Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Shang Chi
Talan a legjobb Marvel eredet tortenete. Nem koveti nagyon a tipikus szuperhosos filmek narrativajat, sokkal lassabb a tortenet folyasa. Picit olyan erzesem volt, mintha egy azsiai folmet latnank, amibe eppenseggel van szuperhosos elem is. En a Black Pantherrel hasonlitanam ossze, ott picit eroltetnek ereztem a hypeot es nagyon rank akartak tolni az eltero kultura unnepleset, itt sokkal valodibb es hihetobb volt az egesz. Osszesegeben meglepoen jo film volt.
Talan a legjobb Marvel eredet tortenete. Nem koveti nagyon a tipikus szuperhosos filmek narrativajat, sokkal lassabb a tortenet folyasa. Picit olyan erzesem volt, mintha egy azsiai folmet latnank, amibe eppenseggel van szuperhosos elem is. En a Black Pantherrel hasonlitanam ossze, ott picit eroltetnek ereztem a hypeot es nagyon rank akartak tolni az eltero kultura unnepleset, itt sokkal valodibb es hihetobb volt az egesz. Osszesegeben meglepoen jo film volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
The fundamentals of caring, 10/10, olyan mint az Intouchables, csak jobb.h3x0r írta:Találkozott már bárki netflixen jó filmmel?ziro4vr írta: Beckett
Köszi netflix, újabb semmilyen közepes instant felejtős film.![]()
Rose Island is jó volt egy 8/10-re és a marriage storyt is érdemes látni. Nekem a Red dot is tetszett, meg a Moxie is, bár utóbbit innen nem sokaknak ajánlanám

Na meg a magyar film gyűjteményt a Netflixen 10/10, tök jó magyar filmek vannak fent amikről korábban még csak nem is hallottam.
Amúgy csomó jó film van fent, de azért értelek, a nagy többség eléggé egy kaptafára épül amiből hiányzik a plusz és sima 5/10-ek

The platform. Egy egyedi, elgondolkodtato tortenet. Elegge nyomaszto egy alkotas de ez is volt a celja valoszinuleg.h3x0r írta:Találkozott már bárki netflixen jó filmmel?ziro4vr írta: Beckett
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Undoritoak a netflixes filmek. A top10 legnezettebb filmjeik imdb atlagpontszama valahol 4.5-5.0 kozott mozog altalaban.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én most a How to Sell Drugs Online (Fast) sorozatot nézem, az jó. Előtte meg az Atypicalt, szintén.
Filmek terén tényleg katasztrófa.
https://youtu.be/hAvKekxaXco
mondanám hogy na majd ez jó lesz, de inkább nem
Filmek terén tényleg katasztrófa.
https://youtu.be/hAvKekxaXco
mondanám hogy na majd ez jó lesz, de inkább nem

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem a Witcher anime (?) is bejött még ha nem is volt hibátlan.
Viszont a sorozataik az elmúlt időben kritikán aluliak. Annyi energiát fordítanak a diversityre, hogy történetírásra nem marad idejük, ahelyett, hogy érdekes karaktereket és történeteket írnának aztán feltöltenék a megfelelő színészgárdával.
Viszont a sorozataik az elmúlt időben kritikán aluliak. Annyi energiát fordítanak a diversityre, hogy történetírásra nem marad idejük, ahelyett, hogy érdekes karaktereket és történeteket írnának aztán feltöltenék a megfelelő színészgárdával.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És a legrosszabb, hogy minden filmjük 2 órás.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Ott a doku filmek jok, pl amik sorozatgyilkosokrol szolnakh3x0r írta:Találkozott már bárki netflixen jó filmmel?ziro4vr írta: Beckett

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- h3x0r
Találkozott már bárki netflixen jó filmmel?ziro4vr írta: Beckett
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Múlthéten néztem, de hogy minek?ziro4vr írta: Beckett

Most a Boss Level pörög x napja, fasza altató

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az új Kampókéz csak szerintem rohadt rasszista a fehérek ellen?Ha ez fordítva történik a rendezőt kb eltiltják az élettől is.

Wanda osszes reszenel is mondtak hogy Mephisto van a hatterben, mindennel vilagosabb. Lassan olyanok lesznek mar, hogy latnak az utcan egy pocsolyat es azt hiszik ra hogy Mephisto.P. Krisz írta:Az internet mindent IS tudó népe szerint Ő nem Strange, hanem Mefityisztó.ziro4vr írta: Mondjuk ez elég láma hogy strange aki az uccso bosszúállókban egy full felelős karakter volt már, segít mert szegény peternek szar.De gondolom meg lesz magyarázva.

- P. Krisz
Az internet mindent IS tudó népe szerint Ő nem Strange, hanem Mefityisztó.ziro4vr írta: Mondjuk ez elég láma hogy strange aki az uccso bosszúállókban egy full felelős karakter volt már, segít mert szegény peternek szar.De gondolom meg lesz magyarázva.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az új witcher filmet/animét láttátok már?
Jó cucc lett , szépen animálva. És látszik, hogy egy jó sztorihoz nem kell pc checklistet írni.
Jó cucc lett , szépen animálva. És látszik, hogy egy jó sztorihoz nem kell pc checklistet írni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ez elég láma hogy strange aki az uccso bosszúállókban egy full felelős karakter volt már, segít mert szegény peternek szar.
De gondolom meg lesz magyarázva.

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem jelenleg messze a legjobb karakter a sok kozul. Jo a szinesz, jol megvan irva, a korulotte levoket is eltalaltak. Nekem tetszik, hogy mindig kap maga melle egy mentor figurat es nem lesz onalloan egy mindent legyozo szuperhos.Csabi írta: amennyire soha nem rajongtam a póki filmekért, meg magáért a karakterért sem, ebben az iterációban az egyik kedvencem. nagyon eltalálták sztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most meg lehet megoldjak, hogy kilete megis titok legyen meg a baratok elott is? Nagyon sok lehetoseguk van, en csak attol felek, hogy tul sok dolgot fognak beletolni egy filmbe. Megjelenik par gonosz akik kulon kulon is siman jok fogonosznak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Holland simán a legjobb Póki. Így Strange mellett meg pláne brutál jó lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Felülök én is a hype vonatra, ez jó cumó lesz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa