Real Madrid vs. Barcelona
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most tényleg ezt kell csinálni? Mi az öröm ebbe neked te szerencsétlen könyörgöm takarodjatok már innen. Örüljél vígadjál triplázás meg minden ehelyett meg itt vered magadat. Tipikus olyan drukker vagy akit a normális Barca szurkolók is kitagadnak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lehet picit bonyolítani kéne csak.nem lehet vagy 2 napra szüneteltetni a regisztrációt?
Mondjuk valami tesztet bedobni, vagy ilyesmi.
Most aki nem trollkodni akar, az úgyis rászánná azt a pár percet a regre, az ilyen idiótákat meg lehet visszatartaná, ha mondjuk 15perc lenne a reg.
Mondjuk ha IQ teszt lenne, akkor meg nem is próbálkozna.

szerintem zöldcsabit zaklasd püben, ő elvetemült portugál mániás, de nektek jó lesz egy tkp is jobbhátvédnekpalesz77 írta:CR miatt itt sok a portugál drukker tudtommal, úgyhogy kérdeznék. Cédric Soaresről ki tudna mondani valamit? Elvileg ő lehet a másik jobbhátvédünk, ha Alves úgy dönt, hogy mégis távozik. Semmit nem tudok róla, úgyhogy várom azoknak az értékelését, akik látták már játszani - whoscoredos adatokat én is találtam róla..

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ez sztem ugyanaz a BUZI aki belémkötött pár napja nero néven.
legalábbis ugyanazokat a szövegeket írja.
te zsidrák!!!
mint a csótány, akit nem lehet elpusztítani.
legalábbis ugyanazokat a szövegeket írja.
te zsidrák!!!

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ja, de ez bőven sokRealista24 írta:Megjottem. Csak ez az egy farok van?
nem lehet vagy 2 napra szüneteltetni a regisztrációt?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megjottem. Csak ez az egy farok van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja az aztán kifogás, az sokat változtat a pályán elért eredményekenSamuelEtoo írta: Mostmár nyomathatjátok azt a dumát, hogy a Barcának milyen szánalmas szurkoló vannak. Mindig lesz valami kifogás.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te meg a 47 éves Etoo haverodéra. Ja az már megvolt gondolom...SamuelEtoo írta: És neked ehhez mi a fasz közöd van te veréb? Menj és verd ki CR képeire.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
CR miatt itt sok a portugál drukker tudtommal, úgyhogy kérdeznék. Cédric Soaresről ki tudna mondani valamit? Elvileg ő lehet a másik jobbhátvédünk, ha Alves úgy dönt, hogy mégis távozik. Semmit nem tudok róla, úgyhogy várom azoknak az értékelését, akik látták már játszani - whoscoredos adatokat én is találtam róla..

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ők tudják, LE nem egy nagy edző, de a barcának úgy tűnik rá van szüksége. Remélem ezt most el Perezezik (a kifejezést le kell védeni). Lehet Kloppra játszanak.
- h3x0r
Klopp egyébként is azt mondta, hogy fél évet akar pihenni.Kerlon írta:Én meg még behúznám a két szuperkupát meg a világkupát és ott mondanék fel.

Én meg még behúznám a két szuperkupát meg a világkupát és ott mondanék fel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Messi azért nagy forma.![]()

Egyébként LE nyilatkozataiból én kicsit sértettséget érzek, Nekem mind1, hogy megy vagy marad, de a helyében most thug life lennék és lépnék,1 év 3 trófea, lehet utánam csinálni ...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
K
K
-
Ebből is látszik mennyire imádják Bartoékat..Realista24 írta:Azért ez is zseniális, nem? Triplázás után edzőkérdés van![]()
![]()
Trolling level 1000, bár Madridban nem lenne meglepő.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért ez is zseniális, nem? Triplázás után edzőkérdés vanLE maradása meg én úgy olvastam, hogy Bartoéktól függ leginkább, ha megválasztják őket újra, akkor nem maradna Lucho.

Trolling level 1000, bár Madridban nem lenne meglepő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát, a pontrúgásokat ő dolgozza ki teljes mértékben, sokszor ő ad utasításokat a játékosoknak, de ez Titoval is így volt már anno, szerintem semmi extra ezen kívül. Azt el tudom képzelni, hogy kb fele-fele arányban van a meló megosztása közte és Lucho között, és a játékosokkal is sanszos, hogy közvetlenebb viszonyt ápol. Bár LE se egy kőszikla velük azért szerintem, dobálták is Bl győzelem után őt is, meg őszintén ölelkeztek és örültek egymással a játékosok és LE, utálni biztos nem utálják egymást. Csak Lucho nem olyan közvetlen típus, mint Carlo volt pl, de ez nem feltétlen rossz ugye.Anthony írta:Most vannak olyan hírek, hogy LE még nem tudja marad vagy sem, van esély, hogy Unzué átvegye a helyét, vagy mennyire fontos ember ott ő?
Tényleg csak érdeklődök, nem kötözködni akarok.
LE maradása meg én úgy olvastam, hogy Bartoéktól függ leginkább, ha megválasztják őket újra, akkor nem maradna Lucho. Ami nekem tetszik, mert így még kisebb az esélyük a győzelemre.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem mondtam LE-ről semmit, csak kérdem, mert nem vagyok témában. Én annyit láttam, hogy sokat magyarázott a csávó a játékosoknak is, LE-nek is, nekem furcsa volt, hogy ennyire aktív. Ezért kérdem, hogy ti mit tudtok erről? Most vannak olyan hírek, hogy LE még nem tudja marad vagy sem, van esély, hogy Unzué átvegye a helyét, vagy mennyire fontos ember ott ő?Drake írta:Unzué csak akkor kiabált befelé amikor pontrúgások voltak,mivelhogy ezekre a taktikát ő dolgozta ki.Amúgy meg amikor Pep nyerte szarrá magát a csapattal akor az ment,hogy igazából Tito az igazi sikerkovács Pep meg nem tud semmit....Nemtudom miért olyan nehéz elhinni azt,hogy LE egy elég jó edző,aki már a Celtánál is bizonyított valamit,a Barcánál meg szembe mert menni a tikitakával és a saját elképzelésére formálta a csapatot.Anthony írta:Egyébként nekem az tűnt fel a meccs alatt, hogy a segédedző többet beszélt, aktivált, mint Enrique? Lehet, hogy ő az igazi letéteményese a Barca eredményeinek? Mit lehet erről tudni?
Tényleg csak érdeklődök, nem kötözködni akarok.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Unzué csak akkor kiabált befelé amikor pontrúgások voltak,mivelhogy ezekre a taktikát ő dolgozta ki.Amúgy meg amikor Pep nyerte szarrá magát a csapattal akor az ment,hogy igazából Tito az igazi sikerkovács Pep meg nem tud semmit....Nemtudom miért olyan nehéz elhinni azt,hogy LE egy elég jó edző,aki már a Celtánál is bizonyított valamit,a Barcánál meg szembe mert menni a tikitakával és a saját elképzelésére formálta a csapatot.Anthony írta:Egyébként nekem az tűnt fel a meccs alatt, hogy a segédedző többet beszélt, aktivált, mint Enrique? Lehet, hogy ő az igazi letéteményese a Barca eredményeinek? Mit lehet erről tudni?
mi? hosszabbítottak pedroval? egész évben az ment, h eladják, meg ő is lépne mivel látja, h semmi esélye bekerülnie oda előre. ez meglepett.Amúgy most hosszabbítottak Pedroval,
mondjuk ő is érezheti, behozták a bl döntőben a 95.percben időhúzó cserének. biztos sok öröme lesz jövőre. bár a spanyolkupa az övé egészen a negyeddöntőig.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91