Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 11., péntek 9:20

Wenger legdrágább igazolásai:
1. :ozil: 53M
2. Alexis 40M
3. Reyes 21M
4. Arshavin 19M
5. Oxlade-Chamberlain 19M

Régebb nem nagyon nyúlt a bukszába az öreg. Úgy látszik kezdi észrevenni, hogy ez így mégsem jó :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 9:16

alexoxladjackoxi írta:Az új Puma mezek sok bevétellel. :D http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-new-kits
A hazainal tetszik ahogy az a feher csik bejon a valltol egeszen a nyakig. A szine viszont teljesen fako, raadasul ez az izompolo stilus se jon be. (vagy csak eloszezon elott kene egy kis dieta Cazolranak, Artetanak es Flamininek :mrgreen: )

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 11., péntek 9:05

Az új Puma mezek sok bevétellel. :D http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-new-kits

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 11., péntek 9:04

numberone1 írta:Szerintem a MU e a Chelsea kozott fog eldolni a bajnoki cim. MU-nak csak a bajnoksagra kell koncentralnia, van Gaallal egy minosegi edzo lesz a padon es a keretet teljesen atfogja formalni. Chelsea is csak erosodni fog, eddig is erosek voltak most posztokra fog Jose igazolni, kapus, csatar, kp.... a szutykokat meg kitakaritja.
3-4 helyert az Arsenal es a City fog harcolni, edes mindegy melyik hanyadik lesz. Az Arsenal az igazolasaival stabil BL-s helyet megcsiphet.
Pool Suarez elvesztesevel nem lesz az elso 4-ben, az egyik legnagyobb vezeruk volt, vedok remalma :mrgreen: , golokat is tobbnyire o szalitotta v keszitette elo. Vannak jo jatekosaik, de inkabb EL-re lesz eleg.
Spurs igazolt egy jo edzot, de jatekos anyagban keves egy BL helyezesre. Everton detto, a tobbi kozepszer.

Kicsit az Arsenalrol.
Mindenki mar kezdobe rakna Bendert....tenyleg akkora jatekos, h erosodnenek vele az agyusok? :hmmm:
Mar ha a Dortmundis Benderrol lenne szok, meg azt mondanam, h oke mar vmit lerakott nemzetkozi szinten.
Ez a gyengebb Bender nekem nem tunt nagy szamnak. a tesoja sem akkora, mert harcos gyerek volt ellenunk de jatekban nem sokat mutatott. Szoval nem mondanam, h jobb mint Wilshere v Ramsey.
A stabil negyedik hely eddig is mindig meg volt Wengernek köszönhetően. Az elmúlt 1 évben sokat erősödtünk és ha így folytatjuk akkor kis szerencsével összejöhetne akár egy bajnoki cím is. Tavaly mi vezettük a legtöbbet a tabellát, csak hát jöttek a sérülések... Idén bővítjük a keretet és sokkal könnyebb lesz rotációval megelőzni a sérüléseket. Egyébként a jobbik Bender az a Lars, nem pedig a Sven.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 11., péntek 7:49

Tegnap 31,5millió fontot olvastam ezen a Sport nevű katalán lapon... Még szerencse, hogy nyilvánossägra hozzák az átakat ugyebár. Ùgy is az lesz, hogy Suarez árát lefelé kerekítik, Sanchezét meg felfelé... :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 7:44

Realista24 írta:Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek. :D
és akkor finally:
áleccsándre pátinnyó signs for real madrid!!!!!
:iszunk: :cheers: :happy:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 7:41

Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek. :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 11., péntek 6:32

Igazából azé a PL akihez Khedira megy... fölösleges tovább boncolni a kérdést.

Ha nálunk marad akkor meg mi fogjuk behúzni :mrgreen:
ZIDANE

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 11., péntek 6:25

Szerintem a MU e a Chelsea kozott fog eldolni a bajnoki cim. MU-nak csak a bajnoksagra kell koncentralnia, van Gaallal egy minosegi edzo lesz a padon es a keretet teljesen atfogja formalni. Chelsea is csak erosodni fog, eddig is erosek voltak most posztokra fog Jose igazolni, kapus, csatar, kp.... a szutykokat meg kitakaritja.
3-4 helyert az Arsenal es a City fog harcolni, edes mindegy melyik hanyadik lesz. Az Arsenal az igazolasaival stabil BL-s helyet megcsiphet.
Pool Suarez elvesztesevel nem lesz az elso 4-ben, az egyik legnagyobb vezeruk volt, vedok remalma :mrgreen: , golokat is tobbnyire o szalitotta v keszitette elo. Vannak jo jatekosaik, de inkabb EL-re lesz eleg.
Spurs igazolt egy jo edzot, de jatekos anyagban keves egy BL helyezesre. Everton detto, a tobbi kozepszer.

Kicsit az Arsenalrol.
Mindenki mar kezdobe rakna Bendert....tenyleg akkora jatekos, h erosodnenek vele az agyusok? :hmmm:
Mar ha a Dortmundis Benderrol lenne szok, meg azt mondanam, h oke mar vmit lerakott nemzetkozi szinten.
Ez a gyengebb Bender nekem nem tunt nagy szamnak. a tesoja sem akkora, mert harcos gyerek volt ellenunk de jatekban nem sokat mutatott. Szoval nem mondanam, h jobb mint Wilshere v Ramsey.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 11., péntek 1:05

Akkor Sánchezt 50-ért adtuk el, Suárezt meg 45-ért fogjuk megvenni! :mrgreen: Ez a verzió egészen tetszik.. :D

Közbe eb-n olvasom, hogy "Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, de nagyjából 35-40 millió eurót fizetett érte az Arsenal." Minta Barto 2-3 napja azt nyilatkozta volna, hogy mi mindig nyilvánosságra hozzuk ezeket az összegeket, mert a culéknak joguk van tudni.. :roll: Na mindegy, meg se lepődök már rajtuk.
Neymarnal is nyilvánosságra lett hozva..........

Szépen lassan :mrgreen:
ZIDANE

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 11., péntek 0:48

palesz77 írta:Ki a 7-es az Arsenalban? Rosicky rémlik, de nem vagyok benne biztos.. :hmmm:
Igen,Rosi a 7-es Podolski pedig a 9-es.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 0:24

Drake írta:Alexis a 17-es mezt kapta.
Ki a 7-es az Arsenalban? Rosicky rémlik, de nem vagyok benne biztos.. :hmmm:
ferni írta:Katalóniában az eladásokat felfelé, a vételeket meg lefelé kerekítik, igazán megtanulhattad volna :mrgreen:

de biztos majd kiderül hivatalosan is, max majd kell hozzá egy elnökváltás vhol :p
Akkor Sánchezt 50-ért adtuk el, Suárezt meg 45-ért fogjuk megvenni! :mrgreen: Ez a verzió egészen tetszik.. :D

Közbe eb-n olvasom, hogy "Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, de nagyjából 35-40 millió eurót fizetett érte az Arsenal." Minta Barto 2-3 napja azt nyilatkozta volna, hogy mi mindig nyilvánosságra hozzuk ezeket az összegeket, mert a culéknak joguk van tudni.. :roll: Na mindegy, meg se lepődök már rajtuk.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 11., péntek 0:21

palesz77 írta:
alexoxladjackoxi írta: Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".
Én naiv pedig már elhittem, hogy jó áron adtuk el.. :fpalm:

34 millió Euroért majdnem akkora ajándék, mint nekünk Kroos 25 ért. csak jöjjön össze :salute:
ZIDANE

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 11., péntek 0:19

Alexis a 17-es mezt kapta.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 10., csütörtök 23:38

Katalóniában az eladásokat felfelé, a vételeket meg lefelé kerekítik, igazán megtanulhattad volna :mrgreen:

de biztos majd kiderül hivatalosan is, max majd kell hozzá egy elnökváltás vhol :p

:mrgreen:

na de troll off, sztem valahol a kettő között lesz a valós ár.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 10., csütörtök 23:37

palesz77 írta:
alexoxladjackoxi írta: Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".
Nem rossz az úgy se. Főleg nekünk. :mrgreen:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 10., csütörtök 23:33

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 10., csütörtök 23:28

palesz77 írta:
volt írta:Euróban 35. :roll:
Az angol sajtó szerint fontban..

"Természetesen az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a csapatok, az angol sajtó azonban egyöntetűen 35 millió fontról (44 millió euró) ír."

NSO-ról van - asszem. Tudom, hogy nem a legszavahihetőbbek, de fordítani csak tudnak.. :D Amúgy ha ez igaz, akkor végre csináltunk egy egész jónak mondható eladást.. :agree:
Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 10., csütörtök 23:23

volt írta:Euróban 35. :roll:
Az angol sajtó szerint fontban..

"Természetesen az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a csapatok, az angol sajtó azonban egyöntetűen 35 millió fontról (44 millió euró) ír."

NSO-ról van - asszem. Tudom, hogy nem a legszavahihetőbbek, de fordítani csak tudnak.. :D Amúgy ha ez igaz, akkor végre csináltunk egy egész jónak mondható eladást.. :agree:

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 10., csütörtök 23:19

apropó pl...valaki hajtotta pár napja a Lloris féle témát. Nos, úgy néz ki, hogy hosszabított 2019-ig-

Vissza: