Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 24., péntek 16:25

Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James,
Az a Giovinco, aki 28 évesen már az MLS-ben van levezetni?

Amúgy Real-Bayern döntőt várok, érik már egy ideje. Bár, ha Barcát verünk a döntőben az is jó :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 24., péntek 16:24

Nincs mese döntőzni kell és címet védeni.Juvét lebecsülni öngyilkosság, de egyszerűen kifog jönni a minőségbeli különbség még Modric nélkül is.

A másik párharcnál leszarom kivel döntőzhetnénk, a Barcára fáj a fogam igazán, a bayern-t meg könnyebnek tartanám a rájuk nehezedő nyomás miatt, megint otthon bl döntő ráadásul még bosszút is kéne álljanak.

Nagyon erős mind2 fcb de nagyon túl is vannak hypeolva, mi meg nagyon le vagyunk húzva amiből szerintem jól fogunk kijönni.Fullos kerettel a döntőtől nem tartok, most viszont a Juve kemény lesz a sok hiányzó miatt de meg kell legyen.

Jól alakulnak a dolgaink, ideje lenne a fórumnak is pozitívba kapcsolni, mert itt kurvanagy dolgokat vihet véghez a csapat, ja és nagyon örülök,hogy underdognak tekintenek minket a barca-bayern pároshoz képest.Pedig nincs veszélyesebb csapat rájuk nézve mint a Real.

De mint írtam, óvatosan bennünk van a blama lehetősége(dortmund), de Ancelotti szerintem taccsra tud tenni egy olasz csapatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:53

Ramioli írta:Na látod ilyet a másik oldalon nem igen lehetne látni, mármint katalánék oldalán, azok ellenünk szurkolnának
Azért a Juve-Barca más lenne, ott már lehet inkább az olaszok felé billenne a mérleg nyelve :mrgreen:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 15:49

nmate írta:
Kerlon írta:hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve. :|
Ezért is írtam, hogy azzal a részével már nem értek egyet. Viszont egy igazi olasz csapat, amik a legveszélyesebbek, rég volt ilyen a BL-ben, valamilyen szinten hiányoztak is.

Amúgy másik meccsen én kimondom, a Barcának szurkolok, basszon oda ez a két csapat a világnak (főleg a németeknek) és legyen spanyol házidöntő ismét. Németországban. B-)
Na látod ilyet a másik oldalon nem igen lehetne látni, mármint katalánék oldalán, azok ellenünk szurkolnának :D de én sem szeretem az Fc Bayern Münchent :-@ és akkor még enyhén fogalmaztam :D tavaly jó volt látni Müllert Riberyt lógó orral :D :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:47

pheco írta:
numberone1 írta:Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
Komolyan direkt trollkodsz már.
addig el se jutottam a hozzászólásában, hatalmas :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 24., péntek 15:46

én meg aszondom tökmindegy mi lesz a 2 fcb meccsén, nem érdekelnek csak a maradék energiát öljék ki egymásból a szezon hátralevő részére, mi meg valahogy húzzuk be azt a 2 meccset
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 24., péntek 15:45

numberone1 írta:Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
Komolyan direkt trollkodsz már.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:42

numberone1 írta: Marchisio kozepen jatszik, akik tamadnak azok Vidal es Pogba ok jobbak Jamesnel. A nyugdijas Evra tobbet tamad mint Coentrao, aki messze nem hozza azt amit es szerintem mar nem is fogja, ahogy Evra sem. Csicsarito = Morata.
Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James, de nem fert be Pogbatol es Vidaltol.
Nalunk jatszik a kolumbiai mert jatszania kell, az ara miatt es nincs mas jelenleg.
Mondjuk a taktikájukból adódik, hogy Evrának több a támadó feladata és lehetősége is. Pogba meg Vidal meg nem száz, hogy jobbak a kis, nímand, egylábas, Jamesnél... MAX. szerinted, de az már elég nagy különbség.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:31

Ja, nekem ez így marad.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 24., péntek 15:31

besteve7 írta:
numberone1 írta:szerk:Javitom magam, nem mondok nagyot azzal, h akiket felsoroltal, meg a Juve kezdojebe sem ferne be.
Ne add már be nekem, hogy a lassan nyugdíjas Evra jobb, mint Coentrao :lol: Vagy Marchisio jobb Jamesnél és sorolhatnám.
Mondjuk szerintem a mi cserepadunk inkább lenne nagy százalékban kezdő a Juveban. Elég csak Moratara gondolni, itt mindenki legszivesebben a világ végére kívánta volna, erre ott lassan alapkezdő lesz.
Persze itt nem azt akarom mondani, hogy könnyű meccs lesz, mert nem, de kis szerencsével, ami az Calderonban nem volt meg, már Torinoban el lehet dönteni a továbbjutás kérdését.
Marchisio kozepen jatszik, akik tamadnak azok Vidal es Pogba ok jobbak Jamesnel. A nyugdijas Evra tobbet tamad mint Coentrao, aki messze nem hozza azt amit es szerintem mar nem is fogja, ahogy Evra sem. Csicsarito = Morata.
Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James, de nem fert be Pogbatol es Vidaltol.
Nalunk jatszik a kolumbiai mert jatszania kell, az ara miatt es nincs mas jelenleg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:30

nmate írta:
Kerlon írta:hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve. :|
Ezért is írtam, hogy azzal a részével már nem értek egyet. Viszont egy igazi olasz csapat, amik a legveszélyesebbek, rég volt ilyen a BL-ben, valamilyen szinten hiányoztak is.

Amúgy másik meccsen én kimondom, a Barcának szurkolok, basszon oda ez a két csapat a világnak (főleg a németeknek) és legyen spanyol házidöntő ismét. Németországban. B-)
Szerintem sima Barca lesz. Szétkontrázzák majd a Müntyent.
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. április 24., péntek 15:25

Ez akkor is így marad, amikor elkezdődik majd a meccsük? :)

Én is voltam már így, hogy a spanyol foci bizonyítsa csak, hogy az agyonsztárolt PL a kanyarban sincs, de egyszerűen amint meghallom a kezdő sípszót, nem tudok a Barcának szurkolni. A Bayern is abszolút unszimpatikus csapat (a játékosok között is akad, illetve a vezetőség főleg, aki a nagyképűséggel kelt bennem ellenérzést), de inkább nekik "drukkolgatok" majd így is.

A Juventust meg ütni kell. Nem várok nagy arányú továbbjutást, de egyszerűen nem meggyőzőek az olaszok. Amennyiben az Atletico elleni mentalitást sikerül átmenteni ellenük is, akkor a sérültek ellenére is tovább fogunk menni.

Ha pedig ez összejön, akkor a döntőben bármi lehet, persze addigra nagyon jó lenne, ha Modric és Benzema már néhány játékperccel a lábában lenne. Ha Ők is bevethetőek lennének, akkor mindkét B ellen legalább 50% eséllyel indulnánk szerintem, abban meg külön bízok, hogy a történelmi lehetőség tüzelné a játékosokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:14

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 15:09

hátha azt írta volna, hogy megszenvedünk velük, de azt írta, hogy jobb csapat a Juve. :|
K

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. április 24., péntek 15:09

numberone1 írta:szerk:Javitom magam, nem mondok nagyot azzal, h akiket felsoroltal, meg a Juve kezdojebe sem ferne be.
Ne add már be nekem, hogy a lassan nyugdíjas Evra jobb, mint Coentrao :lol: Vagy Marchisio jobb Jamesnél és sorolhatnám.
Mondjuk szerintem a mi cserepadunk inkább lenne nagy százalékban kezdő a Juveban. Elég csak Moratara gondolni, itt mindenki legszivesebben a világ végére kívánta volna, erre ott lassan alapkezdő lesz.
Persze itt nem azt akarom mondani, hogy könnyű meccs lesz, mert nem, de kis szerencsével, ami az Calderonban nem volt meg, már Torinoban el lehet dönteni a továbbjutás kérdését.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 15:08

Most csak 6 kap a Barca , és szépen lecseréli sorban a sztárokat L Enrique :D Messi Neymar Suarez le nehogy lelki sérülést szenvedjenek :D na jó viccet félre téve, kíváncsi vagyok mennyű tűz van ebben a Barcelonában, mert jó formában vannak az tény.. de még nem derült ki hogy mennyi tűz van bennük mert vagy simán nyernek, vagy hamar lefekszenek az ellenfélnek.. plusz van törleszteni valójuk mert az a 7es nagyon megalázó volt egész Spanyolországnak!! nagyon várom mire mennek egymással.. mi tavaly felmostuk velük a padlót , kíváncsi vagyok Katalánék hogy muzsikálnak ha küzdeni kell! :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 24., péntek 15:07

GT37 írta:
morientes írta:Én kedvellek GT,de haggyuk már ezt az álszent baromságot.Jelen pillanatban,(fáj kimondani),de a barcelona europa legjobb formában lévő csapata.Ha innen nem mentek tovább,meg is érdemlitek.
A formát illetően egyetértek, remélem, ez ki is fog tartani május végéig. :D Én csak a középpályájuktól félek, attól, hogy dominálni fogják talán mindkét meccset, és kérdéses, hogy mi erre hogyan tudunk reagálni. Pep pedig jól ismer minket (még ezt a kicsit átalakított csapatot is), meg tudja találni a gyenge pontokat. Cserébe mondjuk nekik van egy kissé ingatag lábakon álló védelmük, amely majd a Messi-Suárez-Neymar hármassal nézhet farkasszemet, míg a mi védelmünk (és a csapatszintű védekezésünk is) sokat fejlődött tavaly óta. Remélem, eleget ahhoz, hogy nagyjából hatástalanítani tudják majd Lewandowskit, Robbent és a többieket.
Amit Pep tud a barcelonarol,azt LE ugyan úgy tudja Pepről.De mivel Pep,és ez kiderült,csak egyfajta rendszert ismer,LE,(bármily meglepő),tud váltani ha kell,bele tud nyúlni a meccsbe,rotál,(ami Pepről megint nem mondható el),ráadásul olyan támadó sora van,amiről Pep csak álmodhat.
Ősszel ez a barca annyira dibdáb volt,hogy én azt gondoktam,nem hogy a ligáért,de még a legjobb négy is necces lehet.Messi csak sétált,Suarez nem tudta felvenni a ritmust,egyedül Beymar hozta amit egy ilyen szinten kell,a kp röhelyes volt,a védelem meg nulla.
Aztán idén már beérett a csapat,Messi összekapta magát,Suarez megtalálta a helyét,a kp feljavult,hogy Xavi mellőzve lett,Mascherano viszi a primet,Iniesta megint kezd a régi lenni,a hátvéd sor is rendesen javult,Pique már nem szerencsétlenkedik annyit,Bartra is feljavult...
Ezzel szemben a bayern produkált egy nagyon erős őszt,de idén már koránt sem annyira meggyőző a csapat,érthetetlen vereségek a bundásban,nem tudnak kilépni a tilitoli árnyékából,azt a porto elkenit meg inkább kiugró eredménynek nevezném mint tendenciának...szal a barca az esélyes,nem kérdés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 24., péntek 15:06

My mistake, rosszul írtam, 55-45 a Barcának :mrgreen: A Müller félék miatt tartom ilyen szorosnak, hiába a sérültek.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. április 24., péntek 15:06

Én a Bayerntől jobban tartok, a Barcánál idén már 2x voltunk sokkal jobbak, egyszer 90 egyszer meg vagy 50-60 percig. Szerintem 1 fullos kezdővel inkább nekünk állna a zászló. A Bayern meg azt az 5-0át biztos, hogy nagyon durván vissza akarja adni. Habár ha pont a katalánok ellen szopnánk ki a döntőben, nem tudom hogy viselném el.

Lényeg, hogy menjünk tovább a juve ellen.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 24., péntek 15:05

Mondjuk jó lenne a Juvénak visszavágni 2003-ért...nagyon hasonló volt akkor is a helyzet...BL címvédőként, fő esélyesként mentünk neki a párharcnak...aztán ott ki is zúgtunk (4-3-as összesítéssel), úgy, hogy ráadásul az első meccset be is húztuk...
a Juve mindig is az egyik legnagyobb mumusunk volt az európai hadszíntéren...a mérleg is eléggé kiegyenlített ellenük (8 győzelem, 1 döntetlen és 7 vereség)...nem csodálkoznék egy hasonló párharcon, mint most az Atleti ellen...kevés góllal...lehet, hogy megint Chicharito lesz majd a nyerő ember? (Csak azt remélem, hogy nem Morata :mrgreen: )

Vissza: