Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
miro.

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 28., vasárnap 22:43

Srácok,hátha valakit érdekel,írok kicsit a másik szeretett csapatomról a Salzburgról.

Most sikerült nekik tizedszer(!!) zsinórban a bajnoki arany.
Múlt héten pont a második Sturm Graz ellen tudtak otthon 2:1-re nyerni és ezzel bebiztosítani az első helyet.
Viszont a szezon kurva nehéz volt,ugyanis állandóan rengeteg sérült volt (kettő hete pl 13 játékos) illetve az utóbbi évek legfiatalabb csapatával mentek neki most a szezonnak.
(Talán a CFC elleni Bl meccsen volt az,hogy a bl történelem második legfiatalabb csapatával álltak ki.)

Itt vannak a legnagyobb tehetségek:

Benji Sesko,Nicolas Seiwald - Ők mennek mindketten a Lipcsébe. Seskoról volt itt is anno szó,Seiwald pedig biztos vagyok benne,hogy pár éven belül a Bayerné lesz.
Tipik Kroos,Kimmich féle középpályás. Ő végigment az akadémia összes lépcsőjén itt.

Oumar Solet - 23 éves,Francia,belső védő,1,95m,erős,gyors,párharcba nagyon extrán kiemelkedő.Szvsz legjobb játékos volt ebben a szezonban. Szerintem top hátvéd lesz. A Napoli,Inter,Milan,Juventusról lehet nála hallani.

Amar Dedic - 20 éves,jobbhátvéd,tavaly jött vissza kölcsönből. Gyors,erőszakos és előre felé nagyon jó. Még nálunk is megnézném,de sajnos a Barcelonát lehet hallani,hogy tárgyalnak vele. Első igazi felnőtt éve után valószínű, hogy őt is elviszik.

Karim Konaté - 19 éves csatár. Tavaly nyáron hozták Elefántcsontpartból. Elsőnek az U19-be tervezték,de ott 7 meccsen 6gól/2gólpassz volt a teljesítménye,azonnal felvitték a Lieferingbe,(Fiókcsapat,Osztrák másodosztály) ott ment egy 18meccs/15gól/3 gólpasszt.
Úgy hogy az évet a felnőttbe fejezte be, 158perc 3 gól/1 gólpasszal. :lol:
A múlt héten épp a 82.percben állt be,és döntötte el a bajnoki aranyat a 88.percben. :lol:
Baromi gyors,technikás,és mintha keresné a labda őt.

Oscar Gloukh - 19 éves, Izareli támadó középpályás. A Maccabiból hozták el télen.
Elképesztően technikás és lát a pályán,nagyon éretten játszik,bár néha vannak még labdavesztései amik kicsit bugyuták,de 19 évesen úgy irányít és diktálja a tempót,mintha 27 éves lenne. Volt vele egy interjú,egy komoly ajánlata volt még amin gondolkozott mielőtt a Salzburgot választotta és az a Barcelonától volt.

Ott van még Okafor,akit állítólag Napoliba vinnének,bár megmondom őszintén én annyira nem voltam sose tőle hasra esve,illetve most ki is dőlt jó pár hónapra. Illetve Susiccal ugyanez a helyzet.

100 milliót eurót vár az rbs nyáron az eladásokból,de nagyon érdekes lesz mivel most majdnem túltolták ezt a fiatalítást. Nem olyan a játék amilyen volt és sokszor az utolsó percekben egyenlítettek. Illetve az edző is lehetséges,hogy elmegy.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 21:46

hehetheoriginal írta: psg-t straszburgbol hazafele erve bajnokkent 3, azaz harom darab szurkolo varta :lol:
az egyik tuti PSG Ogli 7 volt. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 28., vasárnap 21:31

psg-t straszburgbol hazafele erve bajnokkent 3, azaz harom darab szurkolo varta :lol:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 19:54

Remy írta:Lens ujra BLben, az se gyenge.
Ez nagyon kemény. :ozil: Amit idén lehoztak, az szép teljesítmény. Pedig az elmúlt bő 10 évben kb a Ligue1-2 között ugrálgattak. Sőt a nagy PSG is csak 4 ponttal van előttük.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 28., vasárnap 19:51

Lens ujra BLben, az se gyenge.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 28., vasárnap 19:06

'shutterisland írta: akkor laikuskent eleg evidensnek tunik, hogy itt mar nem a sportkarrier a kerdes, hanem az eletbenmaradas es lebenulas.

ugye a hegymaszos story okan ment abban a topicban a temazas az "extrem" sportokrol, hat ujabb pelda, ahogy masodpercek alatt mehet tonkre egy jol felepitett elet. :|
Lásd anno MSC. De ez már nagyon off. Jobbulást Riconak!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 18:35

akkor laikuskent eleg evidensnek tunik, hogy itt mar nem a sportkarrier a kerdes, hanem az eletbenmaradas es lebenulas.

ugye a hegymaszos story okan ment abban a topicban a temazas az "extrem" sportokrol, hat ujabb pelda, ahogy masodpercek alatt mehet tonkre egy jol felepitett elet. :|

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 28., vasárnap 18:22

lordgabi írta:
'shutterisland írta:

hat ez nem hangzik tul jol. :|
A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.
Én ezt olvastam, borzasztó. :'(
Valószínű akkor állományi + subduralis fixen. De lehet még komplexebb. Az, hogy a CT előtt már intubálni kellett, nem sok jót sejtet - agyödéma, romló tudatállapot...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 28., vasárnap 18:14

'shutterisland írta:
Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják
A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.
Én ezt olvastam, borzasztó. :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 16:28

Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 28., vasárnap 12:53

Ha egyoldalúan felmondanak neked, az esetek többségében jár a végkielégítés. Az hogy a cég azt mondja hogy szarul dolgozol, attól még jár.

Ha mondjuk van egy videó hogy odaszarsz a főnököd asztalára, akkor nem jár :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 24., szerda 21:21

Sierra írta:
gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.
csoportos leepites abban extra csak hogy nem kell megindokolni miert basznak ki. ha utal a fonokod az is eleg nem kell megindokolnia miert neked kell menni masokkal egyutt.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 24., szerda 21:20

gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 24., szerda 21:17

Sierra írta:
Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen? :lol:
Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni. :D
Tehát ha edző vagy, szarul végzed a dolgod és béna vagy, aztán kibasznak, még kapsz egy csomó pénzt is. :lol:
hat de ok hatarozott ideju szerzodest kotnek ami az edzot vedi
amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 24., szerda 21:13

Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen? :lol:
Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni. :D
Tehát ha edző vagy, szarul végzed a dolgod és béna vagy, aztán kibasznak, még kapsz egy csomó pénzt is. :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 24., szerda 21:07

Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen? :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 24., szerda 20:44

Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
Twitteren azt írják balhé volt a játékosok és a stáb között.
Gondolom az edzőt könnyebb és olcsóbb elküldeni. :roll:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 24., szerda 20:28

Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
Amin eldől a BL selejtezős hely, ha kikapnak, akkor az Ajax előzhet.
Ez a durva.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 24., szerda 18:22

Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 18:15

dzsi91 írta:
realmadrid95 írta: RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
Rvn miert? Jolment neki vagy van más kérője?
Két kupát berantott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: