Egyéb bajnokságok
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Egyéb bajnokságok
Toni
Luka
Lucas. 

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak azon morogtam, hogy amikor mi hitelre, meg kikazdálkodva vettünk játékosokat és szétnyertük magunkat, az borzasztóan felháborította a katalánok és a világ futballját.Realista24 írta:Ezer eve nem beszel ilyeneket.Steve írta:
Azta qva…![]()
![]()
A jó Leonáárd megérdemli!
Viszont van egy olyan érzésem, hogy Pep elő fog bukkanni egy bokorból, hogy ez azért van mert a Real felborította a piacot.![]()
Ezekre az őrültségekre meg senki nem szól semmit, sőt gondolom a reakció az lesz, hogy megérdemli..
Csak ezen morogtam cinikus megjegyzéssel.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezer eve nem beszel ilyeneket.Steve írta:Azta qva…Realista24 írta: Ugy fest, hogy valid a szaudiak 400 millios eves ajanlata Messinek.
![]()
![]()
![]()
Viszont van egy olyan érzésem, hogy Pep elő fog bukkanni egy bokorból, hogy ez azért van mert a Real felborította a piacot.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azta qva…Realista24 írta: Ugy fest, hogy valid a szaudiak 400 millios eves ajanlata Messinek.
![]()

Viszont van egy olyan érzésem, hogy Pep elő fog bukkanni egy bokorból, hogy ez azért van mert a Real felborította a piacot.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nagyon szeretném ha bedőlne az egész és azok akik akarnak még valamit a karrierjüktől elmennek értelmes klubokba, (Hakimi-Mendes pl. hozzánk'shutterisland írta: szepen hullik darabokra a psg.
nyilvan varhato volt, hogy a sok ego, az elukon az e melle most mar mindent vegkepp telibe leszaro messivel, neymarral nem lesz egy konzisztens, balanszos projekt, de en azert tobbet vartam ennel a freak csapattol.
ramos meglepoen nyugisnak tunik ott a tobbi kozott.![]()
kivancsi vagyok, hogy a sejk ujragondolja e ezt az egeszet es a meg hasznos zsoldosai (ruiz, renato, vitinha, nuno mendes, stb) kore epitenek e ki valamit sikerehes jatekosokkal vagy kiszall es ugy elsullyed az egesz, mint az anzsi.
amennyire szetesni latszik az egesz, a bajnoksagban az az 5 pont is csak azert tunik eleg elonynek, mert a hatralevo meccseik konnyuek, a lens es marseille meg tobbek kozt egymassal is jatszanak.

Szerintem Messi és Neymar helyett vesznek két embert a Diaby/Coman/Son/Dembele vonalból, a ligát pedig nyerni fogják. BL-ben meg megy tovább a flopperkedés.
baszki erre én is emlékszem.miro. írta: Eletem egyik legnagyobb meccse amit lattam.![]()
Jo talan,mert fiatal voltam es azert,de azota is a hidegraz.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaja, jövőre lehet már BL-be juthat a szaúdi győztes. Vagy komolyabb trófea lesz, mint a BL

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szepen hullik darabokra a psg.
nyilvan varhato volt, hogy a sok ego, az elukon az e melle most mar mindent vegkepp telibe leszaro messivel, neymarral nem lesz egy konzisztens, balanszos projekt, de en azert tobbet vartam ennel a freak csapattol.
ramos meglepoen nyugisnak tunik ott a tobbi kozott.
kivancsi vagyok, hogy a sejk ujragondolja e ezt az egeszet es a meg hasznos zsoldosai (ruiz, renato, vitinha, nuno mendes, stb) kore epitenek e ki valamit sikerehes jatekosokkal vagy kiszall es ugy elsullyed az egesz, mint az anzsi.
amennyire szetesni latszik az egesz, a bajnoksagban az az 5 pont is csak azert tunik eleg elonynek, mert a hatralevo meccseik konnyuek, a lens es marseille meg tobbek kozt egymassal is jatszanak.
ramos meglepoen nyugisnak tunik ott a tobbi kozott.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd keretik egy Szaudi liga topic, mert ugye onnantol, hogy Messi odakerul, szamitani fog.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Apropenz, mit akarsz.
Megprobaltam atvaltani mai arfolyamon forintra, jezusom.
Hogy fulladnanak bele az olajukba.
Megprobaltam atvaltani mai arfolyamon forintra, jezusom.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Negyszaz millio...400....Faust írta: Ce nem veletlenul akar lelepni akkor.![]()

Kozben a PSG vezetosege megerositette a biztonsagi szolgalatot Messi, Neymar es Verratti hazanal, mert az ultrak eleg morcosak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ce nem veletlenul akar lelepni akkor.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugy fest, hogy valid a szaudiak 400 millios eves ajanlata Messinek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerk.
43’ Tonetto (S), 83’ Kutuzov (S), 88’ Martins (I), 91′ Vieri (I), 92′ Recoba (I)
0:2rol 4 perc alatt megforditottak a hajraban,hozzateszem.
43’ Tonetto (S), 83’ Kutuzov (S), 88’ Martins (I), 91′ Vieri (I), 92′ Recoba (I)
0:2rol 4 perc alatt megforditottak a hajraban,hozzateszem.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
https://youtu.be/wl6jsUVh8ag
Eletem egyik legnagyobb meccse amit lattam.

Jo talan,mert fiatal voltam es azert,de azota is a hidegraz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ugye ha lenne egy Lukaku, nem kéne ilyeneket kérdezgetni..Faust írta:Tegnap bevillant, hogy hatha van itt egy excel/stathuszar, aki nem Raisen, mert tole inkabb nem kerdez az ember semmit, aki tudja, hogy van-e a ligaban lassabb szelso (vagy egyaltalan, jatekos) alibi Marco fiunknal. Amikor fejlehajtva sprintel, es siman lekocogjak, imadom.hehetheoriginal írta:
Csipaztam azt az intert.
Vajon miert![]()
![]()
De megnezel most egy asensiot, egy ilyen recoba utan, aztan kidobod a tv-t meg a gyerek focilabdajat is a picsaba, hogy hova fajult ez az egesz sportag![]()

Szemre nekem WilliamCarvalho a betisből az egyáltalán leglassabb, szélsőből meg Hazard
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Fogadni kéne a lassan 42 éves Joaquin meg Asensio között sprintversenyben, nem nyugodtan tenném fel a pénzem Asensiora....Faust írta:
Tegnap bevillant, hogy hatha van itt egy excel/stathuszar, aki nem Raisen, mert tole inkabb nem kerdez az ember semmit, aki tudja, hogy van-e a ligaban lassabb szelso (vagy egyaltalan, jatekos) alibi Marco fiunknal. Amikor fejlehajtva sprintel, es siman lekocogjak, imadom.![]()

Tegnap bevillant, hogy hatha van itt egy excel/stathuszar, aki nem Raisen, mert tole inkabb nem kerdez az ember semmit, aki tudja, hogy van-e a ligaban lassabb szelso (vagy egyaltalan, jatekos) alibi Marco fiunknal. Amikor fejlehajtva sprintel, es siman lekocogjak, imadom.hehetheoriginal írta:Csipaztam azt az intert.
Vajon miert![]()
![]()
De megnezel most egy asensiot, egy ilyen recoba utan, aztan kidobod a tv-t meg a gyerek focilabdajat is a picsaba, hogy hova fajult ez az egesz sportag

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham