Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Camavinga valamelyest megmentette a bal bekk posztot a tavaszra, de tegnap látszódott, hogy nem 100%-os, az a sérülés nem jött rendbe szerintem.
Carvajal erőn felül teljesít a BL-ben két éve, egyébként megöregedett.
Ha Fran jön és beválik, annyit nyerünk, hogy Cama mehet vissza a kp-ra de a jobb oldal még nem lesz megoldva.
A KH poszton nem tudom mi a terv jövőre, de dönteni kell. Kicsit olyan mint amikor Keylor-Courtois volt, döntést kell hozni. Militao-Alaba-Rüdiger és még Nacho is...szerintem ez nem teljesen jó. Talán Alabát tenném padra, de ebben sem vagyok biztos. De ki kell jelölni jövőre, hogy ki a 2 kezdő KH, mert kell az a bizalom mint a kapusposzton is.
A középpálya volt talán idén a leggyengébb csapatrészünk. Elvesztettük Casemirot és nem tudtuk pótolni. A legnagyobb baj, hogy nem is láttunk rá próbálkozásokat. Kroost erőltetjük 6-osba??? Modric-Kroos már tavaly is gyengén szerepelt többször együtt, idén még többször, mert nem hogy megtámogattuk volna tavalyhoz képest őket, hanem még a védekezésből is többet kellett kivegyenek. Valverde visszajött a kp-ra idén, és egyáltalán nincs meg a feladata, sem védekezésben, sem támadásban nem találja magát, ki van vonva a játékból, szenved teljesen, meg kell találni neki is a feladatkörét. Itt a jövő, akikből kp-t kéne építeni Tchouameni-Bellingham-Fede-Cama, hogy melyik 3-as fog játszani. És akkor nem tehetsz a padra állandóan egy Kroos-Modricot is. Ez egy olyan helyzet amit nyáron meg kell oldani. Én a két öregből mindenképp küldenék valakit, bármennyire is rossz ezt írni. De nekem Luka nehezebben pótolható. Nem tudom ki lesz az ész jövőre, Kroosnak kéne annak lennie, de akkor köré nagyon masszív kp-t kell építeni.
Támadásban szerintem egyetlen gondunk van Benzema pótlása. Persze Hazard jövőre is itt ül, ezt fogadjuk el, a pénztárcát terheli, de sportszakmailag figyelmen kívül lehet hagyni. Mariano megy.
Vini-Rodrygo-Asensio szerintem jó a szélső posztra, mindhárman pozíciójukhoz képest jó számokat hoztak idén. Vini a támadásépítéseink kulcsa, de Benzema nem fog bírni jövőre is ennyi meccset, és az ő góljainak elmaradását nem tehetjük Rodrygo és Asensio vállára, mert soha nem fognak annyi gólt rúgni. Melléjük kell még egy világklasszis támadó. Sajnos nincs más választás Mbappé kell, ha idén sem jön, akkor valami B opciót akkor is nézni kell.
Muszáj hogy legyen valaki aki bekotorja a kicsik ellen is 38-ból 28x. Kell egy csatár akit jövőre a gólkirályi címért küldünk fel a pályára, és meg kell oldani a középpályás védekezést és a kp stabilizálását, hogy ne kapjunk ennyi gólt. Ezek nélkül nem tudunk harcba indulni a bajnokságért.
Carvajal erőn felül teljesít a BL-ben két éve, egyébként megöregedett.
Ha Fran jön és beválik, annyit nyerünk, hogy Cama mehet vissza a kp-ra de a jobb oldal még nem lesz megoldva.
A KH poszton nem tudom mi a terv jövőre, de dönteni kell. Kicsit olyan mint amikor Keylor-Courtois volt, döntést kell hozni. Militao-Alaba-Rüdiger és még Nacho is...szerintem ez nem teljesen jó. Talán Alabát tenném padra, de ebben sem vagyok biztos. De ki kell jelölni jövőre, hogy ki a 2 kezdő KH, mert kell az a bizalom mint a kapusposzton is.
A középpálya volt talán idén a leggyengébb csapatrészünk. Elvesztettük Casemirot és nem tudtuk pótolni. A legnagyobb baj, hogy nem is láttunk rá próbálkozásokat. Kroost erőltetjük 6-osba??? Modric-Kroos már tavaly is gyengén szerepelt többször együtt, idén még többször, mert nem hogy megtámogattuk volna tavalyhoz képest őket, hanem még a védekezésből is többet kellett kivegyenek. Valverde visszajött a kp-ra idén, és egyáltalán nincs meg a feladata, sem védekezésben, sem támadásban nem találja magát, ki van vonva a játékból, szenved teljesen, meg kell találni neki is a feladatkörét. Itt a jövő, akikből kp-t kéne építeni Tchouameni-Bellingham-Fede-Cama, hogy melyik 3-as fog játszani. És akkor nem tehetsz a padra állandóan egy Kroos-Modricot is. Ez egy olyan helyzet amit nyáron meg kell oldani. Én a két öregből mindenképp küldenék valakit, bármennyire is rossz ezt írni. De nekem Luka nehezebben pótolható. Nem tudom ki lesz az ész jövőre, Kroosnak kéne annak lennie, de akkor köré nagyon masszív kp-t kell építeni.
Támadásban szerintem egyetlen gondunk van Benzema pótlása. Persze Hazard jövőre is itt ül, ezt fogadjuk el, a pénztárcát terheli, de sportszakmailag figyelmen kívül lehet hagyni. Mariano megy.
Vini-Rodrygo-Asensio szerintem jó a szélső posztra, mindhárman pozíciójukhoz képest jó számokat hoztak idén. Vini a támadásépítéseink kulcsa, de Benzema nem fog bírni jövőre is ennyi meccset, és az ő góljainak elmaradását nem tehetjük Rodrygo és Asensio vállára, mert soha nem fognak annyi gólt rúgni. Melléjük kell még egy világklasszis támadó. Sajnos nincs más választás Mbappé kell, ha idén sem jön, akkor valami B opciót akkor is nézni kell.
Muszáj hogy legyen valaki aki bekotorja a kicsik ellen is 38-ból 28x. Kell egy csatár akit jövőre a gólkirályi címért küldünk fel a pályára, és meg kell oldani a középpályás védekezést és a kp stabilizálását, hogy ne kapjunk ennyi gólt. Ezek nélkül nem tudunk harcba indulni a bajnokságért.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a kiesés tényleg benne volt, nincs mit siránkozni, de...
Az alapján, hogy pár játékosunk milyen teljesítményt nyújtott/tudott nyújtani jövőre következményei kell legyenek.
Nálam pár ember biztos kikerülne a kezdőből.
Valverde: Modricséknál megértem, hogy öregek meg nehezek a lábak, de baszki, 24 évesen hogy lehet kocogni egy bl elődöntőben? Pad kell ide meg pszichológus.
Benzema: idén 36 lesz, elfogyott, nagyon kevés a sebesség, a fizikum és a döntéshozatal ezen a szinten. Elég gyenge a piac, én Alvarot próbálnám meg ősztől, ha nem válik be akkor mehet Benzema vissza.
Modric: ugyanaz mint Benzema csak még plusz 2 év.
Carvajal: lerágott csont, cserének maradhat, kezdőnek csak vész esetén.
Militao: kicsit túl flegmára sikerült az utóbbi pár hét, sok a hiba, Rüdi meg jön fel mint a talajvíz, meg kell nézni milyen a német ha több lehetőséget kap.
Rodrygo: Kellene egy jobbszélső, bár kétlem hogy arra is áldozunk. Ha nem akkor maradjon, más lehetőség nincs. Talán feljavul egy rendberakott kp-val meg egy normálisabb centerjátékkal.
Az alapján, hogy pár játékosunk milyen teljesítményt nyújtott/tudott nyújtani jövőre következményei kell legyenek.
Nálam pár ember biztos kikerülne a kezdőből.
Valverde: Modricséknál megértem, hogy öregek meg nehezek a lábak, de baszki, 24 évesen hogy lehet kocogni egy bl elődöntőben? Pad kell ide meg pszichológus.
Benzema: idén 36 lesz, elfogyott, nagyon kevés a sebesség, a fizikum és a döntéshozatal ezen a szinten. Elég gyenge a piac, én Alvarot próbálnám meg ősztől, ha nem válik be akkor mehet Benzema vissza.

Modric: ugyanaz mint Benzema csak még plusz 2 év.
Carvajal: lerágott csont, cserének maradhat, kezdőnek csak vész esetén.
Militao: kicsit túl flegmára sikerült az utóbbi pár hét, sok a hiba, Rüdi meg jön fel mint a talajvíz, meg kell nézni milyen a német ha több lehetőséget kap.
Rodrygo: Kellene egy jobbszélső, bár kétlem hogy arra is áldozunk. Ha nem akkor maradjon, más lehetőség nincs. Talán feljavul egy rendberakott kp-val meg egy normálisabb centerjátékkal.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Na akkor jövőre:
Tibo
Valverde, Militao, Alaba/ Rudiger/Nacho, Fran
Tucsi,Kroos, Cama
RBV
Lunin,Carva, Asensio, Lucas, Brahim, Blanco,Modric, Ceba, (Bellingham), Alvaro
Tibo
Valverde, Militao, Alaba/ Rudiger/Nacho, Fran
Tucsi,Kroos, Cama
RBV
Lunin,Carva, Asensio, Lucas, Brahim, Blanco,Modric, Ceba, (Bellingham), Alvaro
Toni
Luka
Lucas. 

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most ezt ugye nem mondod komolyan, hogy a múltkori hibátlan meccs után a padra csapja Rudigert...Realista24 írta: Marca szerint Cama kezd bal vedoben, Rudiger a padon.
Rodrygo és Valverde is kezdenek.
Militaorol 4 hete kapunk gólokat. Értem, hogy a maga nemében a legjobb, de Rudiger remekül osszerakta fejben és fizikalisan a múltkori meccset.
Értem, hogy Alaba jatszatasa a szélen megint problémás lehet, de én kb semmit nem valriztattam volna a múltkori felallason. (Rodrygot sem tettem volna ki).
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem értem Carlot, Militao rengeteg hibával játszik az utóbbi hetekben, ha ma megint gólt kapunk róla akkor borulni fog a bili.
Semmi nem indokolja hogy kezdjen.
Semmi nem indokolja hogy kezdjen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca szerint Cama kezd bal vedoben, Rudiger a padon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ua lesz mint az első meccsen
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szerencsétlen alabanak 15 percet adok, aztan kettonullnal kerni fogja a cseret, hogy huzodast erez a combjaban.....
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En is ezt a kezdot vizionaltam.Pad'em írta:Nagyon úgy fest.El Sie7e írta:
Tehát TBO, Carva, Rudi, Militao, Alaba, Cama, Kroos, Modric, Fede, Benz, Vini?
BREAKING: Real Madrid’s XI vs City as per José Luis Sánchez:
Courtois;
Carvajal, Militão, Rüdiger, Alaba;
Valverde, Kroos, Modrić, Camavinga;
Benzema, Vinicius.
Basszus még másfél nap, már most látványosan csalni kezdtem a melót![]()
-
Remélem csak a sajtó találta ki, hogy Alaba balhátvéd lesz holnap és Ancelottinak esze ágában sincs ezt meglépni. Sőt remélem nem is változtat semmit a kezdőn, mert az a csapat jól nézett ki az odavágón.
Azért az megmosolyogtató, hogy még rá tudtok rakni egy lapáttal erre az Alaba balhátvéd story-ra azzal, hogy feltolnátok a középpályára. Ne adjatok ilyen ötleteket az öregnek.
Azért az megmosolyogtató, hogy még rá tudtok rakni egy lapáttal erre az Alaba balhátvéd story-ra azzal, hogy feltolnátok a középpályára. Ne adjatok ilyen ötleteket az öregnek.

- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen vagy így talán, de Alaba balbekk az ne legyen.kodo írta: Alaban elmehet a parharc balbekkben.
Ha mindenkepp be akarja tolni Rudigert, Militaot es Alabat is a kezdobe, plusz Rodrygot cserenek akarja hogy tudjon dobni az elorejatekunkon beallva, akkor igy allnek fel.
Courtois
Carvajal Militao Rudiger Camavinga
Modric Kroos Alaba
Valverde Benzema Vini
De egyebkent en sem kiserleteznek.
Tibo
Militao, Rudiger, Alaba, Camavinga
Carvajal, Kroos, Modric, Fede
Benz, Vini
Toni
Luka
Lucas. 

Alaban elmehet a parharc balbekkben.
Ha mindenkepp be akarja tolni Rudigert, Militaot es Alabat is a kezdobe, plusz Rodrygot cserenek akarja hogy tudjon dobni az elorejatekunkon beallva, akkor igy allnek fel.
Courtois
Modric Kroos Alaba
Valverde Benzema Vini
Courtois
Modric Kroos Alaba
Valverde Benzema Vini
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én azt gondolom, hogy nem egy BL elődöntőben kell kísérletezgetni a felállással.
Rémlik egy 4-0-ás Barca zakó, amikor szintén Pep szintre akartuk emelni a futballt és a taktikát.
Rémlik egy 4-0-ás Barca zakó, amikor szintén Pep szintre akartuk emelni a futballt és a taktikát.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez Alaba-Cama pozíciócserével még talán jól is festene.
Cama hátul biztosabb, Alaba meg támadásban, a felezővonaltól indulva jobb lehet, bár nemtudom hogy feküdne neki a balkp-s szerep.
Cama hátul biztosabb, Alaba meg támadásban, a felezővonaltól indulva jobb lehet, bár nemtudom hogy feküdne neki a balkp-s szerep.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha Camavinga lesz előtte, akkor a fosásod hasztalan.

En attol az Alaba balszeltol fosok nagyon.
- Pad'em
Nagyon úgy fest.El Sie7e írta:Tehát TBO, Carva, Rudi, Militao, Alaba, Cama, Kroos, Modric, Fede, Benz, Vini?Pad'em írta: Cama ma normálisan edz hálisten.
Szerdára továbbra is a Fede mint RW terjeng a spanyoloknál, Rodrygo meg gamechanger szupercsere. Alaba meg balhátvéd.
BREAKING: Real Madrid’s XI vs City as per José Luis Sánchez:
Courtois;
Carvajal, Militão, Rüdiger, Alaba;
Valverde, Kroos, Modrić, Camavinga;
Benzema, Vinicius.
Basszus még másfél nap, már most látványosan csalni kezdtem a melót

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
JUST IN: Vinicius Jr. has had some physical problems but he will play regardless.
@Ramon_AlvarezMM
@Ramon_AlvarezMM

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne is mond, szarok Én bele mindenbe, csak nyerjünk Manchesterben.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
dzsi91 írta: Holnap akár perez és carlo is játszhat, szerdán azért maradjon a megszokott brigád.![]()

Erted, na. De idegallapotban vagyok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema