És pontosan ezért fogja megnyerni.Pad'em írta: Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.”

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 13., péntek 19:18
És pontosan ezért fogja megnyerni.Pad'em írta: Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.”
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 13., péntek 19:16
Ezért követtem ki már évekkel ezelőtt a barcalona házi újságírójátPad'em írta: Napi Youngest. Marketingese kinyilatkoztatott.
Fabrizio Romano: “For me, Lamine Yamal is on another level. There are many players on a super level like Haaland and Mbappé, but what Lamine does at his age is incredible.”
• Could Lamine win The Ballon D’Or?
Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.”
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 13., péntek 18:29
A kollégak és a journalistok nem egy és ugyanaz vagy itt már a barszás munkatársakra gondolt?Pad'em írta: Napi Youngest. Marketingese kinyilatkoztatott.
Fabrizio Romano: “For me, Lamine Yamal is on another level. There are many players on a super level like Haaland and Mbappé, but what Lamine does at his age is incredible.”
Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.”
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 13., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. június 13., péntek 18:14
Te edes jo istenem hova sullyedt ez a sport.Pad'em írta: Napi Youngest. Marketingese kinyilatkoztatott.
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 13., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 13., péntek 11:22
Ugyanazt a toxicitast hozza amivel a forumot vadolja, gyonyoru.wZoLee7 írta:Ez oké, de ilyenkor kifejthetnéd pontosan mire gondolsz, mert így jöttél és nyomtál egy semmitmondó hsz-t, amire azt is rásüthetné valaki, hogy te csak feszkót akarsz kelteni ott ahol lehet, hogy nincs is.db97 írta: Jézusom, mindig elszörnyedek/elcsodálkozok mikor benézek ebbe a topikba.De mondjuk nem kéne meglepődnöm, azok után amit az utakon/utcákon nap mint nap tapasztalok az emberektől. Ugyanazok fórumoznak is valószínűleg...
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 13., péntek 11:16
Ez oké, de ilyenkor kifejthetnéd pontosan mire gondolsz, mert így jöttél és nyomtál egy semmitmondó hsz-t, amire azt is rásüthetné valaki, hogy te csak feszkót akarsz kelteni ott ahol lehet, hogy nincs is.db97 írta: Jézusom, mindig elszörnyedek/elcsodálkozok mikor benézek ebbe a topikba.De mondjuk nem kéne meglepődnöm, azok után amit az utakon/utcákon nap mint nap tapasztalok az emberektől. Ugyanazok fórumoznak is valószínűleg...
![]()
HozzászólásSzerző: db97 » 2025. június 13., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 12., csütörtök 21:36
Feldobta multkor, szekundee szegyen, felnott ferfiak...pheco írta: Ramos tiktokjat keruljetek el akkor![]()
Tancos video alatti komment: this man used to be feared by half of europe![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. június 12., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 12., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 12., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 12., csütörtök 19:07
Full kamunak látom én ispepethespecialone írta:Ez nem full kamu? Szeritem ez deepfake. Nézd meg a fejét, nagyon nem természetes.realmadrid95 írta:
Nalunk is ilyenek az exjatekosaink, vagy ez is csak Barca modi?
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. június 12., csütörtök 19:02
Ez nem full kamu? Szeritem ez deepfake. Nézd meg a fejét, nagyon nem természetes.realmadrid95 írta:
Nalunk is ilyenek az exjatekosaink, vagy ez is csak Barca modi?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 12., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 12., csütörtök 15:02
Nem, a masik fele nokias dobozban lesz kifizetvewZoLee7 írta:na ne márrealmadrid95 írta:
Hosszabbitani fog a holland, kb a mostani fizetesenek a feelert.megint találtak egy szamaritánust aki hajlandó lenne lassan fizetni is nekik, hogy ott játszon?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 12., csütörtök 13:51
na ne márrealmadrid95 írta:Hosszabbitani fog a holland, kb a mostani fizetesenek a feelert.wZoLee7 írta: Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Nem tudom honnan jött az egész gyűlölködés dolog, remélem nem a politika topicot keveritek ide is (nem is nézem gőzöm sincs ott mi megy)![]()
De Jong ügyben mi a helyzet amúgy? Ő még jobban fizetett (hivatalosan) mint Yamal, 26-ban lejár a szerződése. Nála még nem az 1 milliárdos kivásárlási ár van amire a barca annyira ráizgult, hogy még Gavi is megkapta. Tudom, nem jelent semmit.
Jövőre meg Kounden is elkezdhetnek dolgozni
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 12., csütörtök 12:58
Hosszabbitani fog a holland, kb a mostani fizetesenek a feelert.wZoLee7 írta: Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Nem tudom honnan jött az egész gyűlölködés dolog, remélem nem a politika topicot keveritek ide is (nem is nézem gőzöm sincs ott mi megy)![]()
De Jong ügyben mi a helyzet amúgy? Ő még jobban fizetett (hivatalosan) mint Yamal, 26-ban lejár a szerződése. Nála még nem az 1 milliárdos kivásárlási ár van amire a barca annyira ráizgult, hogy még Gavi is megkapta. Tudom, nem jelent semmit.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 12., csütörtök 11:16
torghelle nem irt politika topicba es en nem hoztam ide a politika topicot (o annal inkabb de termeszetesen en szemelyeskedek...)wZoLee7 írta: Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem