Igy is dontogeti a rekordokat az olasz bajnoksagban. Messi is “csak” 21 golnal tart, szoval egyaltalan nem rossz az a 19. Mellette az asszisztok is jonnek szepen. Raadasul uj kozegben van, kell ido amig megszokjak egymast a tarsakkal
Igen, "csak" 21 gólnál jár. Nem mindegy, hogy egy egész csapat van érted, vagy te vagy egy egész csapatért. És nem vagyok Messi fan, de ezt ne hozzuk már fel érvnek. Ez inkább hatalmas dicsőség Messinek, hogy a sok szervezés meg visszajárás mellett még elpakol 21 gólt. Ezért jött az, hogy csak félig-meddig igaz Csabi állítása, hogy nem lehet nyúzni a testet. Basszus, egy noname Quagiarella áll mögötte a góllövőlistán, aki már vissza kellett volna vonuljon és egy középcsapatban játszik.
pheco írta:Valogatott: 34 evesen a valogatottsagot szinte minden jatekos lemondja, de pl Zidane visszavonult teljesn, csak, hogy hasonlo klasszist emlitsek. Ce meg elment egy uj bajnoksagba, ahol szinten bizonyitania kell. Nem ertem miert lenne baj azzal, hogy mar tobbet kell pihennie.
De ő nem többet pihent, hanem egy egész sorozatot. Már rég lövöldözte a gólokat a Juvéba, és mégsem tért vissza. Be van állítva, hogy mekkora nemzeti hős, akkor ne hagyja, hogy rizikózzon a válogatott, hogy megoldják-e nélküle, vagy nem. Végülis megoldották, de ezt ő se, meg senki nem tudhatta előre. De mindegy, nekem tőle ez nem volt szimpi, hogy dobta a válogatottat a Juve miatt, mert eddig nem ehhez szoktam/szoktunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero