 19:39
Csaak? Hát az lófütty..Realista24 írta: Asszem a rekordot 6 újrareggel tartják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 19:34
Kár, ezt nem tudtam..Biztos ahhoz valami fizetős progi kéne ami meg gondolom nem 2 forint..Realista24 írta:Nem megoldható itt.Végleges ban azt cső.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 5., péntek 19:33
Van életcélod? Van életed? Értesz te egyáltalán valamihez, amiben kiemelkedő vagy? Szeretnek téged? Kapsz szeretet egyáltalán?Realistakill írta:Kisköcsög Realista sziia,ujra itt vagyoook:)
Nagyon komoly beszolas volt tyukanyo,gratulalok,most jol megmondtad.Jo mi,hogy cserelgetem az Ipket,baszthatod a tiltasokat a szanalmas technikai hattereddel.Tudod en vagyok Neo a matrixban:)Na bucsuzom,meguntam,de holnap sasold a dontot kiskocsog,bar hiaba tudsz spanyolul,a focihoz nem ertesz ez kiderul a hszeidből:) Na csa
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. június 5., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 5., péntek 19:29
Téged nem lehet örökbe fogadni?Realistakill írta: Kisköcsög Realista sziia,ujra itt vagyoook:)
Nagyon komoly beszolas volt tyukanyo,gratulalok,most jol megmondtad.Jo mi,hogy cserelgetem az Ipket,baszthatod a tiltasokat a szanalmas technikai hattereddel.Tudod en vagyok Neo a matrixban:)Na bucsuzom,meguntam,de holnap sasold a dontot kiskocsog,bar hiaba tudsz spanyolul,a focihoz nem ertesz ez kiderul a hszeidből:) Na csa
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 19:29
Nem megoldható itt.Végleges ban azt cső.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 19:28
Ezek ilyen tizenéves trollok, direkt élvezik, hogy középpontba kerülhetnek. Ha reagáltok rájuk azzal csak etetitek őket. Végleges ban azt cső.h3x0r írta:Csak rosszalkodik. Azóta már tuti fellőtték neki a pizsit. :Đziro4vr írta:Mennyire nincs élete annak aki ezt csinálja?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 19:27
Szia.Kisköcsög Realista sziia,ujra itt vagyoook:)
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 5., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: Realistakill » 2015. június 5., péntek 19:25
Kisköcsög Realista sziia,ujra itt vagyoook:)Realista24 írta:Az nem Alba volt?Messiking írta:Nalatok kit szeressenek a majomfeju Balet aki kiszalad az alapvonalon labda nelkul:)
Amúgy meg, ahogy írtam már indoknak, leírom itt is, menjél, szopjál lovat. Azzal mindenki jobban jár.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 5., péntek 19:23
A futball csúcsa a Manchester United te tudatlan, nem olvasol Matt-et?Messiking írta:Tudjatok,mi jelentjuk most a nagybetus FOCIT
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem