Csak egy esetlen, közepesen gyenge rúgótechnikájú és kapu előtti döntéshozó emberről beszélünk.dzsi91 írta: Mióta vilag a vilag a kirakatemberünk lövi a tiziket. Most éppen vini az ha jön bappé akkor ő lövi majd.
De ha ez a fontos rúgja ő.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 30., vasárnap 22:10
Csak egy esetlen, közepesen gyenge rúgótechnikájú és kapu előtti döntéshozó emberről beszélünk.dzsi91 írta: Mióta vilag a vilag a kirakatemberünk lövi a tiziket. Most éppen vini az ha jön bappé akkor ő lövi majd.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 30., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. július 30., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 30., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 30., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 30., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 30., vasárnap 13:21
visszakellene nézni kik is írták ezt...szerintem azok akik szerint jobb lenne mint Vini, meg az hogy nála jobb nem jelenti azt, hogy a legjobb, mert Vini ezen a téren nem teszi magasra a lécetRaúlCF írta: Vicces az a kilengés, hogy Rodrygot követelik az emberek amikor a vb alatt meg kihagyta minden szarnak el volt hordva és soha ne álljon oda többhöz. Na mindegy.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 30., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 30., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 30., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. július 30., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 30., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. július 30., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 30., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 30., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 30., vasárnap 12:02
Amúgy azon a tavaszi meccsen kívül, amikor kettőt is kihagyott egymás után, sose kellett izgulni, amikor Karim állt oda.wZoLee7 írta:Tegnap is egyből írtam, bennem Vini fel sem merülne, mint tizi rúgó meccsek közben. Rodrygo, Alaba, akik gyakran a pályán lesznek és jk lehetnek, nyilván ha jön Bappe akkor Ő. Szerintem Ballingham is stabilabban oldaná meg. Ez lesz az a pont ahol Karim rohadtul fog hiányozni, sosem kellett izgulni, hogy belövi vagy sem.el magico írta: Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én semmiképp sem bíznám rá a tiziket. Nem (csak) a tegnapi miatt.
Eleve mentálisan (még?) nem elég erős, ahhoz hogy idegileg bírja ezt a fajta folyamatos nyomást. Másrészt a rúgótechnikája is kiszámíthatatlan. Van amikor baromi szépen meg tud oldani egy helyzetet, van amikor meg elvinizi![]()
Kroos, Modric bír legnagyobb rutinnal ezen a téren, de ők nem lesznek mindig pályán valószínűleg. Támadók közül Rodrygora nyugodtabban bíznám, neki a rúgótechnikája jobb, mint Vinié. Joselu nem tudom, milyen tizikben![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 30., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 30., vasárnap 11:46
Tegnap is egyből írtam, bennem Vini fel sem merülne, mint tizi rúgó meccsek közben. Rodrygo, Alaba, akik gyakran a pályán lesznek és jk lehetnek, nyilván ha jön Bappe akkor Ő. Szerintem Ballingham is stabilabban oldaná meg. Ez lesz az a pont ahol Karim rohadtul fog hiányozni, sosem kellett izgulni, hogy belövi vagy sem.el magico írta: Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én semmiképp sem bíznám rá a tiziket. Nem (csak) a tegnapi miatt.
Eleve mentálisan (még?) nem elég erős, ahhoz hogy idegileg bírja ezt a fajta folyamatos nyomást. Másrészt a rúgótechnikája is kiszámíthatatlan. Van amikor baromi szépen meg tud oldani egy helyzetet, van amikor meg elvinizi![]()
Kroos, Modric bír legnagyobb rutinnal ezen a téren, de ők nem lesznek mindig pályán valószínűleg. Támadók közül Rodrygora nyugodtabban bíznám, neki a rúgótechnikája jobb, mint Vinié. Joselu nem tudom, milyen tizikben![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. július 30., vasárnap 11:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem