5th April: Ceballos at Barca's stadium after thrashing them 4-0, "a new era, a new era”

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 6., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 26., vasárnap 9:47
keves. engedjuk elrealmadrid95 írta: Dani Ceballos created the most chances and completed the most dribbles in 32 minutes for Spain vs Norway.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 26., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 22., szerda 19:24
ugyanmár, mikor számított perezéknek hogy az edzőnek ki kell vagy ki nem kell?Realista24 írta:Gondolom sok fugg az edzotol is, hogy ki lesz.gutihaz14 írta: gratulalok a vezetosegnek. nehogy elsiessetek
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 22., szerda 14:26
Épp ugyanaz, mint pl Hakimi eladása, és Odri megvétele. Zongorázni lehet a különbséget kettő között!el magico írta:Majd hozunk valami felkapott hülyegyereket 50-60 milliókért, akiben fele ennyi alázat sincs. Vagy az is lehet nem hozunk senkit, mert minden rendben van, fasza a keret, kell a pénz MbappéraPad'em írta: Nem értem miért nem teszünk elé egy hosszabbítást. Simán lehet, hogy Modric szezon végén dobbant. Idén mikor jatszik, kb élmény nézni Ceballost, úgy járnánk a legjobban ha legalább ő tuti itt van jövőre. Ráadásul baromi szimpatikusan kezeli a helyzetét, mikor esélyt kap odateszi, baromi szarul nézne ki ha ezt nem honorálnánk...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 22., szerda 14:19
Az ellendrukker megfélemlítése és a BL drámák hangulatának fokozása tán smafu??? Ráküldeném Negreirára még azt is írásba adja amiért nem kapott kenőpénzt.Jim írta: a lényeg, hogy anno Vallejoval hosszabítottak (azóta sincs sok haszna, cserébe 2025-ig itt lesz..)
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 22., szerda 10:41
a lényeg, hogy anno Vallejoval hosszabítottak (azóta sincs sok haszna, cserébe 2025-ig itt lesz..), most Brahimmal szeretnékPad'em írta: Nem értem miért nem teszünk elé egy hosszabbítást. Simán lehet, hogy Modric szezon végén dobbant. Idén mikor jatszik, kb élmény nézni Ceballost, úgy járnánk a legjobban ha legalább ő tuti itt van jövőre. Ráadásul baromi szimpatikusan kezeli a helyzetét, mikor esélyt kap odateszi, baromi szarul nézne ki ha ezt nem honorálnánk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 22., szerda 9:21
Gondolom sok fugg az edzotol is, hogy ki lesz.gutihaz14 írta: gratulalok a vezetosegnek. nehogy elsiessetek
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 22., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 22., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 22., szerda 8:43
Majd hozunk valami felkapott hülyegyereket 50-60 milliókért, akiben fele ennyi alázat sincs. Vagy az is lehet nem hozunk senkit, mert minden rendben van, fasza a keret, kell a pénz MbappéraPad'em írta: Nem értem miért nem teszünk elé egy hosszabbítást. Simán lehet, hogy Modric szezon végén dobbant. Idén mikor jatszik, kb élmény nézni Ceballost, úgy járnánk a legjobban ha legalább ő tuti itt van jövőre. Ráadásul baromi szimpatikusan kezeli a helyzetét, mikor esélyt kap odateszi, baromi szarul nézne ki ha ezt nem honorálnánk...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 22., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 6., hétfő 9:37
Egy hétvégén, ez már a második aláírás-gyanús hsz-ed!ANDS írta:Nem biztos, hogy a világ egyik legsikeresebb edzőjének a döntése idióta, csak azért, mert nem tudatja sajtótájékoztató keretében, miért játszik keveset Ceba.gutihaz14 írta: de nem erted hogy a tm aszerint is araz hogy mennyit jatszott? tok mindegy hogy amugy jo e ha nem jatszik... ceballos igy esett le hogy nem játszik. edzoi idiota dontesei miatt.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. március 6., hétfő 9:18
Az, hogy ki mennyit "ér", sokszor érdekes tud lenni. Cama ára talán fele sem volt Csumeni értékének, de szerintem jobb. A CKM bekerülési ára talán összesen kevesebb volt, mint mondjuk Jovics. Hazard sokat ért papíron, a valóságban nulla. Van példa érdekes árazásokra. Ceba sokat volt sérült az ágyúsoknál, ha valaki kikerül a kezdőből, lemegy az ára. Szakadt combizommal viszonylag nehéz focizni.illgner írta:Értem én, csak nem egy-két meccs jó formájáról beszélek, amiről ti, hanem a tendenciákról. 2019. szeptemberben volt 45 millió az Arsenalban, azóta folyamatosan lejjebb csökkent az értéke, holott ebben az életkorban a játékosok értéke nő, ha valóban klasszis szinten játszanak, nem csökken. Ha egy játékos évek alatt nem képes stabil kezdővé válni sehol, akkor nem az edzőkben van a hiba, hanem benne. És ő az Arsenalban sem tudta stabilizálni a helyét.gutihaz14 írta: de nem erted hogy a tm aszerint is araz hogy mennyit jatszott? tok mindegy hogy amugy jo e ha nem jatszik... ceballos igy esett le hogy nem játszik. edzoi idiota dontesei miatt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 5., vasárnap 23:23
Értem én, csak nem egy-két meccs jó formájáról beszélek, amiről ti, hanem a tendenciákról. 2019. szeptemberben volt 45 millió az Arsenalban, azóta folyamatosan lejjebb csökkent az értéke, holott ebben az életkorban a játékosok értéke nő, ha valóban klasszis szinten játszanak, nem csökken. Ha egy játékos évek alatt nem képes stabil kezdővé válni sehol, akkor nem az edzőkben van a hiba, hanem benne. És ő az Arsenalban sem tudta stabilizálni a helyét.gutihaz14 írta: de nem erted hogy a tm aszerint is araz hogy mennyit jatszott? tok mindegy hogy amugy jo e ha nem jatszik... ceballos igy esett le hogy nem játszik. edzoi idiota dontesei miatt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 5., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 5., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 5., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 5., vasárnap 23:16
Ennek amúgy az az oka, hogy félreérted a tm szerepét. Amikről te írsz, azok áron felüli vásárlások, de a tm szerint attól az értéke nem fog felmenni, mert a Chelsea egy 40 milliós játékosért 100-at fizet, ahogy Haaland sem lett 60 milliós, mert a City annyit fizetett érte. Ezek a tm-értékek abszolút értékben mutatják egy játékost minőségét, hogy az adott poszton ő mennyit is ér a többiekhez képest. És a megállapított összegek mindig teljesítményalapúak, amit természetesen a játékos életkora is befolyásol.gutihaz14 írta:mivel nem tevednek sokat?illgner írta:
Engem érdekel, régóta nézem, és nem sokat tévednek. Igen, elég sokat jelent, hogy egy 26 éves játékos 9 milliót ér, vagy mondjuk 80-90 milliót, ez nem a semmire van, hanem az elmúlt évek teljesítményére.
mudryk 40 es 100ert ment, enzo 55 es 120ert .
mit jelent azt hogy ok bearaznak valakit? annyiert fogjak eladni? annyit er valojaban? ki donti el mennyit er? total relativ
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 5., vasárnap 23:16
ha nem játszat egy jó formában lévő játékost, igendzsi91 írta: Én emlékszem még Zidanet is szidtátok 2017ben hogy miért nemjátszatta. Azóta megjárta világot és megint itt van és még mindig az edző a hibas.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem