Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 30., csütörtök 13:50

dzsi91 írta:inkább hatalmas nyomásnak
Miután Münchenben veszítették el a döntőt, és újra odakerültek, akkor is azt mondták nagy a nyomás, ott van a fejekben hogy másodszor sem sikerülhet blablabla. Aztán az adta nekik kb az erőt. Ezek németek, nekik kell a nyomás.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 30., csütörtök 13:37

MorataMartin írta:Ezek ám a Real madrid fanok:D https://www.youtube.com/watch?v=8L5CFug ... freload=10 :lol:
Ez nem gyenge, Barcelonában. :lol:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. április 30., csütörtök 13:36

Valóban nem kell berezelni a Juvétól. Nem becsülöm le őket, de gyakorlatilag minden mellettünk szól. Az ilyen faktorok, hogy a bajnokság náluk lefutott és tudnak csak erre készülni láthattuk tavaly a Bayernnél, hogy még véletlen sem jelent ez előnyt. Az is szerencsés ráadásul hogy idegenben kezdünk. Ha elrakunk 1 vagy 2 gólt szinte félig már ott vagyunk a döntőben. Ancelotti tapasztaltabb, jelenleg jobb mint Allegri, erősebb a keretünk (egyedül Modric hiánya gáz, na de nehogy már ezen múljon). Mentálisan is rendben van a csapat. Egyedül a catenaccio miatt lehet meglepetés, meg hogy minden szögletükből, beadásukból, Pirlo szabadrúgásaiból gól lesz. Ha ezeket elkerüljük játékban képtelenség, hogy fölénk nőjenek két meccsen. De meg lehet nézni mire ment végül az Atlético meg a Chelsea a defenzív taktikával. Mostanában hálistennek nem terem sok babér az ilyen csapatoknak.
Ha ezek után kiesünk, úgysem lenne semmi sanszunk egy Barca/Bayern ellen a döntőben. Én most kifejezetten nyugodt vagyok.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 30., csütörtök 12:32

kelemen.istvan írta: Bayern:
Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
Ezt semmiképpen nem mondanám előnynek, inkább hatalmas nyomásnak.Hazai pályán gyakorlatilag kötelező győzelmet várnak tőlük, a müncheni blama után, ja és bosszút kéne álljanak a tavalyi verés miatt. Persze menni fognak mint a mérgezett egér,de ha okosan állunk ki ebből nagyon jól jöhetünk ki.Szerintem a bayern pont az ilyen mentális tényezők miat lenne könnyeb ellenfél a döntőben mint a barca.

szval ha bayern: -Nekünk már megvan a 10ik,nyomás nélkül meccselünk 1et úgy hogy a bayerntől meg világi verést várnak és kupagyőzelmet hazai pályán.

ha Barca: - Mindkét csapaton hatalmas nyomás lesz mert gáz elbukni egy döntőt a rivális ellen, CR vs Messi párharc stb.+itt még sokat számit az is ,hogy ki nyerte a ligát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 12:01

Toti írta:lehet csak nekem új, de allegri elmondta, h pogba csatlakozik a kerethez és ott lesz a real ellen már a jövőheti meccsen.
Május elejére volt a visszatérése tervezve, de hát leendő munkáltatóját nem fogja megszívatni :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Raul7
Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. április 30., csütörtök 11:58

Nem értek itt néhány hozzállást... Végig imádkoztunk, hogy megkapjuk a Juvét, megkaptuk, most meg hirtelen ők lettek a legerősebbek. :hmmm: Ha ezt a gyenge Juvét (mert igenis messze ők a leggyengébbek a bent lévő négy csapat közül) nem ejtjük ki simán, akkor nincs is helyünk a döntőben. :roll: Lehető legjobb ellenfelet kaptuk, ki kell használni. B-)
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 30., csütörtök 11:51

Toti írta:lehet csak nekem új, de allegri elmondta, h pogba csatlakozik a kerethez és ott lesz a real ellen már a jövőheti meccsen.
fasza...

Eltiltottjuk amúgy van?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 30., csütörtök 11:49

lehet csak nekem új, de allegri elmondta, h pogba csatlakozik a kerethez és ott lesz a real ellen már a jövőheti meccsen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 30., csütörtök 11:36

CS0ki írta:
Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én nem tudom komolyan venni ezeket a motivációs érveket...

Szerintem nem fekszik a realnak az a játék amit a ők játszanak.

Változtattak tavaly óta?
Mondjuk talán mi változtunk jobban, de így is menne azért ellenük a dolog. A középpályájuk és védelmük nagyon lassú.

A Juventust meg verni kell, egyértelműen. Én nem érzem bennük azt az erőt, nyilván masszív csapat, de hozzánk hasonló tudásúval nem nagyon találkoztak mostanában.
Igy igaz, masszívak, viszonylag jok is, de ezt most idegenben el kell donteni illetve el lehet donteni, ket gól benne van a csapatban, annyit el kell rakni barhogyan, ha a védelemben is van ketto meg akkor sem veszes, mert idegenbeli 1-2 vagy 2-2-rol Bermabeuban azt mar lehozza Carlo, nem ertem mit magyaraz par ember, mikor a legfontosabb meccsen eddig az Atma ellen meccselt a legjobban ugy, hogy a fel csapat hiányzott. Ne nezzetek mar Csank Jancsinak, hogy felkuldi a csapatot csak ugy ész nelkul, miközben Allegri meg taktikázik, par ember azert nem tudja, hogy egy 3x bek győztes edzőt neznek fogalmatlannak. 3-5-2 ide vagy oda, ra fogunk keszulni, sot szerintem mar arra (is) készíti a srácokat. Nem kell mindig pesszimistanak lenni, az ellenfelet taktikai zseninek tartani, miközben magunkat meg a BVSC Zuglónak konyorgom. Helyzeteket be kell könyörtelenül rakni, ebben nagy szerepe lesz CR-nek meg gondolom Chichanak, kopasz nem hinnem, higy az oda ágon kezd, es ennyi. Be fognak állni ugyis bekkelni, aztan varnak egy kiugratasra, szögletre,szabira. Jobbak vagyunk, el kell donteni. Ennyi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 11:31

akkor az az ő hibája?
Ja, hát a hülye a facért rúgja fel :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 30., csütörtök 11:25

Realista24 írta: Változtattak tavaly óta?
A tavaly mindkét meccsen ellenük gyakorlatilag tökéletes védekezés produkált a real, azóta sem volt ahhoz fogható. Nehéz elképzelni, hogy idén mondjuk pont megint ellenük lenne.
Realista24 írta:Másból nem lehet gólt kapni nagyon
Nem? Ha Benzema :D faultol 25ön a juve ellen és Pirlo betekeri mint ló a lónak, :mrgreen: akkor az az ő hibája?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. április 30., csütörtök 11:07

Ezek ám a Real madrid fanok:D https://www.youtube.com/watch?v=8L5CFug ... freload=10 :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 30., csütörtök 11:06

Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én nem tudom komolyan venni ezeket a motivációs érveket...

Változtattak tavaly óta?
Mondjuk talán mi változtunk jobban, de így is menne azért ellenük a dolog. A középpályájuk és védelmük nagyon lassú.

A Juventust meg verni kell, egyértelműen. Én nem érzem bennük azt az erőt, nyilván masszív csapat, de hozzánk hasonló tudásúval nem nagyon találkoztak mostanában.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 30., csütörtök 10:51

MesQueUnClub írta:Itt várjuk, hogy mi lesz vajon az elődöntők vége, azt a végén lenne egy Bayern - Juve döntő.. Jaj de szar vicc lenne. :D
Még az első sorsolasok után egy barcas haverommal osztottunk szoroztunk, és rgy bayern juve dontot tippeltunk, mondvan az olaszok elmakkoljak magukat a dontoig :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 10:18

Bayern
Tartanék tőlük na.
50-50
Nem mondtam, hogy nem tartok tőlük, de te gyengébbnek neveztél minket, ahogy a Juvénál is.

A Juvés érvek, hát na. Látszik, hogy nem akarod alábecsülni őket, de túl sem kell.
Nem ment ellenük tavaly, nem is igazán volt szükség rá, amikor meg úgy volt, megrázta magát a csapat (vagyis Bale :mrgreen: ).
65-35-öt írok a Real-Juve párharcra, a BM-re meg a sérültektől függően tudnék jobban becsülni, de ott reális minden körülmény figyelembe vételéve az 50-50, de nem egyértelműen jobbak.
Mi meg címet védhetünk.
Változtattak tavaly óta?
Hátul javarészt egyéni hibákból kapják a gólokat, amire nem igazán lehet alapozni.
Másból nem lehet gólt kapni nagyon :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 30., csütörtök 10:11

Realista24 írta:Ez a Juve vagy BM mitől jobb, mint mi?
Juve:
Talán erőnlétben,ők végig tudnak hajtani egy meccset, a középpályájuk erősebb, fizikálisan.
Vidal agressor, Marchisot sem kell félteni. Küzd, hajt mindkettő. Tartok tőle, hogy testi fölényüket kihasználva, Jamest, Iscot elnyomják, kedvüket veszik az elején.
Addigra talán Pogbájuk is lesz, gondolom Neked nem kell bemutatni. Pirlo, játékban már nem a régi, egy-egy letámadással könnyen zavarba lehet hozni.
Bonucci nagyon jó, 3 belső védővel(Chiellini,-bár benne mindig benne van a baki,illetve Barzagli) stabilak hátul, Allegri meccs közben gyakran vált hadrendet, és átáll 3-5-2re, ami ellen nagyon nehéz lesz futballozni.
Ezért fontosnak tartom, hogy ne ők rúgják az első gólt, a párharc során egy pillanatig se álljanak továbbjutásra. Tevez nagyon jó idényt fut, bármikor benne van a gól.Tavaly előtt a csoportkörben, egy jóval gyengébb juve ellen sem ment.
Na jó, e sorok gépelése közben meggyőztél :mrgreen: 55-45%-ra a realt látom esélyesebbnek, még így, foghíjasan is. :)

Bayern:
A bevethető kulcs játékosaik pihentebbek, Thiago nagyon elkapta fonalat,Schweinsteiger is top, még ha innen páran idehoznák padra, :lol: Müllerben mindig benne van a makkfaktor, Lewát ha összerakják, életveszély. Persze nagy érvágás nekik, hogy nincs Robben, nagyjából akkora hiányzójuk, mint nekünk Modric. Hátul javarészt egyéni hibákból kapják a gólokat, amire nem igazán lehet alapozni. Szerintem nem fekszik a realnak az a játék amit a ők játszanak. Tartanék tőlük na.
50-50

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 8:11

talán a leggyengébb a 4 közül.
Ha matadaor lenézte a Juvét, akkor te meg minket, elég durván.
Ez a Juve vagy BM mitől jobb, mint mi?
A Barcát aláírom, hogy jelenleg jobb, mert nálunk nincs Modric, nincs Karim, nincs Bale. Az hogy mi lesz velük, azt hagyjuk, minden csak jóslás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 30., csütörtök 8:08

Johet a kifejtes RMCF. De most komolyan, engem erdekel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 30., csütörtök 7:45

matador írta:Kíváncsi lennék, miért látod te is, mint mindenki más olyan reménytelennek a helyzetet. Simán lefociztuk a Barcát idén kétszer, lesz Modric a döntőn, a Juve meg nem lehet elvileg akadály. Persze közbe jöhetnek dolgok, de én azt várom, hogy írjunk történelmet, nagyon közel lehetünk hozzá.
Abszolút nem reménytelen a helyzet. DE

-Túlzottan lenézed a Juvét
-Ha bejutunk nem biztos, hogy a Barca lesz az ellenfél.
-Idén a csapat látványosan elfogyott a nagy iramú rangadókon a 65. perc környékén, úgy azért nehéz döntőzni
-Modric nem lesz toppon ha visszatér
-Egy döntőben bármi megtörténhet
-Kroos fáradt
-Cr7 görcsös
-Bale kezdene a döntőben :D
-Casillas is :mrgreen:
-ha a real és a bayern döntőzne: Nem mindig jön ki úgy a lépés, ahogy tavaly.
-A sérülések miatt nem a real a legerősebb csapat, sőt, talán a leggyengébb a 4 közül.

Hala Madrid!!!

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2015. április 29., szerda 23:45

Én egy nagyon szoros párharcot várok, az olaszok mindig fegyelmezettek, rendezettek. Szerintem 1-2 gól különbség lesz, ez egy BL elődöntő, minden gól aranyat ér. Akik gálát várnak könnyen csalódhatnak, kicsit szerényebb elvárásokkal érdemesebb nekimenni a meccseknek. Nem szabad senkit lebecsülni! :)

Vissza: