Az a Giovinco, aki 28 évesen már az MLS-ben van levezetni?Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James,
Amúgy Real-Bayern döntőt várok, érik már egy ideje. Bár, ha Barcát verünk a döntőben az is jó

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 24., péntek 16:25
Az a Giovinco, aki 28 évesen már az MLS-ben van levezetni?Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James,
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 24., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:53
Azért a Juve-Barca más lenne, ott már lehet inkább az olaszok felé billenne a mérleg nyelveRamioli írta:Na látod ilyet a másik oldalon nem igen lehetne látni, mármint katalánék oldalán, azok ellenünk szurkolnának
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 15:49
Na látod ilyet a másik oldalon nem igen lehetne látni, mármint katalánék oldalán, azok ellenünk szurkolnánaknmate írta:Ezért is írtam, hogy azzal a részével már nem értek egyet. Viszont egy igazi olasz csapat, amik a legveszélyesebbek, rég volt ilyen a BL-ben, valamilyen szinten hiányoztak is.Kerlon írta:hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve.
Amúgy másik meccsen én kimondom, a Barcának szurkolok, basszon oda ez a két csapat a világnak (főleg a németeknek) és legyen spanyol házidöntő ismét. Németországban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:47
addig el se jutottam a hozzászólásában, hatalmaspheco írta:Komolyan direkt trollkodsz már.numberone1 írta:Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 24., péntek 15:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 24., péntek 15:45
Komolyan direkt trollkodsz már.numberone1 írta:Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:42
Mondjuk a taktikájukból adódik, hogy Evrának több a támadó feladata és lehetősége is. Pogba meg Vidal meg nem száz, hogy jobbak a kis, nímand, egylábas, Jamesnél... MAX. szerinted, de az már elég nagy különbség.numberone1 írta: Marchisio kozepen jatszik, akik tamadnak azok Vidal es Pogba ok jobbak Jamesnel. A nyugdijas Evra tobbet tamad mint Coentrao, aki messze nem hozza azt amit es szerintem mar nem is fogja, ahogy Evra sem. Csicsarito = Morata.
Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James, de nem fert be Pogbatol es Vidaltol.
Nalunk jatszik a kolumbiai mert jatszania kell, az ara miatt es nincs mas jelenleg.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 24., péntek 15:31
Marchisio kozepen jatszik, akik tamadnak azok Vidal es Pogba ok jobbak Jamesnel. A nyugdijas Evra tobbet tamad mint Coentrao, aki messze nem hozza azt amit es szerintem mar nem is fogja, ahogy Evra sem. Csicsarito = Morata.besteve7 írta:Ne add már be nekem, hogy a lassan nyugdíjas Evra jobb, mint Coentraonumberone1 írta:szerk:Javitom magam, nem mondok nagyot azzal, h akiket felsoroltal, meg a Juve kezdojebe sem ferne be.Vagy Marchisio jobb Jamesnél és sorolhatnám.
Mondjuk szerintem a mi cserepadunk inkább lenne nagy százalékban kezdő a Juveban. Elég csak Moratara gondolni, itt mindenki legszivesebben a világ végére kívánta volna, erre ott lassan alapkezdő lesz.
Persze itt nem azt akarom mondani, hogy könnyű meccs lesz, mert nem, de kis szerencsével, ami az Calderonban nem volt meg, már Torinoban el lehet dönteni a továbbjutás kérdését.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:30
Szerintem sima Barca lesz. Szétkontrázzák majd a Müntyent.nmate írta:Ezért is írtam, hogy azzal a részével már nem értek egyet. Viszont egy igazi olasz csapat, amik a legveszélyesebbek, rég volt ilyen a BL-ben, valamilyen szinten hiányoztak is.Kerlon írta:hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve.
Amúgy másik meccsen én kimondom, a Barcának szurkolok, basszon oda ez a két csapat a világnak (főleg a németeknek) és legyen spanyol házidöntő ismét. Németországban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. április 24., péntek 15:25
Ez akkor is így marad, amikor elkezdődik majd a meccsük?Amúgy másik meccsen én kimondom, a Barcának szurkolok, basszon oda ez a két csapat a világnak (főleg a németeknek) és legyen spanyol házidöntő ismét. Németországban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:14
Ezért is írtam, hogy azzal a részével már nem értek egyet. Viszont egy igazi olasz csapat, amik a legveszélyesebbek, rég volt ilyen a BL-ben, valamilyen szinten hiányoztak is.Kerlon írta:hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:09
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. április 24., péntek 15:09
Ne add már be nekem, hogy a lassan nyugdíjas Evra jobb, mint Coentraonumberone1 írta:szerk:Javitom magam, nem mondok nagyot azzal, h akiket felsoroltal, meg a Juve kezdojebe sem ferne be.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 15:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 24., péntek 15:07
Amit Pep tud a barcelonarol,azt LE ugyan úgy tudja Pepről.De mivel Pep,és ez kiderült,csak egyfajta rendszert ismer,LE,(bármily meglepő),tud váltani ha kell,bele tud nyúlni a meccsbe,rotál,(ami Pepről megint nem mondható el),ráadásul olyan támadó sora van,amiről Pep csak álmodhat.GT37 írta:A formát illetően egyetértek, remélem, ez ki is fog tartani május végéig.morientes írta:Én kedvellek GT,de haggyuk már ezt az álszent baromságot.Jelen pillanatban,(fáj kimondani),de a barcelona europa legjobb formában lévő csapata.Ha innen nem mentek tovább,meg is érdemlitek.Én csak a középpályájuktól félek, attól, hogy dominálni fogják talán mindkét meccset, és kérdéses, hogy mi erre hogyan tudunk reagálni. Pep pedig jól ismer minket (még ezt a kicsit átalakított csapatot is), meg tudja találni a gyenge pontokat. Cserébe mondjuk nekik van egy kissé ingatag lábakon álló védelmük, amely majd a Messi-Suárez-Neymar hármassal nézhet farkasszemet, míg a mi védelmünk (és a csapatszintű védekezésünk is) sokat fejlődött tavaly óta. Remélem, eleget ahhoz, hogy nagyjából hatástalanítani tudják majd Lewandowskit, Robbent és a többieket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. április 24., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 24., péntek 15:05
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem