Premier League
Re: Premier League
Chelsea is beszallt a khediraert folyo harcba viszont 10 millioert vinnek rabiotot is a psgtol. Nem tudom jose hova akar ennyi kpst. Mert meg pogbaval is szoba hoztak. Na most ennyi kps tuti nem erkezik. Benzema elmehetne nyaralni pogbaval vagy kurvazni ahogy jobban tetszik csak hogy mondjon egyket szep szot a realrol.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lehet csak pár tippet kért moutól az fm14hez, cselszivel tolja a fiuhehe írta:mangala 40 milla to mancity.
pogba meg a cselszinél volt ma állítólag....

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezeknek amúgy rengeteg értelme van.5. Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen
6. Nem látogathat beteg gyerekeket a csapat többi tagjával
Tessék, megvilágosulhat az, aki nem volt tisztában az ilyen eltiltás komolyságával. Persze, ha a Barca játékosa lesz ott se is igaz lesz, ami a Poolnál. Bár egy átigazolásoktól eltiltott csapat, ha igazolhat, akkor semmitől se lepődjünk meg.A Marca listát állított össze arról, milyen jogai vannak a Giorgio Chiellinit megharapó és ezért négy hónapos eltiltással sújtott támadónak.
Luis Suárez megteheti:
1. Aláírhat bármelyik csapathoz
2. Edzhet egyedül
3. Adhat interjúkat
4. Futballozhat a gyerekeivel és a barátaival
5. Beszélhet a labdarúgásról a közösségi oldalakon
6. Részt vehet amatőr futballmeccsen, ha azt nem egy stadionban rendezik
7. Nézhet focit a tévében otthon és nyilvános helyen is
8. Játszhat futballt videojátékon
Luis Suárez nem teheti meg:
1. Nem edzhet a Liverpoollal
2. Nem léphet a pályára a Liverpool edzőkomplexumának területén
3. Nem használhatja a Liverpool egyik sporteszközét sem
4. Nem vehet részt semmilyen nemzeti vagy nemzetközi futballmérkőzésen
5. Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen
6. Nem látogathat beteg gyerekeket a csapat többi tagjával
7. Nem adhat át díjakat utánpótlástornákon
8. Nem végezhet semmilyen feladatot a klub megbízásából
9. Nem vehet részt a Liverpool és az Uruguayi Labdarúgó-szövetség semmilyen marketingakciójában
10. Nem vehet részt semmilyen futballszponzori eseményen
//Ultras Liver FB
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondták itt sokan még a harapás előtt, de mindegy is. Érdekes egyébként, hogy ha beigazolódnak a hírek a harapás nem sokat csökkentett az árán (bár lehet akkor 100 korül lett volna, de ez a 88 is hihetetlen összeg, én örülök ha nem tudják katalánék ilyen 50-ér elvinni).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valamit félreérthetett Anthony szerintem.CS0ki írta:Ki írta azóta, hogy újra harapott, hogy nem lehet elhozni? Ki írta, hogy ha van kivásárlási ára, azért nem lehet elhozni?Igen, Suarezre 88 millát írnak, mégiscsak leigazolható, pedig egyesek itt megmondták a tutit, hogy nem eladó (amikor még mi akartuk hozni)
Pl. én is írtam, hogy nem eladó, mert nem prioritás nekik eladni, nincs rajta árcédula, mint Moratán nálunk. Ha viszont olyan összeg jön, ami irreálisan magas, mint ezek a 90-100 milliók, akkor persze, hogy el fogják adni. A harapás talán arra volt jó, hogy kicsit faragni lehessen az árából. Kivásárlási ára pedig szerintem továbbra sem volt/vagy nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ki írta azóta, hogy újra harapott, hogy nem lehet elhozni? Ki írta, hogy ha van kivásárlási ára, azért nem lehet elhozni?Igen, Suarezre 88 millát írnak, mégiscsak leigazolható, pedig egyesek itt megmondták a tutit, hogy nem eladó (amikor még mi akartuk hozni)

- Anthony
Jó, én a goal.com-ról vettem. Most hogy 53 vagy 50 milla az tök mindegy. A durva az, hogy tavaly ilyenkor még Reyes volt a legdrágább igazolása
Ha még csatárt is vesz egészen megcombosodik az Arsenal.
Igen, Suarezre 88 millát írnak, mégiscsak leigazolható, pedig egyesek itt megmondták a tutit, hogy nem eladó (amikor még mi akartuk hozni)
De ahogy látom a Pool sem a minőségre fog menni, és elszórják a lóvét mint a Spurs a tavaly.

Igen, Suarezre 88 millát írnak, mégiscsak leigazolható, pedig egyesek itt megmondták a tutit, hogy nem eladó (amikor még mi akartuk hozni)

De ahogy látom a Pool sem a minőségre fog menni, és elszórják a lóvét mint a Spurs a tavaly.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Suarezt mennyiért tudják megvenni, vagy, hogy hány opcióval, vagy barimeccsel zárják az ügyletet. Nem vagyok benne biztos, hogy egy Sanchez + Fabregas + 10 milla = Suarez jó biznisz. Még leírni is dùrva

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Özil 50 millió euró, Alexis 35 millió euró volt.Anthony írta:Wenger legdrágább igazolásai:
1.53M
2. Alexis 40M
3. Reyes 21M
4. Arshavin 19M
5. Oxlade-Chamberlain 19M
Régebb nem nagyon nyúlt a bukszába az öreg. Úgy látszik kezdi észrevenni, hogy ez így mégsem jó
Nekem bejönnek az új mezek.

Szedd össze a gondolataid, ne percenként írjál egy hsz-t. Köszi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Özil "csak" 50 volt, és Alexis is 40 alatt van. Elvileg.Anthony írta:Wenger legdrágább igazolásai:
1.53M
2. Alexis 40M
3. Reyes 21M
4. Arshavin 19M
Régebb nem nagyon nyúlt a bukszába az öreg. Úgy látszik kezdi észrevenni, hogy ez így mégsem jó

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Wenger legdrágább igazolásai:
1.
53M
2. Alexis 40M
3. Reyes 21M
4. Arshavin 19M
1.

2. Alexis 40M
3. Reyes 21M
4. Arshavin 19M

- h3x0r
A hazainal tetszik ahogy az a feher csik bejon a valltol egeszen a nyakig. A szine viszont teljesen fako, raadasul ez az izompolo stilus se jon be. (vagy csak eloszezon elott kene egy kis dieta Cazolranak, Artetanak es Flamininekalexoxladjackoxi írta:Az új Puma mezek sok bevétellel.http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-new-kits

- alexoxladjackoxi
Az új Puma mezek sok bevétellel.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-new-kits

- alexoxladjackoxi
A stabil negyedik hely eddig is mindig meg volt Wengernek köszönhetően. Az elmúlt 1 évben sokat erősödtünk és ha így folytatjuk akkor kis szerencsével összejöhetne akár egy bajnoki cím is. Tavaly mi vezettük a legtöbbet a tabellát, csak hát jöttek a sérülések... Idén bővítjük a keretet és sokkal könnyebb lesz rotációval megelőzni a sérüléseket. Egyébként a jobbik Bender az a Lars, nem pedig a Sven.numberone1 írta:Szerintem a MU e a Chelsea kozott fog eldolni a bajnoki cim. MU-nak csak a bajnoksagra kell koncentralnia, van Gaallal egy minosegi edzo lesz a padon es a keretet teljesen atfogja formalni. Chelsea is csak erosodni fog, eddig is erosek voltak most posztokra fog Jose igazolni, kapus, csatar, kp.... a szutykokat meg kitakaritja.
3-4 helyert az Arsenal es a City fog harcolni, edes mindegy melyik hanyadik lesz. Az Arsenal az igazolasaival stabil BL-s helyet megcsiphet.
Pool Suarez elvesztesevel nem lesz az elso 4-ben, az egyik legnagyobb vezeruk volt, vedok remalma, golokat is tobbnyire o szalitotta v keszitette elo. Vannak jo jatekosaik, de inkabb EL-re lesz eleg.
Spurs igazolt egy jo edzot, de jatekos anyagban keves egy BL helyezesre. Everton detto, a tobbi kozepszer.
Kicsit az Arsenalrol.
Mindenki mar kezdobe rakna Bendert....tenyleg akkora jatekos, h erosodnenek vele az agyusok?![]()
Mar ha a Dortmundis Benderrol lenne szok, meg azt mondanam, h oke mar vmit lerakott nemzetkozi szinten.
Ez a gyengebb Bender nekem nem tunt nagy szamnak. a tesoja sem akkora, mert harcos gyerek volt ellenunk de jatekban nem sokat mutatott. Szoval nem mondanam, h jobb mint Wilshere v Ramsey.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap 31,5millió fontot olvastam ezen a Sport nevű katalán lapon... Még szerencse, hogy nyilvánossägra hozzák az átakat ugyebár. Ùgy is az lesz, hogy Suarez árát lefelé kerekítik, Sanchezét meg felfelé...

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
és akkor finally:Realista24 írta:Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek.
áleccsándre pátinnyó signs for real madrid!!!!!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából azé a PL akihez Khedira megy... fölösleges tovább boncolni a kérdést.
Ha nálunk marad akkor meg mi fogjuk behúzni
Ha nálunk marad akkor meg mi fogjuk behúzni

ZIDANE