Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 13., péntek 19:18

Pad'em írta: Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.”
És pontosan ezért fogja megnyerni. :D

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 13., péntek 19:16

Pad'em írta: Napi Youngest. Marketingese kinyilatkoztatott.

Fabrizio Romano: “For me, Lamine Yamal is on another level. There are many players on a super level like Haaland and Mbappé, but what Lamine does at his age is incredible.”

• Could Lamine win The Ballon D’Or?

🗣️ Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.” 🌕🔥👀
Ezért követtem ki már évekkel ezelőtt a barcalona házi újságíróját :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 13., péntek 18:29

Fabrizio Romano: “For me, Lamine Yamal is on another level. There are many players on a super level like Haaland and Mbappé, but what Lamine does at his age is incredible.”

🗣️ Fabrizio: “Yes, I think so. And I’m not the only one, I talk with colleagues, journalists and the magic that Lamine gives you, nobody else can.” 🌕🔥👀
A kollégak és a journalistok nem egy és ugyanaz vagy itt már a barszás munkatársakra gondolt? :mrgreen: jól tönkrekúrta a focit ez a fasszopó. Rángatja lefele a lécet keményen, hogy a kis gyamal át tudja lépni grat neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 13., péntek 18:17

De nyerje meg ha tényleg ő volt a legjobb, de hát még a csapatában is volt nála 2 jobb :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. június 13., péntek 18:14

Te edes jo istenem hova sullyedt ez a sport.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 13., péntek 17:33

Napi Youngest. Marketingese kinyilatkoztatott.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 13., péntek 11:22

wZoLee7 írta:
db97 írta: Jézusom, mindig elszörnyedek/elcsodálkozok mikor benézek ebbe a topikba. :lol: De mondjuk nem kéne meglepődnöm, azok után amit az utakon/utcákon nap mint nap tapasztalok az emberektől. Ugyanazok fórumoznak is valószínűleg... :lol:
Ez oké, de ilyenkor kifejthetnéd pontosan mire gondolsz, mert így jöttél és nyomtál egy semmitmondó hsz-t, amire azt is rásüthetné valaki, hogy te csak feszkót akarsz kelteni ott ahol lehet, hogy nincs is.
Ugyanazt a toxicitast hozza amivel a forumot vadolja, gyonyoru. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 13., péntek 11:16

db97 írta: Jézusom, mindig elszörnyedek/elcsodálkozok mikor benézek ebbe a topikba. :lol: De mondjuk nem kéne meglepődnöm, azok után amit az utakon/utcákon nap mint nap tapasztalok az emberektől. Ugyanazok fórumoznak is valószínűleg... :lol:
Ez oké, de ilyenkor kifejthetnéd pontosan mire gondolsz, mert így jöttél és nyomtál egy semmitmondó hsz-t, amire azt is rásüthetné valaki, hogy te csak feszkót akarsz kelteni ott ahol lehet, hogy nincs is.

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2025. június 13., péntek 10:50

Jézusom, mindig elszörnyedek/elcsodálkozok mikor benézek ebbe a topikba. :lol: De mondjuk nem kéne meglepődnöm, azok után amit az utakon/utcákon nap mint nap tapasztalok az emberektől. Ugyanazok fórumoznak is valószínűleg... :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 12., csütörtök 21:36

pheco írta: Ramos tiktokjat keruljetek el akkor :kalapos:
Tancos video alatti komment: this man used to be feared by half of europe :lol:
Feldobta multkor, szekundee szegyen, felnott ferfiak... :x
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. június 12., csütörtök 20:22

Ramos tiktokjat keruljetek el akkor :kalapos:
Tancos video alatti komment: this man used to be feared by half of europe :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 12., csütörtök 19:16

Nem tudok spanyolul, de alatta a szövegbe többször szerepel az AI és a Deepfake, Faceswap :lol:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 12., csütörtök 19:13

Sracok ez full kamu legalabb kicsit nezzunk mar utana mielott ilyen szemetet dobalunk be :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 12., csütörtök 19:07

pepethespecialone írta:
realmadrid95 írta:
Nalunk is ilyenek az exjatekosaink, vagy ez is csak Barca modi?
Ez nem full kamu? Szeritem ez deepfake. Nézd meg a fejét, nagyon nem természetes.
Full kamunak látom én is

pepethespecialone
Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. június 12., csütörtök 19:02

realmadrid95 írta:
Nalunk is ilyenek az exjatekosaink, vagy ez is csak Barca modi?
Ez nem full kamu? Szeritem ez deepfake. Nézd meg a fejét, nagyon nem természetes.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 12., csütörtök 18:59

https://www.instagram.com/reel/DGLf3eZJ ... E2N3FzbHNy

Nalunk is ilyenek az exjatekosaink, vagy ez is csak Barca modi? Multkor is valami aerob dancet nyomott Ini, de volt mar hastanc, meg meg ki tudja hany szaz video rola is, ahogyan Lewarol is. Valahogy nem tudom elkepzelni Rault igy tancolgatni, mondjuk Iniestarol sem tudtam sokaig.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 12., csütörtök 15:02

wZoLee7 írta:
realmadrid95 írta:

Hosszabbitani fog a holland, kb a mostani fizetesenek a feelert.
na ne már :D megint találtak egy szamaritánust aki hajlandó lenne lassan fizetni is nekik, hogy ott játszon?
Nem, a masik fele nokias dobozban lesz kifizetve

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 12., csütörtök 13:51

realmadrid95 írta:
wZoLee7 írta: Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Nem tudom honnan jött az egész gyűlölködés dolog, remélem nem a politika topicot keveritek ide is (nem is nézem gőzöm sincs ott mi megy) :D

De Jong ügyben mi a helyzet amúgy? Ő még jobban fizetett (hivatalosan) mint Yamal, 26-ban lejár a szerződése. Nála még nem az 1 milliárdos kivásárlási ár van amire a barca annyira ráizgult, hogy még Gavi is megkapta. Tudom, nem jelent semmit.
Jövőre meg Kounden is elkezdhetnek dolgozni
na ne már :D megint találtak egy szamaritánust aki hajlandó lenne lassan fizetni is nekik, hogy ott játszon?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 12., csütörtök 12:58

wZoLee7 írta: Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Nem tudom honnan jött az egész gyűlölködés dolog, remélem nem a politika topicot keveritek ide is (nem is nézem gőzöm sincs ott mi megy) :D

De Jong ügyben mi a helyzet amúgy? Ő még jobban fizetett (hivatalosan) mint Yamal, 26-ban lejár a szerződése. Nála még nem az 1 milliárdos kivásárlási ár van amire a barca annyira ráizgult, hogy még Gavi is megkapta. Tudom, nem jelent semmit.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 12., csütörtök 11:16

torghelle nem irt politika topicba es en nem hoztam ide a politika topicot (o annal inkabb de termeszetesen en szemelyeskedek...)

egyik clasicon gyamal feldobta magat es leirtam h annyit kerek h valaki apritsa fel tuzifanak aztan joccakat (talan a legutobbi volt egtunk mint a reichstag tokom tele vt az egesszel.)

ott belem szallt, tulzas volt amit irtam, de egyszer, bukott meccsen a barca ellen, frusztraltan, az ellenfel eppen bohockodo/flegmazo legjobb jatekosara ilyet irni egy real forumon kozel sem folyamatos gyulolkodes.

kesobb leirtam hogy szerintem nagyobb a hype mint amennyire jo jatekos erre hszeken keresztul osztotta az eszt h idiota vagyok (mert nem ertek egyet vele xd) es gyulolkodok.

ezert nem a kedvencem

Vissza: