Messi meg gondolhattam volna hogy beteg volt, ha már nem volt az igazi...

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 6., szombat 23:52
Szerintem ősszel darálni fogtok, mint mi idén...a lendületet szerintem tartani tudjátok a Klub VB-ig...lesliejr írta:Előzetes a 3-1be bíztam, de 1-1 után a kövi 10-15 percben azt mondtam, hogy ez innen meleg ha nem fárad el a Juve. De elfáradtak, erőn felül teljesítettek. Messi különösen indiszponált volt ma, nem tudom mi lehetett vele, de ezt nem ő nyerte meg nekünk. Mintha néha bicegett volna, megint előrehajolt mint amikor rosszul van.
De Rakitic, Neymar és Suarez hozták a gólokat.
Ami jó hír ezen az oldalon, hogy jövőre még döntőbe se nagyon fogunk kerüpni. Korán kezdődik az idény, új emberek max januárban jöhetnek és címet védeni nagyon nehéz. Nem csak a legjobbnak, de a legszerencsésebbnek is kell lenni. Idén mind a kettő megvolt.
Meglátjuk Benitez Real-jának nyara, ősze hogy alakul, de nálam már most a fő esélyes a BL-re a Bayern-nel együtt. 3 csapat emelkedik ki, mi vagyunk a harmadikak (most az elsők), de következő szezonban a szerencse átpártol a másik két csapatra.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 6., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 6., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 6., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 14:49
Rühelltem mindkét válogatottat, amúgy semmi extra.numberone1 írta:A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 6., szombat 14:45
A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?nmate írta:
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem.Ez a finálé legalább akkora szenvedés a lelkemnek, mint a 2000-es EB döntő. Barca focija miatt valszeg megérné meglesni, ha megy az első triónak remekül zsugáznak, el kell ismerni. De valamilyen szinten az meg fáj a szívemnek. Szóval ja.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 6., szombat 12:19
Nem szeretem a whoscored oldalt, de itt le van írva, hogy hány meccset játszott az egyes posztokon.palesz77 írta:Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 6., szombat 12:04
Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 6., szombat 12:00
Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.palesz77 írta: Közben elvileg Aleix Vidal lesz az új jobbhátvédünk, hát kíváncsi leszek - forrás a barcastuff twitter, nekik meg a Sport. Alapvetően az a legfőbb bajom vele - azon kívül, hogy nem ismerem a játékát -, hogy nem is hátvédként kezdte elvileg, Sevillaban sem azt játszik mindig, szóval kicsit érdekes. De onnan az utóbbi időben csak jó vásárokat csináltunk, szóval bizakodó vagyok.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 6., szombat 11:55
Ha eldönti ezt is, tuti visszaveszitek 30-ért, ezt szeretnéd?pheco írta:Szóval hajrá Juve, hajrá Morata!
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. június 6., szombat 11:53
Ezzel mondjuk óvatosan, ha mondjuk eldöntené a BL döntőt Perez elkattan azt még visszahozza a nyakunkra egy laza 50 millióért.hajrá Morata!
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 6., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 6., szombat 11:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 6., szombat 11:33
TheKingSlayer írta:Ősrégi tétel: hajrá Barcelona és a Real aktuális ellenfele, nálatok meg fordítva, nincs ezzel baj.
A Real játékosoknak csakis a válogatottban tudok drukkolni, valahogy ott más a szitu, más dimenziót kap a dolog.
Mellesleg fura is lenne az elképzelt szitu, hogy egy Barcának szorító Real drukkerrel összepacsizunk Messi gólja után....brrrrr :-)
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. június 6., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. június 6., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 6., szombat 10:18
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem