Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A jo oreg Gotham._Bushido_ írta:- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?
- The Avengers Earths Mightiest Heroes, bár nem élőszereplős, de szerintem kifejezetten jó sorozat.
Dráma, horror kedvelőknek: Castle Rock. Stephen king cucc.
+1 a Homelandre. Azt még én is szeretem. Akkor rossz nem lehet

Misfits? Hiánypótlónak, aki még nem látta. Anno ez is pörgött a fórumon. 1-2.évad volt asszem kifejezetten korrekt, utána már nem annyira.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Band of Brothers-t nemrég kezdtem el, de 2 résznél leragadtam. Nemrossz de annyira nem nézeti magát

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem ezzel kezdődött a sorozatos karrierem.Sierra írta:Ha szereted a II. VH tematikát, akkor minisorozatból a Band of Brothers semmiképp ne hagyd, elképesztően profi.Tádám írta: Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
One day at a time. könnyű kis sitcom és nekem kitűnik a sablon posványból.
Foyle's war
ez igazi guilty pleasure. nem mainstream, nincsenek nagy nevek max kis cameok, nagy produkció és mégis a story egészen egyedi. WW2 alatti angol vidéki rendőr nyomoz mindenféle ügyekben. nekem nagyon betalált. az hogy a háttérben ott van a háború érdekes hangulatot ad neki megfűszerezve az angol stílussal.
Foyle's war
ez igazi guilty pleasure. nem mainstream, nincsenek nagy nevek max kis cameok, nagy produkció és mégis a story egészen egyedi. WW2 alatti angol vidéki rendőr nyomoz mindenféle ügyekben. nekem nagyon betalált. az hogy a háttérben ott van a háború érdekes hangulatot ad neki megfűszerezve az angol stílussal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Bald and Bankrupt, számomra ő a legjobb cucc most ott.'shutterisland írta: az off-ban jobb helyen lenne, de azt meghagynam az aktualitasoknak.
szoval ti milyen youtubereket ismertek/kovettek akiket esetleg erdemes hallgatni/nezni ?
nem kifejezetten a legmainstreamebbekre gondolok, de nem is feltetlen a herby, rugos beke vagy czibok laci vonalra.
de persze barmi johet, ami erdekes es/vagy szorakoztato is egyben
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
GomorraTádám írta: Köszi srácok.![]()
Az alapok nagyjából megvoltak persze, BrBa, Narcos stb., de igen a Mindhunter, True detective vonal is, de a Dark és Stranger things irány is, ahogy a GOT, Witcher is.
Szóval mindenevő vagyok.![]()
Érdekes, hogy a Sons of anarchy-ra sosem vitt rá a lélek és Mr. Robotba sem "mertem" belekezdeni, pedig tudom persze, hogy alapok lennének... De eljön az idejük.
Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran.![]()
Homeland
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha szereted a II. VH tematikát, akkor minisorozatból a Band of Brothers semmiképp ne hagyd, elképesztően profi.Tádám írta: Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Köszi srácok.
Az alapok nagyjából megvoltak persze, BrBa, Narcos stb., de igen a Mindhunter, True detective vonal is, de a Dark és Stranger things irány is, ahogy a GOT, Witcher is.
Szóval mindenevő vagyok.
Érdekes, hogy a Sons of anarchy-ra sosem vitt rá a lélek és Mr. Robotba sem "mertem" belekezdeni, pedig tudom persze, hogy alapok lennének... De eljön az idejük.
Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran.

Szóval mindenevő vagyok.

Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Sons of Anarchy-t nekem is sokan mondták már. Sztem kezd el azt.Tádám írta: ilyen szinten?Nehéz megfelelni ilyen parádés anyagok után

Egyébként nem tudom a mainstream sorozatok közül mik voltak meg, de pl ott van a Narcos, ami szintén magas színvonalú, vagy a Breaking Bad. Egyik személyes kedvencem pedig a The Wire, sztem mindenidők legjobb sorozata, ha a legtöbb szempontot figyelembe vesszük. Old school maffia sorozatnak ott a Sopranos, kb az is alap. De nem mehetek el a Twin Peaks mellett, ami az egyik legszürreálisabb sorozat evör, de azt is látni kell.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Deadwood meg a West Wing is idetartozik nálam. Western cuccokat nem sokan szeretik, szóval kihagyják a Deadwood-ot. A West Wing meg ugye politikai sorozat, ami ráadásul nagyon hosszú, szóval az is kimarad sokaknál.nmate írta: Utopia, Mr Robot, Newsroom, Mindhunter, ezek mind olyanok amik legmagasabb szinten vannak és méltatlanul keveset beszélnek (beszéltek) róluk.
Szerencsére elég nehéz kifogyni azért.
+guilty pleasure ajánlás: Daybreak
Még a Forbrydelsen-t is idevenném egyébként. Ott meg a többség inkább nézi az amerikai verziót az eredeti helyett.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Utopia, Mr Robot, Newsroom, Mindhunter, ezek mind olyanok amik legmagasabb szinten vannak és méltatlanul keveset beszélnek (beszéltek) róluk.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sons of Anarchyt most fejeztem be.Tádám írta: Erős volt ez a húsvét.
Vég a Peaky Blindersnek.. most várhatok rá ki tudja meddig, és ledaráltam az új La casa de Papelt is.![]()
Nálam mindkettő topsorozat, mindkettőt imádom, szerintem mindkettő zseniális volt.
A Better call Saul még talán 2 rész, aztán jön a teljes sivárság sorozatok terén.
Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.![]()
Erősen ajánlott, ha még nem volt!

ZIDANE
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
ilyen szinten?Sierra írta:Szerencsére van bőven választékTádám írta: Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.![]()

VARANE
VARANE
Szerencsére van bőven választékTádám írta: Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.

- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Erős volt ez a húsvét.
Vég a Peaky Blindersnek.. most várhatok rá ki tudja meddig, és ledaráltam az új La casa de Papelt is.
Nálam mindkettő topsorozat, mindkettőt imádom, szerintem mindkettő zseniális volt.
A Better call Saul még talán 2 rész, aztán jön a teljes sivárság sorozatok terén.
Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.
Vég a Peaky Blindersnek.. most várhatok rá ki tudja meddig, és ledaráltam az új La casa de Papelt is.

Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.

VARANE
VARANE
Mostanában belemerültünk a Netflixbe, gondolom nem egyetlenként. Két említésre méltó sorozatot hoznék csak, mert a többire azért nem sok vevőt találnék valószínűleg.
Az egyik a Te (You). Jézusom ez a sorozat. Az első évad után nem gondoltam, hogy lehet még fokozni a dolgokat, de sikerült.
A másik pedig A foci mindenkié (The English Game). Igazából sok foci jelenet nincs benne, de ami van az szerintem nagyon ott van. Maga a sztori nem volt ismert számomra, de a sorozat eléggé meghozta a kedvet az utána olvasáshoz. Aki nem szereti az angol korábbi századokban játszódó sorozatokat, az ne nézze meg.

Az egyik a Te (You). Jézusom ez a sorozat. Az első évad után nem gondoltam, hogy lehet még fokozni a dolgokat, de sikerült.
A másik pedig A foci mindenkié (The English Game). Igazából sok foci jelenet nincs benne, de ami van az szerintem nagyon ott van. Maga a sztori nem volt ismert számomra, de a sorozat eléggé meghozta a kedvet az utána olvasáshoz. Aki nem szereti az angol korábbi századokban játszódó sorozatokat, az ne nézze meg.

- h3x0r
Elegge elvont sorozat, sokszor egyik jelenet jon a masik utan, de kozben fogalmad sincs, hogy mi valosag, mi nem, meg ugy egyaltalan mi tortenik, folyamatosan csak jonnek az uj kerdesek. Az viszont jo erzes, mikor a puzzle darabjai vegre a helyukre kerulnek. A kepi vilag viszont nagyon komoly, ha az berant, siman vegig elvezed az evadot. Annyibol jo, hogy mar az elso resz utan erzed, hogy neked valo a sorozat vagy sem. (nem egy breaking bad, aminek a mottoja, hogy csak bird ki valahogy az elso evadotpheco írta: Legionrol nem is hallottam, de az is erdekesnek tunik.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
DD, ha el tudsz viselni idegesítő karaktereket.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema