Formula-1
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Ezert ilyen unalmas fos az idei bajnoki verseny.
Ket ilyen puhapocs bazdmeg.
En fix nem adtam volna vissza. Elbasztad a kiallast te bajod.
Ket ilyen puhapocs bazdmeg.
En fix nem adtam volna vissza. Elbasztad a kiallast te bajod.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
előző futamon meg fordítva volt ez. kicsit túltolják ezt a pc egy csapat vagyunk dolgot. a box is a csapat része. az jó, hogy szabadon versenyeznek de kicsit sok amennyire belenyúlkálnak.
mindenki hypeolta őket, hogy mennyire fasza, hogy versenyeznek és nincs részrehajlás és most már ezt akarják tolni. ilyen helyzetben nem kell csereberélni. szűkülnek az elérhető pontok lassan elérkezik az a szitu amikor már rá kell feküdniük a másik legyőzésére és ott lehetnek gondok. ha nem is idén de egyszer még lenyeli a vesztes de a kövi évben fixen nyerni akar majd. ennél egyszerűbb ha simán hagyják őket versenyezni
mindenki hypeolta őket, hogy mennyire fasza, hogy versenyeznek és nincs részrehajlás és most már ezt akarják tolni. ilyen helyzetben nem kell csereberélni. szűkülnek az elérhető pontok lassan elérkezik az a szitu amikor már rá kell feküdniük a másik legyőzésére és ott lehetnek gondok. ha nem is idén de egyszer még lenyeli a vesztes de a kövi évben fixen nyerni akar majd. ennél egyszerűbb ha simán hagyják őket versenyezni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
elengednem, és megelőzném, totál alázás, elvenni az életkedvét teljesen, sztem egyértelmű a cél.wZoLee7 írta: Piastri helyeben most elengednem, es bemondanam hogy lassatok mekkora kiraly vagyok... Aztan valamikor visszakernem a szivesseget amikor a legjobban faj Norrisnak.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Azert ezt igy ebben a szituban szerintem nem sokan adtak volna vissza.
Nyilvan 34 pontos difinel konnyebben engedi el mintha par pont lenne de ez erdekes akkor is.
Nyilvan 34 pontos difinel konnyebben engedi el mintha par pont lenne de ez erdekes akkor is.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Max reakció
Ez nagy volt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Piastri helyeben most elengednem, es bemondanam hogy lassatok mekkora kiraly vagyok... Aztan valamikor visszakernem a szivesseget amikor a legjobban faj Norrisnak.
- hehetheoriginal
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem gyenge a redbull de nem tud jo teljesitmenyt minden palyan. Monzaban most megy nekik aztan eltunhetnek a kovi futamra megint.wZoLee7 írta: Gyenge ez a red bull, a mezony egyik leggyengebb autoja... Vagy vakami ilyenrol szoktak panaszkodni
A meki elszurta ezt a beallitast, durva lesz, de lehet mar Monza sem hoz jo futamot
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- hehetheoriginal
tehát azt mondod, hogy verstappen nem elég jó/gyorsGyenge ez a red bull, a mezony egyik leggyengebb autoja... Vagy vakami ilyenrol szoktak panaszkodni![]()
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
Gyenge ez a red bull, a mezony egyik leggyengebb autoja... Vagy vakami ilyenrol szoktak panaszkodni 
A meki elszurta ezt a beallitast, durva lesz, de lehet mar Monza sem hoz jo futamot
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a mai mezőnyben egy átlagos pálya monaco. akkor meg inkább olyan pálya legyen aminek van történelme. monaco mindig is a körítésről szólt ami jó is és egyedi is volt amikor nem volt tele a naptár benyomott monaco másoló szutyok pályákkal. azokról már nem is beszélve amik rendes pályák akarnak lenni de szarabbak mint bármelyik utcai pálya. nem a hagyományt és a történelmet kell eltörölni hanem a mocskos pénzeken betolt szar, lélektelen új pályákat.
- h3x0r
A legutobbi monacoi futamon 2(!) darab elozes volt, az egyik Strolle, a masik Russele, amikor szandekosan levagta a sikant, mert ugy gondolta, a buntetes ellenere is megeri.zsuninnyo írta:Akkor ne beszelj altalanossagban egy konkret futam konkret napjarol, de sebaj.Nika91127 írta:
Én általánosságról beszéltem, de sebaj.
En is elvezem, hogy milyen kozel mennek a falakhoz, ez nagyjabol 5 korig fenn is tartja a figyelmem, gyerekkent talan 10 kor is volt, mar csak a maradek 73-ban kell tortenjen valami. Lassan 25 eve kovetem a Forma 1-et, en is minden evben meghallgatom, ahogy a kommentatorok elmondjak mennyire kultikus helyszin, de mar gyerekkent is feltunt, hogy a sok dicseret ellenere nem epp a jo futamok jutnak errol a helyszinrol eszembe.
Persze biztos hatalmas elmeny milliomoskent a palya mellett jachtozni vagy nehany tiz ezer euroert kiberelni egy palyara nezo lakast es az erkelyrol kovetni a futamot vagy csak siman elverni Monacoban a penzt, csak ez a nappalimbol nem annyira izgalmas.
Ekkora amatőr szarokat gyere le jó isten
Verstappen pályarekorddal pole és nem láttuk mert Norris box-ot mutatták, mert azt hitték megnyerte
Maxtól ez nagyon komoly volt
Verstappen pályarekorddal pole és nem láttuk mert Norris box-ot mutatták, mert azt hitték megnyerte
Maxtól ez nagyon komoly volt
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Fura ez a Stroll jelenség is.Lance Stroll az a pilóta, aki összetöri az autót az egyik szabadedzésen, majd a „hagyományos” időmérő edzésen is, így a csapattársa zsinórban 24. alkalommal veri meg. A futamot az utolsó helyről kezdi, majd néhány jó stratégiai döntéssel a 7. helyen fut be, a csapattársa előtt végezve. Valaki fejtse meg nekünk a Lance Stroll-jelenséget, mert csak pénzzel és családi háttérrel nem lehet így versenyezni.
De ha apuci nem lenne, ő se lenne.
Más csapatnak nem kéne szerintem.
- wZoLee7
Abban mindenki egyetért, hogy a monacoi futam nem a sportról szól, hanem az üzletről. A pálya maga szörnyen unalmas, hiába mennek centikre a falaktól, végeredményben az igazi rajongó nem azért ül le hát ha valaki lezúzza magát.
Szerintem ez egy ikonikus helyszín, kár lenne elveszíteni és 1-2 ilyen belefér a naptárba. Sokkal nagyobb baj van az új, félig városi vagy épített pályákkal ahol egyszerűen nem lehet előzni. Ne menjünk bele, hogy ez legtöbb esetben az autók hibája, mert most a helyszínekről van szó, de a legtöbb új helyszín borzalmas. Tele vagyunk már olyan közel-keleti vagy amerikai helyszínekkel amik az ég világon semmit nem adnak hozzá és nagy ritkán hoznak valami izgalmat (nem olyant amit az F1 és a közvetítés próbál kreálni). Nem is tudom melyik idei futam volt ahol Weber szerencsétlen a dögunalmas szar futamot próbálta eladni hogy micsoda izgalmak vannak
Szerintem ez egy ikonikus helyszín, kár lenne elveszíteni és 1-2 ilyen belefér a naptárba. Sokkal nagyobb baj van az új, félig városi vagy épített pályákkal ahol egyszerűen nem lehet előzni. Ne menjünk bele, hogy ez legtöbb esetben az autók hibája, mert most a helyszínekről van szó, de a legtöbb új helyszín borzalmas. Tele vagyunk már olyan közel-keleti vagy amerikai helyszínekkel amik az ég világon semmit nem adnak hozzá és nagy ritkán hoznak valami izgalmat (nem olyant amit az F1 és a közvetítés próbál kreálni). Nem is tudom melyik idei futam volt ahol Weber szerencsétlen a dögunalmas szar futamot próbálta eladni hogy micsoda izgalmak vannak
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Óvoda.
Akkor ne beszelj altalanossagban egy konkret futam konkret napjarol, de sebaj.Nika91127 írta:Én általánosságról beszéltem, de sebaj.zsuninnyo írta:
Regebben is ugyanilyen volt egy monacoi vasarnap.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én általánosságról beszéltem, de sebaj.zsuninnyo írta:Regebben is ugyanilyen volt egy monacoi vasarnap.Nika91127 írta:
Hát, épp ezért megnézem a rajtot, az első pár kört, amíg a top3 1 mp-en kívülre kerül, majd kikapcsolom és a végét nézem. Régebben le se lehetett vakarni a tvről.
Regebben is ugyanilyen volt egy monacoi vasarnap.Nika91127 írta:Hát, épp ezért megnézem a rajtot, az első pár kört, amíg a top3 1 mp-en kívülre kerül, majd kikapcsolom és a végét nézem. Régebben le se lehetett vakarni a tvről.zsuninnyo írta:
Akkor ne nezd ha nezhetetlen. Monaco mar eleg regota az idomerorol szol es a show-rol ami korullengi (es egy kultikus helyszin is raadasul). Nem utolso sorban pedig a versenyzok imadjak mert kihivas ott vezetni. Ha ez valakinek nem teszik, joga van hozza, de akkor minek nezi ha szar? Megint csak a fikazas.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, épp ezért megnézem a rajtot, az első pár kört, amíg a top3 1 mp-en kívülre kerül, majd kikapcsolom és a végét nézem. Régebben le se lehetett vakarni a tvről.zsuninnyo írta:Akkor ne nezd ha nezhetetlen. Monaco mar eleg regota az idomerorol szol es a show-rol ami korullengi (es egy kultikus helyszin is raadasul). Nem utolso sorban pedig a versenyzok imadjak mert kihivas ott vezetni. Ha ez valakinek nem teszik, joga van hozza, de akkor minek nezi ha szar? Megint csak a fikazas.Nika91127 írta:
Nézhetetlen, nincs előzés?
Az a baj h a F1ben a klasszik régi pályákat offolják, ahol anno jó versenyek voltak, és jönnek a szűk, alig előzhető fosok.
Alonsonak igaza volt, a tankolást is vissza kellene hozni, mint taktikai elem.