Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
En is a hollandot favorizalnam, ezek a csodaportugalligacsodalegjobbjai szinte mindig oriasi egesek. De mivel vdb elvileg nem kell Zizunak, jojjon, mert a semminel jobb. Meg a szokasos C-D megoldas is sz utolso pillanatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2019. augusztus 30., péntek 19:55-kor.
Nem kell. A gyönge portugál ligában is nagyon hullámzó volt a teljesítménye: vagy meccs embere gólokkal, gól passzokkal, vagy magasan a leggyengébb. A válogatottban sem villogott még nagyon, ha jól rémlik. Jövő héten 25 és mint mondod, ugyan az a poszt, mint Isco, James.Mickey írta:Nem vagyok otthon a Portugál bajnokságban.KAG írta: Most olvasom a fb hírt
Vdb plusz ő es sokat javulna a közhangulat a fórumon.
Bruno Fernandes, nem Isco és James poszt?
Hova lehetne hasznosítani?
Ő kell nekünk?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
támadó kozeppalyas, ugy latszik nem eleg kettő, amugy kacsa még mindig tartom h ennyi volt ez a nyárMickey írta:Nem vagyok otthon a Portugál bajnokságban.KAG írta: Most olvasom a fb hírt
Vdb plusz ő es sokat javulna a közhangulat a fórumon.
Ő kell nekünk?
Ezzel a Brunoval be fogunk furdeni. Nem latom a helyet. Inkabb vdb.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem vagyok otthon a Portugál bajnokságban.KAG írta: Most olvasom a fb hírt
Vdb plusz ő es sokat javulna a közhangulat a fórumon.Daniele Prade, a Fiorentina sportigazgatója: “Bruno Fernandes (24) a Real Madrid játékosa lesz 70 millió euróért”
A középpályást tavaly a portugál liga legjobbjának választották - Joao Felix előtt - és 53 meccsen 32 gólt szerzett.
Ő kell nekünk?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most olvasom a fb hírt
Vdb plusz ő es sokat javulna a közhangulat a fórumon.Daniele Prade, a Fiorentina sportigazgatója: “Bruno Fernandes (24) a Real Madrid játékosa lesz 70 millió euróért”
A középpályást tavaly a portugál liga legjobbjának választották - Joao Felix előtt - és 53 meccsen 32 gólt szerzett.
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eddig se volt már sok esély Pogba leigazolására de a pénzügyi adatok alapján csak hitellel lenne lehetséges, így végképpen felejtős.
A cikk
A cikk
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon fos volt így globálisan ez az átigazolási szezon, nem erre számítottam. Na de majd szept. 1 után.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, talán a piac megint változott, a jatekosok besertodnek, a klubok besertodnek. Korabban nem emlekszem ilyenekre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Fejre is allhat Perez, ha nem tudja elhozni Pogbat. Igy, hogy bezárt az angol piac, mit csinál a Mu? Berak egy zsak pénzt a kezdobe Pogba helyére? Meglepodnek ha eladnak.Gaborone1 írta:
olyan rég volt már utolsó napos galaktikus igazolás Perez részéről. Kiégett a faszi....na nem baj még reménykedek pár napig.
Megváltozott a piac, el kell fogadni.
hál isten mar csak két nap és vege ennek a sok faszom cikknek. az h nem hoztunk kpra senki az valami brutal. butragueno is nyilatkozta: igazolasok?? nagyon fasza keretünk van. majd kívancsi leszek megint egy kupa nelkuli szezon utan mit nyilatkoznak
- RealMadridFanatic
Mivel nem fog lázadozni, így én sem látom komoly esélyét, de ha még egyszer-kétszer beleállnak a szurkolók, vagy elkezd látványosan szarni mindenre, akkor pótlással lehet, hogy elengedik, mielőtt az utolsó évébe ér a szerződése, amit elvileg nem akar meghosszabbítani.Toti írta:télen? pogbát?RealMadridFanatic írta: Legfeljebb télen tudom elképzelni, hogy hozzuk, de ott is csak minimális sanszot látnék, jövő nyár lesz ebből, ha marad Zidane.
erre körülbelül annyi esély van, minthogy hétvégén én kezdek karim helyett.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
olyan rég volt már utolsó napos galaktikus igazolás Perez részéről. Kiégett a faszi....na nem baj még reménykedek pár napig.Realista24 írta: Raiola felhivta Sanchezt és mondta hogy Pogba menni akar a Realba, de lazadnizmar nem fog.
170 milliót meggondolna a ManU.
télen? pogbát?RealMadridFanatic írta: Legfeljebb télen tudom elképzelni, hogy hozzuk, de ott is csak minimális sanszot látnék, jövő nyár lesz ebből, ha marad Zidane.
erre körülbelül annyi esély van, minthogy hétvégén én kezdek karim helyett.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealMadridFanatic
Ki az a Sanchez? Vagy Jose Angel Sanchez?Realista24 írta: Raiola felhivta Sanchezt és mondta hogy Pogba menni akar a Realba, de lazadnizmar nem fog.
Azért tűnnek kamunak ezek a hírek, mert ha eddig nem akartak leülni tárgyalni, akkor miért pont most, amikor már pótolni sem tudják? Vagy Raiola miért nem eddig ügyeskedett?
Legfeljebb télen tudom elképzelni, hogy hozzuk, de ott is csak minimális sanszot látnék, jövő nyár lesz ebből, ha marad Zidane.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Meggonsolna, leokezna, aztan cseszne faxolni...Realista24 írta: Raiola felhivta Sanchezt és mondta hogy Pogba menni akar a Realba, de lazadnizmar nem fog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tenném le a 180at is.Realista24 írta: Raiola felhivta Sanchezt és mondta hogy Pogba menni akar a Realba, de lazadnizmar nem fog.
Ja amúgy, ebből semmi sem lesz mar 3 nap alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2019. augusztus 30., péntek 8:28-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Raiola felhivta Sanchezt és mondta hogy Pogba menni akar a Realba, de lazadnizmar nem fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ZIDANE