Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Kit adnák el inkább?

A szavazás 2025. február 16., vasárnap 11:41-kor befejeződött.

Rodrygot
14
20%
Viniciust
56
80%

Szavazatok száma: 70

ram8nes
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 20., csütörtök 11:53

Whiteheart írta: 🗣️ 𝐉𝐮𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐡𝐚𝐦- For me, Rodrygo's probably the most talented and gifted player in the squad. He's so underrated. Some of the stuff he pulls off with the ball, I'm like 'How?', I'd probably twist my ankles if I tried that.

Arany ember tényleg, bár csak ő lenne a baloldalon, bár tegnap nagyon szépen munkálkodott a jobboson is. Egy ajándék 🎁
Igen, Bellinghamet dicsertek, hogy alarendeli magat a csapatnak, es o is kiemelte, hogy igazabol Rodrygo az, aki teljesen felaldozza magat, mert mindenki tudja, hogy bal oldalon szeret jatszani, de kerdes nelkul teszi a dolgat a jobboson es rengeteget hozzaaad.

Sokszor azt latom, hogy ha kicsit magasabb es "nagyobb" lenne, nehezebben nyomnak el es el tudnek neki kepzelni egy Benzema stilot.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 20., csütörtök 11:52

Mondjuk nekem meggyőződésem, hogy elől van 4 jómadarunk Bellinghemmel is számolva akikből ha csak 3 lenne állandó kezdő az egyik meg gamechanger azzal nem tudna mit kezdeni senki. Ha egy friss vinit vagy rodrygot ráeresztünk egy fáradtabb csapatra a 70ik perc környékén az sokkal jövedelmezőbb szerintem, minthogy mindenki fent örlődik az olyan meccseken is amikor éppen nem megy. És így a a csapatvédekezés sem borul.

Jelenlegi forma alapján Viniciusz lenne a csere de a státusza miatt nem megoldható. Pedig ő szerintem még nagyobb pluszt tudna adni csereként mint rodrygo szokott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. február 20., csütörtök 11:45

Azért itt keményen megy a hullámvasút. El van hordva egy fullátlag játékosnak, aki cserének és beugró embernek tökéletes, de kezdőbe kevés. Most meg már követelve van neki a hely a kezdőben, ráadásul a bal oldalon. Nálam mondjuk előbbi közelebb áll a valósághoz egy ideális világban, de most jelenleg jobbszélre nem nagyon tudok jobb megoldást nála, aki hozható is lenne.

Vini meg bármit csinál mostanság üldözve van. Értem én, hogy egy irritáló figura, aki pont a viselkedésével ront sokszor a csapategységen (habár azt meg kell jegyezni, hogy a társak szeretik Vinit), míg Rodrygo meg kussol és csinálja a dolgát. De én mindkét játékos megítélésében érzek túlzásokat.

Annak mindenesetre örülök, hogy Rodrygo is feljavult, ahogy Bellingham és Bappé is. Vinire várunk már csak és ilyen dilettáns védelemmel is jön az újabb BL, a világ meg kiborul. :kalapos:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 20., csütörtök 11:28

Whiteheart írta: 🗣️ 𝐉𝐮𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐡𝐚𝐦- For me, Rodrygo's probably the most talented and gifted player in the squad. He's so underrated. Some of the stuff he pulls off with the ball, I'm like 'How?', I'd probably twist my ankles if I tried that.

Arany ember tényleg, bár csak ő lenne a baloldalon, bár tegnap nagyon szépen munkálkodott a jobboson is. Egy ajándék 🎁
imadom mikor a bokacsellel indul meg es szopatja az ellent
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 20., csütörtök 9:50

🗣️ 𝐉𝐮𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐡𝐚𝐦- For me, Rodrygo's probably the most talented and gifted player in the squad. He's so underrated. Some of the stuff he pulls off with the ball, I'm like 'How?', I'd probably twist my ankles if I tried that.

szuperliga.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 20., csütörtök 9:33

Az se mindegy ki van mögötte, Lucas Cafucas vagy Valverde.
Nem illik.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 20., csütörtök 9:09

Sokkal szabadabban játszik, mint korábban. Rengetegszer indul befelé. Korábban szinte mindig alapvonal felé indult és beadott. Most nem nagyon van kire beadni, ezért sokkal jobb, ha befelé cselez.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. február 20., csütörtök 8:56

Vagy hozza amit eddig, vagy hirtelen valami elkattant nala es innentol world class mode minden meccsen. Elobbire tippelek, de adott o mar annyit a csapatnak hogy az is belefer.
Arra gondolsz, h visszaesik es bujdokol, sulytalan lesz?

Neki sztem fekszik, h vannak mellette vilagklasszisok, mert a kombinativ jatek az egyik kif. erőssége. Ebben a szerkezetben kepesnek tartom, h ilyen szinten focizzon tovább, sot kivancsi vagyok, h ad e meg a jatekahoz vmit, az utobbi 2 szezonban ez mindig sikerult. Talan meg mindig van feljebb neki. :roll:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 20., csütörtök 8:17

Vagy hozza amit eddig, vagy hirtelen valami elkattant nala es innentol world class mode minden meccsen. Elobbire tippelek, de adott o mar annyit a csapatnak hogy az is belefer.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 20., csütörtök 8:15

hehetheoriginal írta: Hozza kell tenni, hogy amiota itt van, most jatszik a legjobban. Korabbi teljesitmenyek alapjan bőven el lehetett volna adni. Valszeg osszeallt a fejeben a dolog, hogy nem olyan szar, es nincs annyira betonba irva, hogy a jobboson a vonal mellett kell legyen, van szabadsaga.
Pedig a spanod is mindig róla aradozik :kalapos:

Amúgy nem véletlen hogy Pep is minden évben akarta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 20., csütörtök 7:40

Hozza kell tenni, hogy amiota itt van, most jatszik a legjobban. Korabbi teljesitmenyek alapjan bőven el lehetett volna adni. Valszeg osszeallt a fejeben a dolog, hogy nem olyan szar, es nincs annyira betonba irva, hogy a jobboson a vonal mellett kell legyen, van szabadsaga.
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 20., csütörtök 7:29

Ha nem itt jatszana, akkor minden átigazolási szezonban remenykednel benne, hogy szóba hozzák velünk.
Neki is van több kritikusa, azt is ertem, hogy miért. Hajlamos ő eltűnni meccsekre es akkor finoman fogalmaztam. De számomra ő mindig is ő egy alázatos (ez nagyon jó szó rá), pengés, aranyat érő srác volt es lesz. Nélkülözhetetlen egy ilyen BL csapatnak. Én csipem nagyon.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. február 20., csütörtök 5:42

megkövetem magam vele kapcsolatban. és a tegnapi meló is vastaps.
tavaszra bíztató a forma, és a négyes fogat is az ő és Jude mezőny munkájának köszönhetően pörög igazán.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 12., szerda 7:58

Mikor jobbon játszik, nagyon sokat kell besegítenie hátra a védekezésben. Becsülettel visszajár a tizanhatosunk sarkáig. Ezért a 60. percre teljesen elfárad (Atletico ellen is), ekkortájt kelltt volna jönnie helyette Brahimnak.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 12., szerda 7:34

Persze hogy rendre eltűnik a jobb oldalon... Miért van az hogy minden meccsen amikor a baloldalon kezd akkor sokkal jobb teljesítményt nyújt? Tegnap a jobboson is adott 2 asszisztnak valót, de egyszerűen nem használjuk ki a gyereket ott...
szuperliga.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 12., szerda 7:17

Halfkey írta: Két dolgot is bizonyított szerintem ma.

1) Lehet baloson valamivel jobb, de az továbbra is csak kamu kifogás hogy azért jó/rossz épp mert melyik oldalon van. Ma ismét jobbról volt jó, két olyan lasztit osztott ki (egyet a Mendy helyzetnél egyet Papinak), ami normális esetben assziszt (vagy Messziszt legalàbb :D).

2) Nem szabad eladni. Akkor is tud a csapat működni ha fennvan minden jómadár.

A nagy kérdés persze hogy mennyi ideig lesz jó, mennyi ideig van bújócska meccsek helyett, de én bizakodom.
Zseni volt az első félidőben, messze a legjobb a támadó trióból. 1, de inkább 2 gólpasszt érő passza legalább volt, nem rajta múlott. DE. A másodikban nagyon eltűnt, jogos volt a cseréje (bár én Vinit hoztam volna le, őt meg átküldtem volna a balra), de Brahim az oldalán egyértelmű vérfrissítés volt ezt követően.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 12., szerda 6:31

Es megint klasszikus 442ben volt jobboldali kozeppalyas es nen jobbbtamado.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 12., szerda 2:40

Két dolgot is bizonyított szerintem ma.

1) Lehet baloson valamivel jobb, de az továbbra is csak kamu kifogás hogy azért jó/rossz épp mert melyik oldalon van. Ma ismét jobbról volt jó, két olyan lasztit osztott ki (egyet a Mendy helyzetnél egyet Papinak), ami normális esetben assziszt (vagy Messziszt legalàbb :D).

2) Nem szabad eladni. Akkor is tud a csapat működni ha fennvan minden jómadár.

A nagy kérdés persze hogy mennyi ideig lesz jó, mennyi ideig van bújócska meccsek helyett, de én bizakodom.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. február 9., vasárnap 9:49

Tegnap is ott voltak egyszerre a pályán, és nem volt szar meccse a jobb oldalt, néha olyan bevésődése van egy-egy embernek néhány játékossal kapcsolatban, mintha a Politika topikot olvasnám (még jó, hogy nem olvasom hónapok óta). :roll:

A vége felé mekkora labdát futott be Vini a bal oldalon, hátrahagyva mindenkit, és végül jól is játszotta meg? Rajta kívül melyik szélsőnk lett volna képes egy ilyen támadásra?

City ellen jó szokott lenni, biztosan kezdő is lesz, hajrá Kicsi. :)
realbeckham írta: Jó időszaka van most. Ma kifejezetten jo napot is fogott ki. Több is lehetett volna benne. Cityt ő fogja intezni.
Oblak világklasszis, tegnap a formája is az volt, érzésem szerintem más ellen akasztott volna egyet tegnap is.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 9., vasárnap 1:39

Rodrygonak akkor van rossz meccse amikor vini a pályán van mert akkor ott bóklàszik a jobboson és csak próbál átkeveredni a baloldalra de akkor meg útban van vini... De úgy általában mindenkinek útban van...

Nem kell vinicius.
rodrygo jobban előnyére van a csapatnak
szuperliga.

Vissza: