Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 7., kedd 16:38

https://twitter.com/madridistatvYT/stat ... idistatvYT

:agree: Hangolodas.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. május 6., hétfő 21:30

Thomas Müller: "I'm excited to see what the new Bernabeu will be like, because it has just been renovated. What fascinates me the most is that it's right in the centre of the city. You're just in some neighbourhood, go round the next block and suddenly there's an 80,000 seater stadium there. Football is really important in Madrid. You can see that in games like this. I personally think that it simulates your performance".

:agree:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 6., hétfő 14:36

Felváltva kéne Turpin meg Orsato minden meccsünkre. :D Marciniak se rossz bíró.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 12:54

hehetheoriginal írta: ajjaj ez a nagyfeju kopasz, szokott faszsagot fujni sajnos. :coffee:
VB dontot is o vezette amugy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 6., hétfő 12:41

Van e már bármilyen találgatás arra nézve, hogy ki lesz Rudi párja szerdán? Nacho sajnos nem mindig alkalmas erre a szintre (már) sajnos, de a legnagyobb szíve neki van. Csucsu alapvetően nem védő, és ha ott kezd akkor csökken a variációs lehetőség. Militao pedig hétvégén nagyon rozsdásnak tűnt, én őt még nem raknám be. De hiányzik Ramos és Pepe ahh... 🙁

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 11:09

ajjaj ez a nagyfeju kopasz, szokott faszsagot fujni sajnos. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 6., hétfő 10:27

Realista24 írta: Szymon Marciniak lesz a biro.
Eddigi eredmenyeink:

4-0 vs Man. City 22/23 (L)
2-3 vs Chelsea 21/22 (L, but qualified)
0-3 vs Sheriff Tiraspol 21/22 (W)
2-4 vs Atlético Madrid 18/19 (L)
1-1 vs Spurs 17/18 (D)
2-2 vs Dortmund 16/17 (D)
2-0 vs Roma 15/16 (W)
Eleg szarul néz ki :/

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 10:24

Szymon Marciniak lesz a biro.
Eddigi eredmenyeink:

4-0 vs Man. City 22/23 (L)
2-3 vs Chelsea 21/22 (L, but qualified)
0-3 vs Sheriff Tiraspol 21/22 (W)
2-4 vs Atlético Madrid 18/19 (L)
1-1 vs Spurs 17/18 (D)
2-2 vs Dortmund 16/17 (D)
2-0 vs Roma 15/16 (W)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 5., vasárnap 13:37

petiamadridista írta:
tubatibi írta: Coman, Musiala, Sané sem lesz ellenünk.

De Ligt is kérdéses.
Ez mennyire biztos ??
Egyedül Guerreiro aki tuti nem lesz. A többit nem tudom honnan veszi a kollega biztosra, én semmi ilyet nem látok.

De Ligtről azt nyilatkozta Tuchel hogy szerdán kiderül játszhat e, de edzett ma. Sanéról, hogy fájdalmakkal játszik régóta, Musiala meg pihent hétvégén, ő is edz ma a csapattal. Szóval tippre ott lesz mind.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 5., vasárnap 13:31

Ezt mondtak az elso meccs elott is es megis volt musiala meg sane is.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 5., vasárnap 13:28

tubatibi írta: Coman, Musiala, Sané sem lesz ellenünk.

De Ligt is kérdéses.
Ez mennyire biztos ??

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. május 5., vasárnap 13:12

Coman, Musiala, Sané sem lesz ellenünk.

De Ligt is kérdéses.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 2., csütörtök 17:07

Már a gól előtt a tv-n keresztül is látva az indítást elkönyveltem, hogy hosszú, ez a kapusé, aztán meglepődtem h a kapus nem jött. Bár az a labda nagyon oda volt rakva, jóval rövidebb lett mint ahogy kinézett elsőre.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 11:52

Nagyon jó kapus, elképesztő, hogy mai napig véd, de ha csak elindul picit a labda felé is akkor már látta volna hogy simán eléri, így meg hogy el se indult az elején egy picit se az esélyét is elvette magától hogy ne legyen gól.

De mondom lehet mostanában ennyire a kapuban van már, de ez nagyon fura volt nekem.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 2., csütörtök 11:48

ferni írta: Neuer meg meg sincs említve, a nagy sweeper keeper, a kapusposzt megreformálója.... :lol: :lol: :lol:

Sztem ha elkezd előre bukfencezni is odaér a labdára, ennek meg teljesen befosva földbe meredtek a lábai... :lol:

De ez után is volt egy helyzet, hogy jóval hátrébb volt, mint szokott lenni, nem csak a gólnál volt ez.

Nálam az első gól kb ugyanannyira Neuer hibája volt, mint Kimé, sőt

Neuer 38 tobb komoly sérüléssel a háta mögött.
Mar régóta nem elit, értsd top3.

Ennek ellenére egy teljesen korrekt kapus.
ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 11:24

Neuer meg meg sincs említve, a nagy sweeper keeper, a kapusposzt megreformálója.... :lol: :lol: :lol:

Sztem ha elkezd előre bukfencezni is odaér a labdára, ennek meg teljesen befosva földbe meredtek a lábai... :lol:

De ez után is volt egy helyzet, hogy jóval hátrébb volt, mint szokott lenni, nem csak a gólnál volt ez.

Nálam az első gól kb ugyanannyira Neuer hibája volt, mint Kimé, sőt

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 2., csütörtök 10:57

wZoLee7 írta:
kecsu10 írta: https://vm.tiktok.com/ZGexXL23B/

Most találtam Tiktokon ezt az elemzést. Kiválóan elmagyarázza, jobban ért hozzá mint a magyar stúdiók nagy szakértői. Ezt nem értik meg a Bayern drukkerek sem, azt hiszik egyedül csakis Kim a hibás mindenért. Persze értem én, hogy a szurkolói mentalitás ilyen, kell egy bűnbak, de aki érti is, nemcsak nézi a futballt az másképp gondolja.
szép magyarázat, de a videon is látszik, hogy Kim agyatlanul indult meg és túlságosan fellépett. Nyilván nem kell mindig egy valaki nyakába varrni, de ott 10-ből 9 védő nem rohan be a támadó mellé és amikor a kapu és a támadó között állva felismeri, hogy megkerülik egyszerűen végrehajt egy taktikai faltot. Ennyit tett volna a védők többsége.

LV eseténél meg volt egy szitu ahol tök egyértelműen felismerné egy védő, mert Lucas ugye nem az, hogy a legjobb esetben is csak a támadó lábát tudja elérni, és ha oda rúg az 11-es lesz. LV-nek meccsenként vannak ilyen esetei, ősszel is több olyan szitu volt ahol róla kaptunk vagy kaphattunk volna 11-est. Kár magyarázni, nem egy védőről van szó, alapvetően semmi keresnivalója nem lenne abban a pozícióban, nem neki kellene védekeznie az érkező támadóra utolsóként. Ezért lesz irtó nagy hiba szerződést adni neki, és nem friossíteni azon a poszton. Nem kell, hogy csak az Ő hibájának tituláljuk azt a 11-est, de attól még lehessen leírni, hogy hülyeséget csinált.

Mendy eseténél meg, Sane elsétált egészen 14-15 méterig anélkül, hogy bárki beállt volna elé. Így nem lehet védekezni szélsővédőként. Oké, hogy teljesen eltolódott a csapat és szépen fordítottak a németek a szélre, de legkésőbb a 16-oson kívül beállok elé hogy max az alapvonal irányábe tudjon elindulni.

Több felvételt is megnéztem, de lassan ott tartunk, hogy Vinicius hibája és bár egy csomó esetet lehetne hozni, ahol a támadóinktól 2 méterre indul az ellenfél támadása és a végén gól lesz. Hajlandóság sincs sok esetben Viniciusékban h kilépjenek a támadóra, de az sem elvárható h 90 percet végig nyomjanak. Szómomra idén ezért zseniális az amit lever csinál, ennyire együtt mozogni, támadni és védekezni nem tudom mikor láttam utoljára csapatot.
Szó nincs arról, hogy mind hibáztak, s persze le lehet írni, sőt. De az amit a Bayern drukkerek mondanak, hogy ha nincs Kim, akkor egy gólt se kapnak, háát... Szóval lehet ezzel nyugtatni a lelkiismeretet, de mind tudjuk, hogy ez butaság. Lucas nagyon rosszul játszott, de nem savazza senki, mind tudjuk, hogy nem játszott volna ha van Carvajal. S nem lamentálunk azon, hogy ha ott van Carvajal, vagy Körte véd, és nem kap gólt a rövidre. Szóval erre gondoltam én inkább.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 2., csütörtök 10:45

Most találtam Tiktokon ezt az elemzést. Kiválóan elmagyarázza, jobban ért hozzá mint a magyar stúdiók nagy szakértői. Ezt nem értik meg a Bayern drukkerek sem, azt hiszik egyedül csakis Kim a hibás mindenért. Persze értem én, hogy a szurkolói mentalitás ilyen, kell egy bűnbak, de aki érti is, nemcsak nézi a futballt az másképp gondolja.
szép magyarázat, de a videon is látszik, hogy Kim agyatlanul indult meg és túlságosan fellépett. Nyilván nem kell mindig egy valaki nyakába varrni, de ott 10-ből 9 védő nem rohan be a támadó mellé és amikor a kapu és a támadó között állva felismeri, hogy megkerülik egyszerűen végrehajt egy taktikai faltot. Ennyit tett volna a védők többsége.

LV eseténél meg volt egy szitu ahol tök egyértelműen felismerné egy védő, mert Lucas ugye nem az, hogy a legjobb esetben is csak a támadó lábát tudja elérni, és ha oda rúg az 11-es lesz. LV-nek meccsenként vannak ilyen esetei, ősszel is több olyan szitu volt ahol róla kaptunk vagy kaphattunk volna 11-est. Kár magyarázni, nem egy védőről van szó, alapvetően semmi keresnivalója nem lenne abban a pozícióban, nem neki kellene védekeznie az érkező támadóra utolsóként. Ezért lesz irtó nagy hiba szerződést adni neki, és nem friossíteni azon a poszton. Nem kell, hogy csak az Ő hibájának tituláljuk azt a 11-est, de attól még lehessen leírni, hogy hülyeséget csinált.

Mendy eseténél meg, Sane elsétált egészen 14-15 méterig anélkül, hogy bárki beállt volna elé. Így nem lehet védekezni szélsővédőként. Oké, hogy teljesen eltolódott a csapat és szépen fordítottak a németek a szélre, de legkésőbb a 16-oson kívül beállok elé hogy max az alapvonal irányábe tudjon elindulni.

Több felvételt is megnéztem, de lassan ott tartunk, hogy Vinicius hibája és bár egy csomó esetet lehetne hozni, ahol a támadóinktól 2 méterre indul az ellenfél támadása és a végén gól lesz. Hajlandóság sincs sok esetben Viniciusékban h kilépjenek a támadóra, de az sem elvárható h 90 percet végig nyomjanak. Szómomra idén ezért zseniális az amit lever csinál, ennyire együtt mozogni, támadni és védekezni nem tudom mikor láttam utoljára csapatot.

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 2., csütörtök 10:33

istimester írta:

Itt a fórumon pont ugyanígy mukodik.
LV és Mendy a HIBÁS!
Long story short. :ike: :ike:
Itt azért kultúráltabb hsz-ek vannak. Igaz, ti moderáltok is, és nyilván itt nagyobb a merítés is, szóval nyilván több értelmes hsz jön, de a teljesen laikus szurkoló nem látja a labda nélküli mozgásokat, azt ahogyan használja Carlo például Jude-ot. De sajnos nekünk KeleJani meg Peet jutott csak, meg az a Barcás ipse nem tudom mi a neve. Fogalmuk sincs a játékról, csak pár statisztikát nyomatnak a Twitterről. Szószerinti fordításban használják az "átmenet és félterület" kifejezéseket, nagy részük teljesen fogalmatlan sajnos. Carlo a visszavágóra szerintem kitalál valamit. Az egyik belső védőjüket én lekötném Joseluval, most sem tudtak azzal mit kezdeni. S így maradna még egy variációs lehetőség is Rodrygovan a padon. De nem akarok okos lenni a világ egyik legjobb szakembere helyett, majd ő tudja. :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 2., csütörtök 10:26

Itt a fórumon pont ugyanígy mukodik.
LV és Mendy a HIBÁS!
Long story short. :ike: :ike:

Vissza: