Ha egy képpel kellene jellemezni az atleticot,ez lenne az.Kerlon írta:Azért jó fej lehet ez a tuskó.
Mi tovább megyünk,abban biztos vagyok,a másik meccsen meg a barca,aztán jöhet az isten tuggya hanyadik klasszikus

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 25., szombat 10:40
Ha egy képpel kellene jellemezni az atleticot,ez lenne az.Kerlon írta:Azért jó fej lehet ez a tuskó.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 25., szombat 10:28
Főleg, hogy dög lassúak hátul a németek (itt most Dante-ra meg Boateng-re gondolok), szerintem az MSN simán megeszi őket.hunmadridista írta:Amúgy szerintem a Barca meglepően simán tovább fog lépni a Bayernen...nem lepődnék meg egy tavalyihoz hasonló gálának sem...ha az MSN tartja élete formáját, akkor egyértelműen bemennek a döntőbe...legalábbis szerintem...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 25., szombat 10:25
A kocsmába látsz ilyen fejeket, úgy hajnali 1-2 tájékában.Kerlon írta:Azért jó fej lehet ez a tuskó.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 25., szombat 10:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 25., szombat 10:21
Varaneikarus93 írta: nincs olyan védelem aki megállítsa őket.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 25., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 25., szombat 10:16
Szerintem a barca játéka már idén sokat változott, sajnos jó iránybadzsi91 írta:Barca-Bayern:
Hát mindenképpen érdekes csata lesz.Az a csapat nyeri majd amelyik képes lesz úgymond szembeköpni saját magát és átnyújtani a tikitaka lehetőségét az ellenfélnek.Ez szerintem Lucho lesz, Guardioláról ezt kevésbé tudom elképzelni.
A röhögőgörcs akkor lesz amikor kiderül,hogy mind2 edző inkább kontrázni szeretne![]()
Bízok katalánékban, ők az utolsó puzzle darabka a menyországhoz(amiből akár pokol is lehet,de hát aki nem kockáztat).
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 25., szombat 9:40
ez egy tavalyi kép ha jól látom.Kerlon írta:Azért jó fej lehet ez a tuskó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 25., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 25., szombat 1:15
HozzászólásSzerző: GutiHaz » 2015. április 24., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 24., péntek 22:28
Latom.... Csodajo bar most nem vitazok veluk mert jol húztak nekunk a szomszedekRealista24 írta:Már kisorsolták azokat, amiket nem a klubok kapnak.kecsu10 írta:Döntőre a jegyeket mikor kezdik el árusítani egyebkent?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 24., péntek 22:27
Realista24 írta:Ami igazi veszélyt tartogat szerintem az Pirlo. Kerülni kell 30 méteren belül a szabálytalanságokat, mert az olasz keményen büntetheti.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 24., péntek 22:24
Már kisorsolták azokat, amiket nem a klubok kapnak.kecsu10 írta:Döntőre a jegyeket mikor kezdik el árusítani egyebkent?
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 24., péntek 22:24
Így van! Nem lesz ez egy sétagalopp...R.M.C.F írta:Na na...nagyon nem fekszik nekünk az ő stílusuk. De az tény hogy jobbak vagyunk náluk. Csak ezt meg is kell majd mutatni.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 24., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 24., péntek 22:20
Na na...nagyon nem fekszik nekünk az ő stílusuk. De az tény hogy jobbak vagyunk náluk. Csak ezt meg is kell majd mutatni.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 24., péntek 22:05
Ami igazi veszélyt tartogat szerintem az Pirlo. Kerülni kell 30 méteren belül a szabálytalanságokat, mert az olasz keményen büntetheti.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 24., péntek 22:04
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem