Real Madrid vs. Barcelona
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem tudom mi a szarér kell ilyenkor a gyűlölködéssel foglalkozni..
Mindegy, végülis azt csinál amit akar, ők tripláztak. Mi meg nyelhetjük az anyagot.
Csak azt kérem,hogy az őszi klasszikus előtt játsszák le ezt a videót az öltözőben, főleg CR-nek.
Mindegy, végülis azt csinál amit akar, ők tripláztak. Mi meg nyelhetjük az anyagot.
Csak azt kérem,hogy az őszi klasszikus előtt játsszák le ezt a videót az öltözőben, főleg CR-nek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
In case Luis Enrique decides not to continue, FC Barcelona see Ajax coach Frank de Boer as a possible option to replace him. [Onda Cero]

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kis sz*rházi, nulla képességű focista.ocsmány, ahogy a többi szurkolója ennek az ocsmány brigádnak.nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=zC0oweE7U4I
Ez lenne az gondolom.
Megjegyzésként még idebökném, Becks a meccs előtt Xavit köszöntötte fel, Pique 3 kupával a kezében köpköd másokra. Az úriember és a patkány.
Beckham előtt meg le a kalappal. De hát látszik, hogy mekkora különbségek is vannak itt....
But he is a good boy...
Ja, amúgy egy kis napi Alves még pluszba, estére:ikarus93 írta:és ezek után csodálkozik meg ki van akadva mindenki, ha CR nyomja a calma calmákat.
Nagyon remélem hogy jövőre a Barca stadionjába fogja lesz*patni katalánékat egy mesterhármassal plusz odatól a pofájukba egy kis calma calmát.
Calma
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ikarus93
Srácok csak én vettem észre azt, hogy köszönhetően a Barca triplának, a Pep féle Barca fanok egyre többen másznak elő a barlangjukból?

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A tegnap is bulizott egyet 
Piqué egy elkényeztetett úrigyerek, szerintem a neveltetésében is volt csorba... talán más bébiszitter kellett volna neki. Vagy szigor és szeretet. Na de elkalandoztam

Piqué egy elkényeztetett úrigyerek, szerintem a neveltetésében is volt csorba... talán más bébiszitter kellett volna neki. Vagy szigor és szeretet. Na de elkalandoztam

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Henry
- Kedvenc csapatod: FCB
Piqué néha tényleg egy picit idióta tud lenni, nem kellett volna ezt mondania. Az alkoholfogyasztást is abba kéne hagynia, mert ahogy láttam, elég jól állt
OFF:
Egyébként igen, Barcás vagyok, de nem ilyen fosika féle, meg nem is most regeltem be(2013-ban), csak egyáltalán nem szóltam hozzá idáig semmihez... Csak olvastam, passzív fórumozó voltam
Szóval üdv mindenkinek!

OFF:
Egyébként igen, Barcás vagyok, de nem ilyen fosika féle, meg nem is most regeltem be(2013-ban), csak egyáltalán nem szóltam hozzá idáig semmihez... Csak olvastam, passzív fórumozó voltam

Szóval üdv mindenkinek!

Henry - The Legend!
Tetszik vagy sem, a részegség állapotában legtöbbször a(z amúgy elfojtott) tudatalatti tör felszínre.Mattrészeg az emberünk (ma is) szerintem az is beszél jócskán belőle.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
Szerinted néztem azt? :mrgeen:
Hogy válaszoljak: nem hallottam róla.
Hogy válaszoljak: nem hallottam róla.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
az mentség bármire is? tavaly valamelyik játékosunk mondott hasonlót?messideco írta:Mattrészeg az emberünk (ma is) szerintem az is beszél jócskán belőle.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Követtem nagyvonalakban a gálát, nem értettem h kiről van szó.Realista24 írta:Az ünneplésről élőben:
Pique: "Thank you Kevin Roldán (singer who leaked CR7's party pics that started the global criticism). It all started with you."
Ilyenkor azért nem csodálkozom, hogy ilyen szurkolóitok van. (Marca is lehozta, így kicsit kétkedve, de elhiszem, hogy ezt mondta)
Szánalmas szardarab, egy triplázás közben is Céről, Realról beszélni vagy -ra gondolni.
Mattrészeg az emberünk (ma is

lehet ő maga fostos bácsi és mivel innent kiraktad úgy hatszor, ezért inkább nyílt háborúba kezdett!!!Realista24 írta:Na, már videó is van erről a gyökérről. Meg is érdemlik egymást Fostos bácsival meg a többi nyomoronccal.
Drake írta:Bocsi,Piké egy köcsög.Realista24 írta: Ne terelj mert kiváglak

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
és ezek után csodálkozik meg ki van akadva mindenki, ha CR nyomja a calma calmákat.
Nagyon remélem hogy jövőre a Barca stadionjába fogja lesz*patni katalánékat egy mesterhármassal plusz odatól a pofájukba egy kis calma calmát.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Bocsi,Piké egy köcsög.Realista24 írta:Ne terelj mert kiváglakDrake írta:Vidal közben teljesen hivatalossá vált,újabb saját nevelésű katalán játékos tér haza.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne terelj mert kiváglakDrake írta:Vidal közben teljesen hivatalossá vált,újabb saját nevelésű katalán játékos tér haza.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Vidal közben teljesen hivatalossá vált,újabb saját nevelésű katalán játékos tér haza.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=zC0oweE7U4I
Ez lenne az gondolom.
Megjegyzésként még idebökném, Becks a meccs előtt Xavit köszöntötte fel, Pique 3 kupával a kezében köpköd másokra. Az úriember és a patkány.
Ez lenne az gondolom.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A legszebb az, hogy nem azzal kezdődöt, mivel az az Atleti elleni 4:0 után volt, akkor pedig már nyakig voltunk a szarban, durván formán kívül, tele sérültekkel.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS és Marca már fel is kapta, twitterről nem beszélve, kíváncsi leszek.nmate írta:Az a baj, olyan korcs világban élünk, hogy ez nem zavarja az embereket.![]()
Kíváncsi vagyok lehozza-e bármilyen magyar lap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Minden a katalán kisebbségi komplexusukból ered. A vérükben van.