Szerintem Januzajra gondol'shutterisland írta:esku megneztem eredmenyek.com-on az osszes socis fenykepet de nem jottem ra az melyik.az ellenfélnél Jakab Péter
most mar aruld el pls.
benzemanak jobbulast![]()

Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
esku megneztem eredmenyek.com-on az osszes socis fenykepet de nem jottem ra az melyik.az ellenfélnél Jakab Péter
most mar aruld el pls.

benzemanak jobbulast

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az X jo eredmeny lenne ma.Buitre írta: Kiegyeznék egy döntetlennel... Persze süljön el valamelyik lába, de kajak nem lennék most pipa az X miatt

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezek a Kroos féle szabadrúgások...
Nálunk Militao a legjobb, az ellenfélnél Jakab Péter. Maggyűlik vele a bajunk.
Benzemát nem értem. Feltűnt, hogy már a csere előtt vagy öt perccel is nagyon óvatosan mozgott. Hamarabb lemehetett volna. Szakadás szerű sérülésnél minden plusz perc a pályán több napot jelent a gyógyulásban. Nincs helyettese, sajnos várható volt előbb utóbb. Jobbulást.
Nálunk Militao a legjobb, az ellenfélnél Jakab Péter. Maggyűlik vele a bajunk.
Benzemát nem értem. Feltűnt, hogy már a csere előtt vagy öt perccel is nagyon óvatosan mozgott. Hamarabb lemehetett volna. Szakadás szerű sérülésnél minden plusz perc a pályán több napot jelent a gyógyulásban. Nincs helyettese, sajnos várható volt előbb utóbb. Jobbulást.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Ja, sztem is ki kellene próbálni Rodrygot középen...wZoLee7 írta:En bekukdtem volna Rodrygot kozepre es Asensiot a szelre, jobban jatekban van a spanyol.Sorrentino írta: Hát Jovity helyett lehet Marcelo is hasznosabb lenne ott...![]()
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Kiegyeznék egy döntetlennel... Persze süljön el valamelyik lába, de kajak nem lennék most pipa az X miatt
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szegény Jovic mennyire nincs játékban. Dupla 0. Ezért lehetett volna jobban forgatni a keretet, hogy ne kelljen imádkozni összesen 2 jó megmozdulásáért.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Haalandot berántjuk januárban és nincs semmi gond.

-
Ha Benzema idén már nem lesz- tutira 6-8 hét off- akkor csak mondom hogy hamis kilencesbe lehet csapatni Iscot

Asensio is mindig a meccs embere nala ha eppen jatszik. Teljesen ostoba az ember, akkor is baromsagokat beszel ha epp nem Courtois chefje vagy a baszk nevelok a tema ket passz kozott.Tjacks írta: ,,Carvajal mozog el, kifejezetten jól". Itt vmi gyógyszeres kezelés van Norbinál. Belebuzult.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Oh, most látom csak, hogy itt is van egy Rafa Mir magasságú. Felkészülnek a pontrúgások
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
,,Carvajal mozog el, kifejezetten jól". Itt vmi gyógyszeres kezelés van Norbinál. Belebuzult.
- ___Samy___
Militao brutal eddig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Legalabb Militao mai is pengett, a tobbieknek meg szolni kene, hogy futball meccs van
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
CKM odapirit tempoban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En bekukdtem volna Rodrygot kozepre es Asensiot a szelre, jobban jatekban van a spanyol.Sorrentino írta: Hát Jovity helyett lehet Marcelo is hasznosabb lenne ott...![]()
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Türelemmel Case, meglesz az a sárga

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Sorrentino
Hát Jovity helyett lehet Marcelo is hasznosabb lenne ott...

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
"Carvajal bombaformában"
Norbi, nagyon fasz vagy megint.
Norbi, nagyon fasz vagy megint.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Bedobják az egyik legjobb formában lévő csapat ellen kényszerből 10 perccel a lábában idén és ha szar lesz, akkor majd nyugtázzák, hogy igrn, ma is szar volt.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K