Kercsó írta:Innen -facebook-fringsquad írta:szabad érdeklődni esetleg honnan?
és ez a férfiaknak szóló album

rendeltél már innen te? és ha igen milyen minőség, minden rendben ment? :-)
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 17., péntek 14:31
Kercsó írta:Innen -facebook-fringsquad írta:szabad érdeklődni esetleg honnan?
és ez a férfiaknak szóló album
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 17., péntek 7:11
Mivel általában egy méret van a szíjhossz tekintetében, ezért a méretezésen nem kell parázni, de szerintem pont a karóra az, amit nem szabad a netről rendelni. Fel kell tenned a kezedre, hogy érezd a súlyát, lássad magadon, hogy hogyan áll, stb. Menj be inkább egy óraszalonba és érdeklődj ott.Tádám írta:Órát rendelt már valaki netről? Honnan érdemes?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 17., péntek 6:03
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 16., csütörtök 20:49
nagyon helyes___Samy___ írta:mama ilyenben szaladgál házon belül
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 16., csütörtök 20:47
mama ilyenben szaladgál házon belülkipriotis írta:http://images.prodirectsport.com/v3_pro ... /39198.jpg
ilyet vettem nemrég, vélemények?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 16., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: realbence » 2013. május 16., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 16., csütörtök 20:11
igen nekem is volt, és az is elég hamar szétment, de remélem ez azért nem fog olyan gyorsan.'shutterisland írta:szerintem menő, de nem lepne meg, csak az ilyen kis csoszogókkal vigyázni kell.
nekem volt ilyesféle (bár nem ilyen márkás) és hamar megette a "terep"
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 16., csütörtök 20:09
szerintem menő, de nem lepne meg, csak az ilyen kis csoszogókkal vigyázni kell.ilyet vettem nemrég, vélemények?
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 16., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 16., csütörtök 19:59
szabad érdeklődni esetleg honnan? mivel én is rendeltem egyről (megnem mondom honnan már) és azok a sportsdirectről rendelték mivel írta az eredeti árát, meg ott is ezeket láttam ennyiért. nagyon vigyázni kell amugy az ilyeneknél a mérettel, mert 6 polót rendeltem, 3 tökéletes volt és 3 akkora volt, hogy csak na. végül is egy mindenre jó mama megoldolttaKercsó írta:egy romániai oldalon keresztül rendelem.Victor írta:szállítási idő le van írva a termékhez.
és szállítási időhöz az van írva, hogy változó (időközbe rákérdeztem ott is: 1-3 hét között)
és az a kabát most átszámolva kb. 9K... és nincs szállítási díj.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 10:03
egy romániai oldalon keresztül rendelem.Victor írta:szállítási idő le van írva a termékhez.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 15., szerda 15:57
Én snapbacket(baseball sapi) rendeltem ebayről. Itthon 10k körül van, innen meg a kettő együtt nem volt 5kKercsó írta:ebayről rendelt már valaki hasonló terméket?
régebb még a madridistán téma volt ez.
érdekelne minden vélemény.
-szállítási idő
-minőség stb
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 15., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 15., szerda 14:34
szállítási idő le van írva a termékhez. a minőségét ennek nem tudom, ezt még nem rendeltem, de sok mást igen, és kivétel nélkül elégedett vagyok velük.ebayről rendelt már valaki hasonló terméket?
régebb még a madridistán téma volt ez.
érdekelne minden vélemény.
-szállítási idő
-minőség stb
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 15., szerda 14:32
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 15., szerda 13:33
nekem meg szögegyenes és világéletembe utáltamNekem is kicsit göndör hajam van, ahogy elér egy bizonyos hosszt, máris kunkorodik a szarházi
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 14., kedd 18:50
@Sonny írta:Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?
Szerintem valami "Götzéset" ki lehetne hozni belőle.(vágás,ritkítás azt cső)
![]()
Götze hair 1
Götze hair 2
Nekem is kicsit göndör hajam van, ahogy elér egy bizonyos hosszt, máris kunkorodik a szarházi]A Götze stílus viszont működhet szerintem, teszek egy kísérletet,aztán remélem,hogy elnyeri a saját tetszésemet ( ugye az az elsődleges) Mindenesetre köszi az ötleteket :-)
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 14., kedd 16:10
Egyébként szerintem semmi gáz nincs a raszta hajjal, sok embert láttam már,akinek jól áll,de az én környezetemben ilyesmit nem lehet.'shutterisland írta:nem tudom mennyire vagy bob marley vagy reggae fan (gondolom semennyire) de a rasztát tudom még ajánlani.
aztán legrosszabb esetben "no woman, no cry"![]()
A Götze stílus viszont működhet szerintem, teszek egy kísérletet,aztán remélem,hogy elnyeri a saját tetszésemet ( ugye az az elsődlegesNzedge írta:Szerintem valami "Götzéset" ki lehetne hozni belőle.Elképesztő sűrű,és enyhén göndör hajam van elég nehéz bánni vele. Nem tud valaki javasolni egy stílust,amit ilyen hajból ki lehet hozni és viszonylag szalonképes?(vágás,ritkítás azt cső)
![]()
Götze hair 1
Götze hair 2
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 14., kedd 16:00
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem