Az jó, csak ne sérüljön le egy Real játékos se, nekem csak ez a lényeg.Jim írta: Huijsen kezd, 1 spanyol válogatottunk van legalább
még Zubimendi jöhetne a kezdőből![]()
(ha Xabinak ő kell elsősorban)

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 5., csütörtök 20:32
Az jó, csak ne sérüljön le egy Real játékos se, nekem csak ez a lényeg.Jim írta: Huijsen kezd, 1 spanyol válogatottunk van legalább
még Zubimendi jöhetne a kezdőből![]()
(ha Xabinak ő kell elsősorban)
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 5., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 5., csütörtök 19:34
Meg VB döntőn kívül mikor volt értékelhető játéka a franciáknak legutóbb?Pad'em írta:
Látva az elérhető középpályásaikat (Tchou nem lesz), meg a várható védelmüket sima spanyol.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 5., csütörtök 19:32
Látva az elérhető középpályásaikat (Tchou nem lesz), meg a várható védelmüket sima spanyol.hehetheoriginal írta: nem tudom döcsamp jól aludt-e, de ma estére egy erődemonstrációt várok, es sokgolos francia győzelmet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 5., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 5., csütörtök 8:19
Persze, ezt pedig én nem vitatom. Reméljük idén nyáron meg is érkezik.lestat írta:Persze. Nem is allitottam hogy a mi csapatunk nem irigylesre melto, de attol meg hianyzik egy Vitinha fele arc a kprol.bluebike írta:
Kárnak kár, de ezt mindig úgy mondjuk, mintha a mi játékosainkról nem így gondolkodnának más szurkolók és klubok. Pl Valverde.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 5., csütörtök 8:09
Persze. Nem is allitottam hogy a mi csapatunk nem irigylesre melto, de attol meg hianyzik egy Vitinha fele arc a kprol.bluebike írta:Kárnak kár, de ezt mindig úgy mondjuk, mintha a mi játékosainkról nem így gondolkodnának más szurkolók és klubok. Pl Valverde.lestat írta:
Inkabb kar hogy mi nem figyeltunk fel ra korabban…
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 5., csütörtök 7:38
Kárnak kár, de ezt mindig úgy mondjuk, mintha a mi játékosainkról nem így gondolkodnának más szurkolók és klubok. Pl Valverde.lestat írta:Inkabb kar hogy mi nem figyeltunk fel ra korabban…Pad'em írta: Nagy kár, hogy Vitinha nem egy jó Tottenhambe igazolt a Portóból. Érte megérné megint Levyvel tárgyalni. Hányinger Párizsra lehet majd irigykedni éveken át miatta.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 4., szerda 23:16
Inkabb kar hogy mi nem figyeltunk fel ra korabban…Pad'em írta: Nagy kár, hogy Vitinha nem egy jó Tottenhambe igazolt a Portóból. Érte megérné megint Levyvel tárgyalni. Hányinger Párizsra lehet majd irigykedni éveken át miatta.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 4., szerda 23:05
Jelenleg Mbappen meg bellin kivul barkit odaadnek erteTheBull6 írta: Csak felhívnam a PSG-t h Vini meg egy kis pénzért is akár nem e adják oda Vitinhát.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. június 4., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 4., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 4., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 4., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 4., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 22:32
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 22:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem