Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Mit gondoltok óvatoskodni fogtok holnap ? (csak a tipszmix miatt kérdezem
)

- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ez jó.dzsi91 írta:Ahogy olvasom Carlo megint benyomta a generátort a sajtótájékoztatón

Madridom.hu írta:Pirloról: “Pirlo olyan nekem, mint egy testvér, de ő azt mondja, én olyan vagyok mint egy apa. Nem nézek ki olyan öregnek”.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahogy olvasom Carlo megint benyomta a generátort a sajtótájékoztatón

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mia san mia írta:Majd 30 ért két év múlvatorjack írta:100-ért vihetitek Bale-t. Pep majd fasza vkp-t csinál belőle
Addig nyer nekünk 3 BL-t, 200 alatt nem ússzátok meg. Vigyétek amíg akciós áron van.

-
Majd 30 ért két év múlvatorjack írta:100-ért vihetitek Bale-t. Pep majd fasza vkp-t csinál belőle

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mia san mia írta:Ezt nehéz lenne megmondani. Pénz van rá az tuti, de továbbra is az ésszerűség az első ez egészen biztos. Ribéryék nem lesznek fiatalabbak, ezért én arra számítok, hogy egy nagy név már idén érkezik, hogy ne egyszerre kelljen beépíteni az újakat. De azt se feledjük, hogy a mostani piaci viszonyok között is 40 M az eddigi rekordtranszfer. 50 fölött nem gondolnám, bár Dreesen szerint akár 100-at is kidobhat egy játékosért a klub. Bale miatt kérdezed ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély
100-ért vihetitek Bale-t. Pep majd fasza vkp-t csinál belőle

-
Ezt nehéz lenne megmondani. Pénz van rá az tuti, de továbbra is az ésszerűség az első ez egészen biztos. Ribéryék nem lesznek fiatalabbak, ezért én arra számítok, hogy egy nagy név már idén érkezik, hogy ne egyszerre kelljen beépíteni az újakat. De azt se feledjük, hogy a mostani piaci viszonyok között is 40 M az eddigi rekordtranszfer. 50 fölött nem gondolnám, bár Dreesen szerint akár 100-at is kidobhat egy játékosért a klub. Bale miatt kérdezed ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Tán sunyiban rá akarod sózni a pacinkat ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Még ha lenne értelmes alternatíva, nem Rafinha..
Amúgy én drukkolok pepnek, addig nincs baj amíg ő az edzőjük.

Amúgy én drukkolok pepnek, addig nincs baj amíg ő az edzőjük.
Nem illik.
- dzsi91
Hát az gázmia san mia írta:Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőbenMi előbb üssük a digókat.

De mégha gondotok lenne a középpályásaitok minőségével mint nálunk Modric kiesésével,így kb csak ütött még1 léket az amúgy is sebbzett csapaton.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
benne vagyok, sima leszziro4vr írta: Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig.

e z

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig.csabi* írta:fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz

Nem illik.
-
Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőbenMi előbb üssük a digókat.
-
Szerintem középpályás lesz. És ezen el is fog menni a meccs. (Rafinha jelenléte miatt) Én ezt tenném fölcsabi* írta:fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz
Neuer
Lahm Boa Benatia Bernat
Martinez Schweini Thiago
Müller Lewa Götze
- dzsi91
Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőben
Mi előbb üssük a digókat.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Így akkor easy,realmadridfan írta:Lewandowski már a csapattal edzett, ő is ott lesz.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”