Egyáltalán nem vagyok karörvendő,csak már kinomban nevetek.Termeszetesen én is szeretném ha lenne legalább 2-3 olyan magyar csapat amelyik állandó BL/EL csoportkörös,de sajnos a magyar foci 10 év múlva sem fog ott tartani ,hiába a bele nyomott kitudja hány milliárd.Mondom ezt úgy,hogy soha nem éltem Magyarországon.Itt Szlovákiában jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak a klubok,nincs minden nagyobb faluban stadion mégis erősebb a szlovák bajnokság színvonala,és ahogy elnézem az európai topligakat sokkal több szlovák játékos játszik “tűzközelben” mint magyar.Ez is azért elgondolkodtató.Drake írta:Csak egy ártatlan kérdés, így a beröffentés után:Steve írta: [quote=Drake post_id=<a href="tel:1028016">1028016</a> time=<a href="tel:1567102412">1567102412</a> user_id=749]
Fradi![]()
![]()
![]()
Komolyan mondom ha ezek ellen kiesnek bontsák le a grupit,a helyet meg hintsek ne sóval.
Akkor jobb lesz Neked? Boldogabb leszel tőle?
Én elhiszem, hogy nagy Arsenal és Barcelona szurkoló vagy, de jobb lesz akkor ha kiesnek? Jó lenne kárörvendeni?![]()
Én nem is Magyarországon élek közel tíz éve. Nincs lehetőségem meccsekre járni, mégis csak örülnék a magyar sikereknek európai szinten..legyen az bármelyik csapat. Ha a válogatott veszít, szintén bosszant.
Mindegy, fura nekem ez a stílus.
[/quote]
Nézd, értem amit írsz. A svéd fociba való invesztálást én is megemlíthetem, hogy a közelében sincs a magyarnak, mégis messze sikeresebb a válogatottjuk.
Ezzel együtt mit nyerek én azon, vagy bárki, ha a magyar foci, temérdek pénz után is rossz marad?!
Szerintem ez se nem logikus gondolkozás, sem pedig hasznos. Mindenesetre elfogadom és nyilván érthető/védhető a reakció..de újra, jobb lesz ettől bármi? Nem.
Én így gondolom/gondoltam..