VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 19., kedd 22:34

H.E.H.E. írta:lesz majd sírás, amikor felemelik a létszámot. :agree: :fpalm: :taps:
Legalább ott leszünk mi is. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 19., kedd 22:11

lesz majd sírás, amikor felemelik a létszámot. :agree: :fpalm: :taps:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 19., kedd 22:07

Élvezhető vb számomra eddig. 2010-esnél csak jobb lehet, de '14ben sem volt magasan a léc.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 19., kedd 22:06

nzooli93 írta:En se ertem,akik fb-n pityognak ,hogy sok csapat vedekezik, meg eredmenyt oriz mindenki, bunda vb stb.Elmult 10 evben hol voltak?? Pont,hogy 2006os ota szerintem eddig ez indul a legelvezhetobb valogatott tornanak.
+ jelenleg egyáltalán nem tűnik olyan nagynak az a szakadék a csúcs és középszintű válogatottak között.Szerintem ezen a vb-n akár több nagy is elvérezhet és könnyen lehet meglepetésgyőztes.

Az meg,hogy itt a forúmon nem szakmázunk annyit,hanem kanézunk meg salahzunk...Azért hagy engedjük már ki egy kicsit a gőzt végig nyomtunk 3 bl szezont :D szerintem a többség itt pont leszarja,érzelmileg nem kötődik valószínüleg a többség egy válogatotthoz sem.Így persze,hogy 1-2 játékos ellen vagy mellett szurkolunk.Majd ősztől lehet szakmázni megint.Meg amúgy sem igazán van mit elemezni,buszozik az összes kis csapat,a nagyok meg próbálják feltörni kisebb nagyobb sikerekkel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. június 19., kedd 22:08-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 19., kedd 22:04

Jó azért ahogy kezdtem el is vagyunk kényeztetve.

Január 1-től Dec 31ig non stop él sportot nezhetunk. Darts vb, bl tavasz, még vége sincs már Nba, közben egy Roland garros, beesunk a vbre utanna nemtom mi, kezdődik a szezon, nfl is, válogatott selejtezők megint, bl csoportkor és a feléről se beszéltem meg. A csapból is diadalmak, győzelmek, finálék, sztárok születése, halála, dráma, sporttortenelem folyik.
Még jó hogy az ingerkuszob fentebb van. Magamnak is ellentmondva, ennyivel nem lett rosszabb a foci :mrgreen:
De ezek utan bekapcsolod ma a vb-t és kolumbia, japán, oroszok, egyiptom... És azt mondod kösz majd a 8 között talán érdekel :D

Érdekes dolog ez, de nem tudom hogy lehetne érdekesebbé tenni a vilagversenyeket. A létszám növelés mindenesetre jó pofon :lol: Talán azért nem, ha a magyarok is ott lesznek azért az más élmény, az eb-ből kiindulva.

Ez amúgy is túlságosan a var-rol szól, akció gól, sok gól, jó játék szerintem kevés van

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 19., kedd 21:59

Mindeközben Marco Rossi az új magyar kapitány. Reszkess Euro2020!! :lol:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. június 19., kedd 21:58

En se ertem,akik fb-n pityognak ,hogy sok csapat vedekezik, meg eredmenyt oriz mindenki, bunda vb stb.Elmult 10 evben hol voltak?? Pont,hogy 2006os ota szerintem eddig ez indul a legelvezhetobb valogatott tornanak.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 19., kedd 21:49

ilyen a foci több, mint 10 éve, ne csodálkozz.
nem csak a vébére vonatkozik, értelmes meccset tavasszal a béellben lehet látni nagynéha összesen.
minden más kutyaszar.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 19., kedd 21:47

sebydani írta:
Babinho írta:
Ez a topic most hű a vb színvonalahoz. Egy jó értékelést, elemzést még nem olvastam.
Mi a gond a VB-vel? Nekem pl. sokkal jobban tetszik eddig mint az előző kettő ugyanebben a fázisban :hmmm: Valahogy élvezetesebb, de lehet csak számomra van így, nem tudom.
Hát egy néhány real madrid szezon után ez elég gyengécske.... :) El vagyunk kényeztetve.

Nincs, vagy alig van igazi sztár, aki a pályán mutatott teljesítmény alapján az. A sok média által nyomott játékos egyelőre betlizik, es Cheryshev szintű játékosok villognak. Ez alapján nekem gyenge a vb.
A csapatok rendre szervezetlenek, taktikailag több betlit látni, mint újítás, olyat amit más még nem mutatott. Nem tudom ki lehet az aki ebből a katyvaszbol, jól fog kijonni. Biztos hogy meglepetés lesz az elődöntős csapatokbol 1-2 legalább.

A stadionokban szerintem oltári gyenge a hangulat, a körítés nem rossz, de egy nfl szezontól messze van... Hát oroszfold ebből a szempontból sem Usa. Hiányzik nekem néhány tradicionális csapat is. Nincs kiemelkedő edző sem most válogatott padján például.

Irán Tunézia Lengyelország panama még epizodistának is gyenge.
Qz afrikai csapatok is stílusukat vesztettek alapvetően, aminek rengeteg ismert oka is van.

De várom a javulást, biztos jo lesz a kieseses rész. De a standard 6-7 csapaton kívül nem véletlenül érdekel igazán senki.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 19., kedd 21:38

dzsi91 írta:Most amúgy ezzel a var-al ki lesz a jó bíró? Aki anélkül behúzza a döntéseket vagy aki kivár amíg a fülére nem szólnak?
senkit nem érdekel, a bírónak annyi kéne legyen a szerepe, hogy mindenki tudtára hozza, mi a döntés.
ha az kétes szitukat visszanézik és nyilván egyértelműen meg lehet hozni a döntést, akkor sima ügy az egész.

pofonegyszerű, csak még akadozik a gépezet.

patotomadrid2019jan

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 19., kedd 21:36

Most amúgy ezzel a var-al ki lesz a jó bíró? Aki anélkül behúzza a döntéseket vagy aki kivár amíg a fülére nem szólnak?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 19., kedd 21:34

Csabi írta:valahogy salaht nem erdekelte a ballabas tizilövőkről írt tanulmány. fogta es beverte
De szép :lol: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. június 19., kedd 21:34

valahogy salaht nem erdekelte a ballabas tizilövőkről írt tanulmány. fogta es beverte

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. június 19., kedd 21:33

Lehozza Dennist, nehogy beelőzze Crt. Egyengetik az útját Madridba :D

Nekem is bejön a vb. Van elég sok gól, néhány meglepetés, és a meccsek se rosszak
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 19., kedd 21:30

Babinho írta:
Ez a topic most hű a vb színvonalahoz. Egy jó értékelést, elemzést még nem olvastam.
Mi a gond a VB-vel? Nekem pl. sokkal jobban tetszik eddig mint az előző kettő ugyanebben a fázisban :hmmm: Valahogy élvezetesebb, de lehet csak számomra van így, nem tudom.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 19., kedd 21:30

var at its best.
mennyél facebookra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára H.E.H.E. 2018. június 19., kedd 21:31-kor.

patotomadrid2019jan

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 19., kedd 21:29

ziro4vr írta:Nem unjátok a Salahozást? Nekem kellemetlen már.
Nso szint, ugyanaz mint amikor Ramos szidják, vagy a csapatunkat, semmivel nem különb. Tegnap Kane, ma Salah, holnap más.

A geci, szar, kurva, basszameg, buzi, fos már csak színezi...

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. június 19., kedd 21:27

Azért érdekes lehet így majd egy orosz-spanyol vagy egy orosz-portugál. Bárhogyis de nagyon motiváltak lesznek.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 19., kedd 21:26

sebydani írta:
ferni írta:Salah mehet is haza.
Szimpatikus játékos amúgy, de a média elbaszta számomra a megítélését, meg ahogy kezelte az egész Ramosos szitut Salah. :/
Nekem is ezért lett teljesen elegem, szurkoltam is nagyon a ruszkiknak ma. Hozzáteszem, pofásan tolják, megérdemlik.
Nekem nem szimpatikus.Lett volna lehetősége bőven korrektnek lenni és odabökni egy “semmi nem volt,ilyen a football” nyilatkozatot.nem tette így ellene szurkoltam.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. június 19., kedd 21:23

Nem unjuk a moszalát, mert fél éve az ő farkát szopja mindenki.

Most csomagolhat egyiptom.

Vissza: