flori írta:
Marcelo évek óta a semmire veszi fel a fizetését, nehogy már majd a Real Madrid legyen megint a gonosz. Ugyanez a szitu volt Raúlnál meg Casillasnál. Megfáradtak, nem segítettek, de nem érezték, hogy ennek itt vége és tisztességesen el lehet búcsúzni.
Igen, az ő ideje lejárt, ha a klub szól előre és ő meg nem kezd ilyen Ramos féle c*gánykodásba, azt mondom, most még emelt fővel tud kiszállni a buliból.
Raul helyzete sztem sokkal másabb volt, ő egyrészt végig is játszotta kb az utolsó 2 évét és (úgy emlékszem) hatalmas fék volt már.
Amiért egyik kedvenc játékosom volt, hogy meghalt a csapatért, nem volt neki büdös a meló, stb.. azt hozta "öregen" is, de játékban messze volt attól mint az elején. Marcelo ehhez képest csendben elüldögélt a padon és néha még beállt.
Raul sztem nem is "tűrte" volna ezt, biztos, hogy járt volna a szája, meg a felesége is nagy sz@rkeverő volt asszem..
Mindegy, szóval M12 még korrektebbül is viselkedik, mint más nagy legendák, egy szép búcsú kijár neki, de szerintem ő is érzi, hogy ebben ennyi volt. 15 év a világ legjobb csapatában, millió nagy meccs, cím.. Odatette magát..