Deal.alexoxladjackoxi írta:
Ha nem ő, akkor már inkább Alonso.![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 10:59
Deal.alexoxladjackoxi írta:
Ha nem ő, akkor már inkább Alonso.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. október 9., vasárnap 10:58
Ha nem ő, akkor már inkább Alonso.Remy írta:Nem vitás. Úgy kellett az egész sportágnak, mint egy falat kenyér. Már az első futamon látszódott, hogy nagyra hivatott ez a gyerek. Egyenes, őszinte, karakteres.alexoxladjackoxi írta: 2 VB cím, agyonnyerte magát idén, nem nagyon kell ezt túlragozni.A mezőny legjobb pilótája, lassan a számai alapján is ott lehet a legnagyobbak között. A tehetsége és a sportágra gyakorolt hatása alapján nálam már most ott van.
![]()
Még 2 win kell és megvan neki a legtöbb győzelem is egy szezonon belül. 13-13mal áll Schumi és Vettel.
Mindenesetre jövőre remélem Leclerc lesz a VB. Kell a változatosság is az F1-nek. Nem jó, ha egy pilóta 3-4-5 címet nyer egymás után. Noha nyilván más a helyzet, ha azt folyamatos harcban nyeri.
Itt a Ferka elfogyott a szezon második felére. A korábbi Ferrari-Vettel év nekem is eszembe jutott. De ott a német csúnyán belerakta a magáét is abba a buktába. Itt Lec azért jóval erősebb. De ilyen csapattal esélytelen vagy. Kár érte. Kiélezettebb harcot ígért ez a szezon. A számok más mutatnak, de itt több győzelmet is úgy húzott be az RB, hogy nem szabadott volna. Csak köszönték szépen.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 9., vasárnap 10:56
Nagyjából ígyalexoxladjackoxi írta: 2 VB cím, agyonnyerte magát idén, nem nagyon kell ezt túlragozni.A mezőny legjobb pilótája, lassan a számai alapján is ott lehet a legnagyobbak között. A tehetsége és a sportágra gyakorolt hatása alapján nálam már most ott van.
![]()
Amúgy lehetett volna ez szorosabb VB, de a Ferrari még nem állt készen csapatként arra, hogy felvegyék a versenyt a Max-Red Bull párossal. Amikor még jó volt a kocsi, akkor sem tudták soha maximalizálni a lehetőségeiket, hol mondjuk a taktika, hol Leclerc hibája miatt, a szezon második felére meg a fejlesztési versenyben is csúnyán alul maradtak. Kb. a '18-as Ferrari jut eszembe, ott is egy darabig nagyon jók voltak, de elfogyott a csapat meg Vettel is teljesen a hajrára.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 10:55
Nem vitás. Úgy kellett az egész sportágnak, mint egy falat kenyér. Már az első futamon látszódott, hogy nagyra hivatott ez a gyerek. Egyenes, őszinte, karakteres.alexoxladjackoxi írta: 2 VB cím, agyonnyerte magát idén, nem nagyon kell ezt túlragozni.A mezőny legjobb pilótája, lassan a számai alapján is ott lehet a legnagyobbak között. A tehetsége és a sportágra gyakorolt hatása alapján nálam már most ott van.
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. október 9., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 9., vasárnap 10:44
Ahogy egyébként épp most a stúdióban is beszélik rohadtul nem voltak pont abban a kanyarban harcban a pozicioért. Szimplán a féktávot nézte el Lec. Nyilván ez kevésbé egyértelmű mert nem látod vizes pályán a fékezést követő füstölést a kerekek felől...Galacticos írta:
Az utolso kor utolso kanyarjaba azzal tartod meg a poziciodat hogy telibe levagod a kanyart akkor nem jogos az hogy megbuntetik? Tok egyertelmu hogy de.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 9., vasárnap 10:43
Ha te ilyen okos vagy, akkor miert irsz olyan faszsagokat, hogy a tavalyi utolso futamon bearaztak Hamiltont?Galacticos írta:Az utolso kor utolso kanyarjaba azzal tartod meg a poziciodat hogy telibe levagod a kanyart akkor nem jogos az hogy megbuntetik? Tok egyertelmu hogy de.Zubkov írta: Igazából én azt nem értem, hogy ha futam közben van egy ilyen in incidens akkor Lec-et max figyelmeztetik elsőre , de még lehet másodjára is. De, hogy első ilyen pályaelhagyásnál nem kapott volt 5 secet az biztos.
Most akkor mire fel kellett azonnal itt büntetést kiosztani? Min múlik ez? Ahogy épp felkelnek a bírák? Ha ilyen kedvem van ez ha olyan kedvem van akkor meg az? Nevetséges... még ha igazából most ezen semmi nem múlik akkor is nevetséges.
De ha meg most lekommunikaljak hogy ja bocs megsem vilagbajnok még, azok utan h mar gratulaltak neki az is oriasi blama.babaking írta: Most felteszem az alu sapit: azért kapott Lec büntetést, hogy Max Japánban legyen világbajnok a Honda miatt.Van akinek mindig jobb forgalommal szembe mennie. Mas tema de viniciusnal is megmondta eveken keresztul hogy fek es szar es az is marad. Kozben csak bl dontot dontott el, en mar meg sem lepodok hogy az f1et is a cseh2n nezi valaki.Remy írta:Még mindig fáj?
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 9., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. október 9., vasárnap 10:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 9., vasárnap 10:36
Az utolso kor utolso kanyarjaba azzal tartod meg a poziciodat hogy telibe levagod a kanyart akkor nem jogos az hogy megbuntetik? Tok egyertelmu hogy de.Zubkov írta: Igazából én azt nem értem, hogy ha futam közben van egy ilyen in incidens akkor Lec-et max figyelmeztetik elsőre , de még lehet másodjára is. De, hogy első ilyen pályaelhagyásnál nem kapott volt 5 secet az biztos.
Most akkor mire fel kellett azonnal itt büntetést kiosztani? Min múlik ez? Ahogy épp felkelnek a bírák? Ha ilyen kedvem van ez ha olyan kedvem van akkor meg az? Nevetséges... még ha igazából most ezen semmi nem múlik akkor is nevetséges.![]()
De ha meg most lekommunikaljak hogy ja bocs megsem vilagbajnok még, azok utan h mar gratulaltak neki az is oriasi blama.babaking írta: Most felteszem az alu sapit: azért kapott Lec büntetést, hogy Max Japánban legyen világbajnok a Honda miatt.
Van akinek mindig jobb forgalommal szembe mennie. Mas tema de viniciusnal is megmondta eveken keresztul hogy fek es szar es az is marad. Kozben csak bl dontot dontott el, en mar meg sem lepodok hogy az f1et is a cseh2n nezi valaki.Remy írta:Még mindig fáj?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 10:35
Én nem tudom mi van, de simán benne lehet. Totális káosz, az FIA megint mélyebbre ásta magát. Bohózat volt, amit műveltek az egész futam alatt.babaking írta:
Most felteszem az alu sapit: azért kapott Lec büntetést, hogy Max Japánban legyen világbajnok a Honda miatt.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 9., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 9., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 9., vasárnap 10:31
csak a pokhendi ostobasagRemy írta:Még mindig fáj?Kerlon írta:
![]()
![]()
Bearazta jaa palyan bearaztak, majd jott a fia bohozott es olyan feltelekkel kellett bearaznia, amivel meg Latifi is megelozte volna, ha nem miatta lett volna eselye a hollandnak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 9., vasárnap 10:27
De gondolom amikor hamiltont semmiert nem buntetik meg amiert mindenki mast igen, akkor tapsolsz az fia-nak hogy tamogatjak az elso szinesborut.Kerlon írta:Galacticos írta:
En pedig mintha ugy lattam volna hogy tavaly a palyan arazta be lewist.
De amugy ez a bejelentes a vb cimrol rettento gagyi volt..meg ez is hogy ki se tudjak szamolni h vilagbajnok e![]()
![]()
![]()
Bearazta jaa palyan bearaztak, majd jott a fia bohozott es olyan feltelekkel kellett bearaznia, amivel meg Latifi is megelozte volna, ha nem miatta lett volna eselye a hollandnak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 10:26
Még mindig fáj?Kerlon írta:Galacticos írta:
En pedig mintha ugy lattam volna hogy tavaly a palyan arazta be lewist.
De amugy ez a bejelentes a vb cimrol rettento gagyi volt..meg ez is hogy ki se tudjak szamolni h vilagbajnok e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 9., vasárnap 10:24
Galacticos írta:En pedig mintha ugy lattam volna hogy tavaly a palyan arazta be lewist.Kerlon írta: megint nem a palyan lett vilagbajnok, fia elintezte![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 9., vasárnap 10:20
En pedig mintha ugy lattam volna hogy tavaly a palyan arazta be lewist.Kerlon írta: megint nem a palyan lett vilagbajnok, fia elintezte![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. október 9., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 9., vasárnap 10:17
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem